Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ja Dinu koju imam kao obaveznu iz TB nisam aktivirao iz principa. Kad naprave karticu sa čipom i beskontaktnim plaćanjima, možda je i aktiviram. Magnetne sa sredine 20. veka ne aktiviram iz principa.

drago mi je da nisam jedini sa takvim stavom....

Meni je istekao ugovor a niko me nije zvao. Da li postoji mogućnost ja da se obratim nekom zbog toga? Jel mogu putem interneta da se prebacim na prepaid?

Ја сам им писао маил и преко сајта сам такође аплицирао, звали су тек после дестет дана. Добио сам бенефит за Морава 3.
Иначе ако их зовеш и сам тражиш бенефит неће ти дати, када сам им рекао да сам видео и чуо да другима дају рекли си ми да нисам добро видео.
Данас сам ишао у пошту да потпишем уговор.
Да ли о даље деле припејд бројеве уз постпејд уговор?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Meni je istekao ugovor a niko me nije zvao. Da li postoji mogućnost ja da se obratim nekom zbog toga? Jel mogu putem interneta da se prebacim na prepaid?
Nisi jedini [emoji23][emoji23]. Moguće da me ne zovu jer su nanjusili da odlazim. Jedan broj sam preneo letos ,tad su zvali ali im je majka rekla da bolje da me ne čačkaju [emoji16]

Dakle, da se inicira prica o posebnim povoljnostima potrebno je nazvati 064733 i od operatera traziti da evidentira zahtev za posebne uslove. Kasnije vas zovu i ponude sta imaju. Ako ne zovu za 1 dan, ponoviti zahtev jer se zaturio.

Ovo 2-3 meseca za dinar i dodatni GB nude se samo ukoliko se prelazi sa manje na vecu ili ekvivalentnu tarifu. Paradoks je da sam ja zvao za 2 broja, jedan je bio Mix S a drugi Mix M, a oba sam hteo da prebacim na Moravu 2. Ovaj sto je S je dobio 3 meseca za 1 dinar i 1GB interneta, a za drugi broj samo 1GB dodatnog neta.

Da li neko zna detalje ove promocije što mi je stiglo SMS-om ili mora da se cima do poslovnice?

"Atraktivni telefoni na sniženju, ušteda i do 21 hiljadu din! Izaberite telefon već od 1 din uz novi postpejd ugovor, bez troškova za prekid postojećeg.

Na raspolaganju vam je i opcija da zadržite popust na tarifu i kupite telefon po povoljnim uslovima - na 24 rate, bez ugovorne obaveze.

Info i kupovina u mts poslovnicama."

telefon po punoj ceni - ne gubi vreme.

Posto vidim razne komentare, evo kako je to proslo kod mene. Razlikuje se od iskustva drugih ljudi, a usput cu odgovariti i na po neko pitanje. Slicno sam vec pisao iznad.

Bio sam pod UO sa tarifom Mix L ili vec neki Mix... Nekoliko meseci pred istek sam se samo prebacio na omoriku 2. Pre par dana odem u poslovnicu (ostalo oko mesec dana stare UO) i kazem da me interesuje ova ponuda za omoriku 2 gde je 12 meseci po ceni omorike 1. Onda na to dodam da sam video da mogu jos neke dodatne povoljnosti da dobijem. Da ne bih sad duzio, kaze mi devojka da ce poslati zahtev u centralu i potom mi javi odluku, a da bi kao benefit mogao da bude mesec, dva, tri po dinar. Odmah sutra me zove i kaze da je odobreno 3 meseca po dinar i da dodjem da potpisem ugovor.

Dakle, nisam morao da prelazim na visu tarifu za dodatni benefit jer sam u medjuvremenu presao na omoriku 2. Nisam morao licno da cimam nekoga iz npr centrale, tj da pozivam neke brojeve. U poslovnici svakako mogu da zavrse pricu sa dodatnim benefitima. Uz novu UO se dobija jedan prepaid broj i vaucer na 3000 dinara na kupovinu beko proizvoda.

I da, ako se dobro secam, na ugovoru nije zvanicno naglaseno tih tri meseca po dinar, tako da moze da se desi da me zjbu, ali valjda nisu toliki slepci.

U ugovoru se ne spominju usmeno date pogodnosti, meseci za dinar... ali mene nisu zaj***** ;)

U ugovoru se ne spominju usmeno date pogodnosti, meseci za dinar... ali mene nisu zaj***** ;)
Takodje. I takodje vaučer za kupovinu na jednom sajtu i to odredjenih artikala. Verovatnoća iskorišćenja 1%.
Evo ja poklanjam taj vaučer od 3000din za kupovinu na sajtu www.bekopopust.rs

Naglašavam da nigde drugde ne možete da ga iskoristite osim kupovinom na sajtu.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nisam morao licno da cimam nekoga iz npr centrale, tj da pozivam neke brojeve. U poslovnici svakako mogu da zavrse pricu sa dodatnim benefitima.
Mogu da zavrse ugovor i da posalju zahtev - ne mogu da odobre benefite, cak ni sef poslovnice.

A za onaj prepaid broj sto se dobija, toliko puta su me ignorisali za njega, dodje mi da se zalim :D

Posto vidim razne komentare, evo kako je to proslo kod mene. Razlikuje se od iskustva drugih ljudi, a usput cu odgovariti i na po neko pitanje. Slicno sam vec pisao iznad.

Bio sam pod UO sa tarifom Mix L ili vec neki Mix... Nekoliko meseci pred istek sam se samo prebacio na omoriku 2. Pre par dana odem u poslovnicu (ostalo oko mesec dana stare UO) i kazem da me interesuje ova ponuda za omoriku 2 gde je 12 meseci po ceni omorike 1. Onda na to dodam da sam video da mogu jos neke dodatne povoljnosti da dobijem. Da ne bih sad duzio, kaze mi devojka da ce poslati zahtev u centralu i potom mi javi odluku, a da bi kao benefit mogao da bude mesec, dva, tri po dinar. Odmah sutra me zove i kaze da je odobreno 3 meseca po dinar i da dodjem da potpisem ugovor.

Dakle, nisam morao da prelazim na visu tarifu za dodatni benefit jer sam u medjuvremenu presao na omoriku 2. Nisam morao licno da cimam nekoga iz npr centrale, tj da pozivam neke brojeve. U poslovnici svakako mogu da zavrse pricu sa dodatnim benefitima. Uz novu UO se dobija jedan prepaid broj i vaucer na 3000 dinara na kupovinu beko proizvoda.

I da, ako se dobro secam, na ugovoru nije zvanicno naglaseno tih tri meseca po dinar, tako da moze da se desi da me zjbu, ali valjda nisu toliki slepci.
Пише у маилу који си добио од њих као потврду.
75b0d24e7b81a162c12d1801ce20a4ec.jpg

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

A za onaj prepaid broj sto se dobija, toliko puta su me ignorisali za njega, dodje mi da se zalim :D
Ја сам неколико пута морао да нагласим да нећу јер их имам гомилу али у последње време ми сами предложе да ми не дају из тог разлога. Пар припејд картица одржавам, остале су се погасиле.

Ni meni licno ne trebaju, nego ih dam mladjim bratancima/sestricnama da iskoriste one promocije pa bace kartice ;)

A i pomaze kada te neki servis zezne, pa samo stavis drugi temp broj :)

Ja resio prvi put da uzmem telefon uz ugovor, dosad je bilo tarifa 50%, a telefon uzmem negde na oglasu... Sad gledam ove nove tarife, i ako sam lepo video, od Omorike 1 pa na skuplje se svelo na prodavanje interneta. Tako da Omorika 1, 2 i 3 se razlikuju samo u internet protoku, gde 3GB = 1.000 dinara.

MTS je poznat da je u proslositi imao vrlo nebulozne pakete, koje nemaju veze sa zdravom pameti. Kao npr roaming tarifa Evropa - razgovri 390 dinara (10 min) i Evropa 10 690 (10 min + 10 SMS), gde je 1 SMS 30 dinara. Zasto bi iko ikad uzeo Evropa 10?

U slucaju Omorika, ako internet dodatak od 3GB (7 dana) kosta 200 dinara, nije mi jasno zasto bi iko zeleo da uzme Omoriku 2 ili 3? Dodajes po potrebi kad ti treba, ako ti ne treba ustedeo si.

Elem, vidim da su neki ljudi ovde dobijali popuste van ovih zvanicnih. Da li je neko dobio popuste i za ove top modele telefona? Nesto racunam da je VIP dosta povoljniji nego MTS, u slucnim tarifama (Neo 4 i Omorika 2) em je jeftiniji, em nudi vise, em jefiniji telefon. Da li su ovi u MTS nekom odobravali popuste na top telefone, ili da dizem ruke i da odem u VIP i uzmem novi broj (ovaj mi je jos pod ugovorom)? Jer, cak i da uzmem novi broj, i da placam stari ugovor jos 10 meseci, na kraju ispadne da bih prosao malo jeftinije nego da sam uzeo na MTS, i jos cu imati dupli internet protok sa 2 kartice.

Poslednja izmena:
Možeš ovu drugu opciju tj da uzmeš i vip karticu sa neo 2 a na mts broju možeš da promeniš paket samo na neki internet paket i tako dobijaš neograničene minute i dosta neta. Kod mts-a možeš uvek da uzmeš telefon na rate ali sa punom cenom uređaja. Možeš da im pošalješ mail i pitaš tj objasniš da želiš novi telefon uz novi ugovor sa nekim pogodnostima pa ako ne žele da ti daju onda pravac vip.

• Like
Reagovanja: M J
U slucaju Omorika, ako internet dodatak od 3GB (7 dana) kosta 200 dinara, nije mi jasno zasto bi iko zeleo da uzme Omoriku 2 ili 3? Dodajes po potrebi kad ti treba, ako ti ne treba ustedeo si.
A ako Audi S8 kosta 1000e nov, sa 20 godina garancije, zasto bi neko kupovao drugi auto?
Zato sto ne kosta 1000e, kao sto ni dodatak od 3GB ne kosta 200 din :) Tj. nema nedeljnog dodatka uz postpaid pakete, a i ne znam da u MTSu i na prepaidu ima 3G na 7 dana.
Prepaid: https://www.mts.rs/privatni/mobilna/pripejd/internetdodaci
Postpaid: https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/internet-dodaci

Аууу.
Поднео захтев за бокс 4 црвени, имао бокс 3 искључише ми нет у петак ујутро због неопходних радова на парицама, али зашто у петак, и сада нема нета, а празници иду...

Уз О2 ваљда иде фрај интернет за неколико популарних програма па би за О1 требало мало више доплате и размишљања. Још ако пола УО плаћаш О2 по цени О1, онда се прилично уштеди.

Аууу.
Поднео захтев за бокс 4 црвени, имао бокс 3 искључише ми нет у петак ујутро због неопходних радова на парицама, али зашто у петак, и сада нема нета, а празници иду...

drzavno...zasto bi se oni potrisali zbog tebe.... :crash:

Mislis da je bolje da su te iskljucili tamo u utorak/sredu? Da onda pod sigurno nemas do 10 januara net zbog praznika? :D

A ako Audi S8 kosta 1000e nov, sa 20 godina garancije, zasto bi neko kupovao drugi auto?
Zato sto ne kosta 1000e, kao sto ni dodatak od 3GB ne kosta 200 din :) Tj. nema nedeljnog dodatka uz postpaid pakete, a i ne znam da u MTSu i na prepaidu ima 3G na 7 dana.
Prepaid: https://www.mts.rs/privatni/mobilna/pripejd/internetdodaci
Postpaid: https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/internet-dodaci

U prravu si napravio sm lapsus. Ja sam u stvaru gledao pripejd i 1GB za 200 dinara, sto ti omogucuje da 5x dokupis u toku meseca internet za isti novac gde dobijas 3Gb vise kod Omorike 2. Posto ti navodis lepe primere as S6, objasni mi zasto bi neko kupio omoroku 2 ili 3, kad lepo moze uvek da dokupi internet kad mu treba i nece da prodje skuplje (a moze da prodje i jefitnije)? Audi S8 nudi mnogo vise od Audi A8, sta to nude Omorika 2 i Omorika 3 vise od Omorike 1? Da Omorika 2 ima 4GB vise od Omorike 1 pa i da razumem, ovako je totalno nebulozno...

Da ne pricam o tome da je u proslosti sve bilo skuplje kod pripejda u odnosu na postpejd, jer u postpejdu dajes novac konstantno dobavljacu usluga, pa je to i logicno - stalni klijent - bolje cene. Sada u internet dodaciima u pripejdu 1GB kosta 200 dinara, a u postpejdu 3GB kosta 999 dinara. I sve to u 21 veku....

U prravu si napravio sm lapsus. Ja sam u stvaru gledao pripejd i 1GB za 200 dinara, sto ti omogucuje da 5x dokupis u toku meseca internet za isti novac gde dobijas 3Gb vise kod Omorike 2.
Kako za isti novac? Koji dodatak ti mislis da mogu dokupiti, prepaid dodatak na postpaidu?? Ne kapiram, ne vidim sta mogu iskombinavati po tebi ;)

Posto ti navodis lepe primere as S6, objasni mi zasto bi neko kupio omoroku 2 ili 3, kad lepo moze uvek da dokupi internet kad mu treba i nece da prodje skuplje (a moze da prodje i jefitnije)? Audi S8 nudi mnogo vise od Audi A8, sta to nude Omorika 2 i Omorika 3 vise od Omorike 1? Da Omorika 2 ima 4GB vise od Omorike 1 pa i da razumem, ovako je totalno nebulozno...
To su i oni izgleda shvatili pa sada moze O2 po ceni O1 prve godine, a dele i dve godine, uz 2-3 meseca po dinar ljudima.

Slazem se ja da O2 i O3 nisu realne tarife, a ni Soko.
Mozda za one koji koriste mTel roming i pozive ka mtel mrezama.

Kako za isti novac? Koji dodatak ti mislis da mogu dokupiti, prepaid dodatak na postpaidu?? Ne kapiram, ne vidim sta mogu iskombinavati po tebi ;).

Kao sto rekoh, napravio sam gresku, umesto za postpaid dodatke ja sam gledao pripejd internet dodatke, i na njih se odnosila racunica. Naravno da ne moze pripejd dodaci na postpaid broj - zato sam i rekao da sam napravio gresku. Isto tako sam u nastavku objasio da je neverovatno da na postpejdu internet dodatak skuplji nego na pripejdu....

Cinjenica je da tamo neko ko pravi te tarife nema veze sa mozgom.

Prepaid kod MTSa ne vredi ni za sta sem za tako neke GB... pozivi van mreze samo sa 12din/minut, a ni u mrezi nisu jeftini (najnizi zvanicni dodatak 150din).
Realno, 800+ dinara ti treba za 4x1GB (na po 7 dana), a za O1 za 1100 (1200 realno uz NetLimit) imas 4GB i Neogranicene minute.

Itekako ima neko u MTSu ideju kako da napravi tarifu - samo je pitanje za koga ;)

Ко користи фејс, твитер, инстаграм ... троши их фрај у О2. Плус 10 гига за јуцевку. Ко не троши, можда му ни додаци нису потребни.

Prepaid kod MTSa ne vredi ni za sta sem za tako neke GB... pozivi van mreze samo sa 12din/minut, a ni u mrezi nisu jeftini (najnizi zvanicni dodatak 150din).
Realno, 800+ dinara ti treba za 4x1GB (na po 7 dana), a za O1 za 1100 (1200 realno uz NetLimit) imas 4GB i Neogranicene minute.

Itekako ima neko u MTSu ideju kako da napravi tarifu - samo je pitanje za koga ;)

Ja nisam toliko pratio mobilno trziste u poslenje vreme, ali kako Google kaze VIP Je uveo te NEOgranicene minute prvi, i kod njih su trenutno 999 dinara (NEO 2), sa 5GB interneta, tako da je to MTS samo prekopirao, i to lose... Ja se razmisljam da uzmem Note 9, i MTS je prilicno skup / neisplativ. NEO4 vs O2 razlika u ceni 23.000 dinara u korist NEO4 tokom trajanja ugovora na 2god, uz 1GB vise u korist NEO4 (8GB).

Mislis da je bolje da su te iskljucili tamo u utorak/sredu? Da onda pod sigurno nemas do 10 januara net zbog praznika? :D
:p , bolje da ne diraju ako ne mogu završiti...
Hirurg otvori pacijenta, aha prošlo 15, i ode kući do ponedeljka u 8.
A j..., a nikada nisam imao nikakav problem sa telekomom, koji nije bio rešen u 2-3h i to da napišem, nije ni ovo nešto neizdrživo, ali eto...

Послато са уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno