Edit- Možeš i imaćeš dva računa
Majka mi ima omorika 1 tarifu, ja sam na telenoru pa pojma nemam o mts paketima... Interesuje me koliko besplatnih min ona ima prema drugim mrežama (vip, telenor)?
I jeste i nije po standardnim uslovima nije a ako pristaneš da platiš isprilike 50% od pune cene telefona unapred onda jeste.
Provere kreditnu sposobnost (virnu u racun i ustanove kolika ti je plata) i ako si solventan da placac 4-8krsd (zavisno od telefona i paketa) nece traziti nista, verovatno.
Ako si klinac, ako nemas stalna primanja, ako nisu dovoljno velika primanja, naravno da ce traziti placanje unapred i sl.
Isto, hteo da uzmem tablet, nikad više kod njih ni ulazak u poslovnicuZaposlen sam, imam stalna primanja, ali su mi trazili da uplatim avansno vrednost uredjaja tj da ga isplatim u celosti jer nisam korisnik mts usluga a oni daju na rate samo onima koji imaju neku uslugu na pretplatu najmanje 6 meseci i da ta pretplata iznosi vise od 1000 RSD. Ne mogu da verujem sta su odgovorili. Unistice kompaniju ovakvim glupostima.
Isto, hteo da uzmem tablet, nikad više kod njih ni ulazak u poslovnicu
J
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Nijedan telefon koji sam do sada uzeo u mt:s-u nije bio SIM locked.
Zaposlen sam, imam stalna primanja, ali su mi trazili da uplatim avansno vrednost uredjaja tj da ga isplatim u celosti jer nisam korisnik mts usluga a oni daju na rate samo onima koji imaju neku uslugu na pretplatu najmanje 6 meseci i da ta pretplata iznosi vise od 1000 RSD. Ne mogu da verujem sta su odgovorili. Unistice kompaniju ovakvim glupostima.
Kreditni biro ne proverava plate, nego tvoje ponašanje tokom otplate kreditnih i drugih zaduženja.
Ako nemaš kreditnu istoriju, predstavljaš rizik, jer ne znaju da li ćeš platiti ili ne.
Pozdrav
Kreditni biro ne proverava plate, nego tvoje ponašanje tokom otplate kreditnih i drugih zaduženja.
Ako nemaš kreditnu istoriju, predstavljaš rizik, jer ne znaju da li ćeš platiti ili ne.
Pozdrav
Pozdrav
Da citiram opet tvoj post jeste tako negleda se visina plate.Ali opet nije ni normalno očekivati da neko sa 18-20 godina ima kreditnu prošlost gde je se on mogo šta zadužiti kad mu roditelji babe i dede i dalje verovatno većinu troškova pokrivaju.
Aman ljudi, nisam klinac. Radim vec dugo, stalni radni odnos, porodica, svi racuni placeni uvek, kredite nemam ali ranije koje sam imao sam izmirio svaki na vreme bez i dana kasnjenja. Ovo je do neceg drugog.
Ja sam ovo piso uopšteno i na primeru moga sina,nije bilo vezano za tebe.I stojim iza moje konstatacije kako neko sa 18-20 godina može imati bilo kakvu kreditnu prošlost gde se gleda da li redovno plaća rate kredita i tome slično,da bi to bilo merilo da li će nešto redovno plaćati.A čak i da neplaća postoji javni izvršitelj tako da sad niko ne može da izbegne plaćanje npr skupocenog telefona koji je uzo kod mobilnog operatera pa onda presto da ga plaća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari