Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ja sam odbio ono što su mi danas ponudili (par postova iznad). Realno, ponuda je sasvim ok ali kada sam malo bolje razmislio ne treba mi. Na službenom imam flat razgovore plus 20 gb neta, pritom sam 90% vremena na wif, iskreno muka mi je od razgovora nakon posla. Privatni telefon skoro i da ne koristim tako da mi neograničeni minuti zaista nisu potrebni.

Definitivno prelazim na vip prepaid pa ću videti da li mi to zadovoljava potrebe, prema onome što trošim siguran sam da hoće, a ukoliko mi ne bude bilo dovoljno saobraćaja uvek mogu preći na postpaid.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

mislim da telenor prepaid nudi bolje, dve aplikacije besplatno internet se prenosi ako uplatis 200din na vreme

• Like
Reagovanja: M J
Znaci poruci moja devojka u utorak preko webshop-a telefon sa omo 1, u rubriku za adresu dostave uredno napise adresu koja je u drugom gradu nego adresa iz lk. Prvo su trazili avans a kad je uplacen poslali su telefon na adresu iz lk, znaci u pogresan grad. Na chat-u preko mts sajta nas je izvesni Stefan odjebao rekavsi da on vidi samo adresu iz lk (imam uredno ss potvrde porudzbine na kojo lepo pise adresa dostave) i ugasio chat :D. Posle toga na chat-u su svi bili zauzeti :). Jave se oni posle sat vremena cekanja na 0800100100 prebacuju nas malo sa jednog na drugog operatera, da bi na kraju rekli da ce stici telefon "vec pocetkom sledece nedelje", sto je debelo van 4 dana koja imaju za dostavu. Jel imao neko slican problem i sta moze da uradi osim da odbije ugovor, ali ne znam da li u tom slucaju vracaju avans.
Svakako ostaju bez bar dva broja sa ugovorom od 5000+din cim isteknu, ne verujem da ce se potresti ali ce meni bar biti lakse...

Pa mrljke tako ti je to kad imas "mrljavo" ime/nik/naziv... :d
To "privlaci" njih mrljave da brljaju.
Mala sala, NEMOJ da se ljutis moli te drug.

Ja sam odbio ono što su mi danas ponudili (par postova iznad). Realno, ponuda je sasvim ok ali kada sam malo bolje razmislio ne treba mi. Na službenom imam flat razgovore plus 20 gb neta, pritom sam 90% vremena na wif, iskreno muka mi je od razgovora nakon posla. Privatni telefon skoro i da ne koristim tako da mi neograničeni minuti zaista nisu potrebni.

Definitivno prelazim na vip prepaid pa ću videti da li mi to zadovoljava potrebe, prema onome što trošim siguran sam da hoće, a ukoliko mi ne bude bilo dovoljno saobraćaja uvek mogu preći na postpaid.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
A jesi li na sve to dobio i pretplate po dinar i koliko ako jesi?

Živio !!! :beer:

Kako su došli do adrese u lk ? Znači ako ja navedem jednu adresu na kojoj sam trenutno,a druga je na lk ? Iako živim da drugoj adresi i možda nikad ne stigne paket jer postoji mogućnost da se vrati jer nije nađen kupac. Čista krađa!!

Ma imas deo 'podaci o naruciocu' i tu je ime, adresa i sl. A ispod imas deo 'dostava- adresa dostave paketa', nego su *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i.

Imam mix m paket I ugovor mi ističe za 4 dana, u okviru njega imam 1gb neta, mislim da se ne prenosi u naredni mesec ono što ne potrošiš od gb, svakako ih potrošim, sinoć mi se pojavilo da imam 2gb, bar tako piše na mts app, da li se još nekom to desilo?
Ne znam da li je neki bug ili šta...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mali apdejt ako nekog zanima o telefonu koji je stigao u Uzice umesto u Kraljevo :D Posle jedno 3-4 mail-a (bez odgovora),dosta vikanja, gomile poziva i pravdanja, danas je stigao poziv iz Beograda da nam kaze kako je telefon stigao kod njih, i pitanje da li smo odustali od telefona :D Kada je prosao inicijalni sok, rekli smo da nismo odustali, sacekacemo da stigne na vrata pa da ga odbijemo i tada odustanemo. Ja ne mogu da verujem da monopolisticka firma koja se bavi telekomunikacijama i digitalnim servisima nema apsolutno nikakvu komunikaciju izmedju sopstvenih sluzbi...

*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i stavili promociju za nekoliko telefona uz Omoriku 2 a nisu stavili koje su cene uz taj paket...

Kako nisu stavili?Imaju svi, samo moras gore odavrati koju varijantu hoces... Ono tipa na rate, pa uz racun, pa uz novogodisnju promociju ili kako vec...

A ovo ponasanje nije zato sto ima se moze, nego cista neinformisanost zaposlenih i td...

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Ne znam da li je pitanje za ovu ili VIP temu.
Pre nedelju dana odem do VIP-a sa namerom da prebacim broj i u sred priče zaključim da ću ostati bez 5. Gb za Neo2 (zbog toga što nije online naručivanje). Pitam, je l' ok da prekinemo pa da uradim to od kuće i dobijem odgovor da nema problema za tu opciju.
Probam sutradan od kuće, kad nema šanse da odradim proceduru. Kada dođem do zadnjeg koraka izbaci grešku (za broj je već pokrenuta procedura). Korisnički servis kaže da je to zato što sam već u proceduri prenošenja drugog (prepaid) broja (što i jeste bila istina). Par dana sam pokušavao da istim rezultatom i mislio, to je to, zbog drugog broja koji prenosim (još uvek traje procedura). Danas, prestade da mi radi MTS broj za koji sam se raspitivao. MTS kaže, broj je u pripremi za prebacivanje, zato je ugašen!? Kada ga zovem, čuje se poruka, nepostojeći broj. Kada zovem VIP, kažu, nemamo broj u evidenciji i nikakav zahtev nije u toku. Posle ne znam koliko poziva korisničkim servisima odem u obe poslovnice i u MTS-u, posle pretnji samospaljivanjem, jedva mi potvrde da je broj prebačen u VIP i daju mi broj zahteva.
U VIP-u naravno ponove da ne znaju ništa i tek po proveri, po broju zahteva, nađu da je zahtev podnet i nakon toga blokiran!? I to je to, pisali mejlove, čak i sa nekim pričali i kraj.
Ako saznamo nešto zvaćemo...
Šta mi je raditi? Kome da se žalim, šta da očekujem?
728660f86f0e8c37cc343e06b09c0232.jpg

Poslednja izmena:
Ja odradio proceduru za prebacivanje broja iz mts-a online za moj broj, za ženin ne može, na zadnjem koraku izbaci "nije moguće odraditi proceduru online" javite se u najbližu poslovnicu", tako nešto.
Na kraju ću da ostanem u mts-u ni kriv ni dužan

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

A zasto ne prebacite broj u poslovnici pa onda ugovor odradite online?

Kažu da tako ne može dodatni giga (mada nema logike). Pitao već.

Послато са SM-P601 уз помоћ Тапатока

Pa ne moze ako i prenos i ugovor radis u poslovnici, ako samo prenos onda naravno da moze.

Vidi, da budem jasan, pitao sam ih baš to, da broj prenesem zahtevom u poslovnici a posle ugovor na dve godine online zahtevom. Dobio sam odgovor, verovatno netačan, da tako gubim taj 1gb zato što je inicijalno bio pokrenuto od poslovnice. Zato sam i napisao da nije logično.

Ja odradio proceduru za prebacivanje broja iz mts-a online za moj broj, za ženin ne može, na zadnjem koraku izbaci "nije moguće odraditi proceduru online" javite se u najbližu poslovnicu", tako nešto.
Na kraju ću da ostanem u mts-u ni kriv ni dužan

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Sačekaj da ti se završi prenos prvog broja. Iz nekog sumanutog razloga ne može da se pokrene online zahtev dok ti je jedan broj već u proceduri.
Tako su mi rekli i uverio sam se na svom primeru. Tek kasno sinoć, kada mi je završena procedura prebacivanja jednog prepaid broja uspelo mi je da podnesem zahtev za drugi postpaid broj, a u tih sedam dana čekanja pokušao sam sigurno 20x bezuspešno...

Poslednja izmena:
Svratio juce u mts da pitam oko pogodnosti preko ovih koje nude na sajtu. Kaze doticna gospodjica da O2 po ceni O1 za celo vreme trajanja UO ne postoji kao opcija, ali da za onih par meseci za dinar mora da salje zahtev "odseku za zadrzavanje klijenata" (taj neki naziv), pa kad oni odgovore/odobre moze da se ide u realizaciju. Koliko se meseci dobije za dinar zavisi od njih.

Od ove nedelje vise ne rade SMS placanja MTS racuna i prepaid dopune sa platnih kartica :(
Moguce da ce raditi sa Dina kartica, jer su mi u mailu pomenuli samo Visa i MC, a na sajtu je vec izmenjeno da stoji samo Dina kartica.
Eto odlican razlog da je imam :D

Ja Dinu koju imam kao obaveznu iz TB nisam aktivirao iz principa. Kad naprave karticu sa čipom i beskontaktnim plaćanjima, možda je i aktiviram. Magnetne sa sredine 20. veka ne aktiviram iz principa.

mene su malocas zvali na mobilni .. ono preseca kao da zove sa poljske telefonske linije, ja reko jel zoves sa skajpa, sa neke ip telefonije, kaze, ne ne, zovem klasicno .. na kraju je zamolim da me zove na fiksni, ajmo opet nazad u 20 vek ;)

ponudila mi je uz UO na 24 meseca Moravu 2, i posto sam trazio u zahtevu vise MB-a, rece mi da cu imati (na oba broja) po 1.5 GB umesto 500MB, i jos prva dva racuna za po dinar, sto izadje u proseku ~600 dinara mesecno po broju - meni sasvim korektno i dovoljno, te sam prihvatio.

Svratio juce u mts da pitam oko pogodnosti preko ovih koje nude na sajtu. Kaze doticna gospodjica da O2 po ceni O1 za celo vreme trajanja UO ne postoji kao opcija, ali da za onih par meseci za dinar mora da salje zahtev "odseku za zadrzavanje klijenata" (taj neki naziv), pa kad oni odgovore/odobre moze da se ide u realizaciju. Koliko se meseci dobije za dinar zavisi od njih.
U poslovnici nećeš dobiti ništa ili skoro ništa jer oni nemaju ovlašćenja za to, a i nisu upućeni-to im nije posao. Samo centrala BG.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Dobio sam tri meseca po dinar, tako da kad se sve preracuna, ispadne me omorika 2 ~ 1262 din mesecno.

Nazad
Vrh Dno