Рател не ради ништа.
Послато са МИА1.
Samo kači statistiku [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Рател не ради ништа.
Послато са МИА1.
Pa ja to odmah rekoh, i sasvim je logično.Odbili su mi zalbu i molbu za raskid ugovora bez penala. Pozvali se na to da ne garantuju poktivenost. Uputio sam materiju Ratelu, pa cemo videti
Pa ja to odmah rekoh, i sasvim je logično.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nemanja, zvuci glupo, ali sta imas u APNovima?
Znam, ali evo na jednom telefonu moji su imali problem i sa netom i sa pozivima. Pogledam slucajno APNs, imali su dupli isti gprswap APN... izbrisao jedan i sada nema problema. I za pozive, ne samo za net... zvuci glupo, ali mnogo toga nema smisla kod nasNije net problem... klasika mts wap, bez proxy
XLKoji si paket imao pre ovoga?
Ja sam imao mix m I dobio 5gb ti si verovatno imao L?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Omorika 1
![]()
Рател не ради ништа.
Послато са МИА1.
Znam, ali evo na jednom telefonu moji su imali problem i sa netom i sa pozivima. Pogledam slucajno APNs, imali su dupli isti gprswap APN... izbrisao jedan i sada nema problema. I za pozive, ne samo za net... zvuci glupo, ali mnogo toga nema smisla kod nas
U svakom slucaju, cimaj ih sto vise, MTS popusti kada im dosadi korisnik.
Od 01. maja je startovala Omorika 1.Ako si danas/juce potpisao ugovor verovatno se nesto zabagovalo,zad dan-dva ce se resetovati..Tako meni kad sam potpisao ugovor XL sa 102gb,pisalo mi 204gb,to je bio petak,a vec u nedelju uvece mi se rifresovalo i vratilo na pravo stanje..Javi tamo u ponedeljak-utorak koliko imas GB.
Ako si danas/juce potpisao ugovor verovatno se nesto zabagovalo,zad dan-dva ce se resetovati..Tako meni kad sam potpisao ugovor XL sa 102gb,pisalo mi 204gb,to je bio petak,a vec u nedelju uvece mi se rifresovalo i vratilo na pravo stanje..Javi tamo u ponedeljak-utorak koliko imas GB.
Memi 15 dana maja stoji 9gb,O1 sa La
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari