Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ako rade nedeljom verovatno može.

• Like
Reagovanja: M J
Pogledaj koja mreza radi dobro kod tebe! Sve tri imaju neku varijantu tu negde oko 1200 da uzmes 100GB, ako ti je zbog neta. Jetse kod MTSa najjeftinije ako hoces full brzine, dok kod druga dva ili nema fullspeed (VIP) ili kosta dosta vise (1600 kod Telenora) za fullspeed.
Ako ti MTS radi dobro, super. Ako je los, dzaba ti 100GB :D Isto vazi i za druga dva.

Danas me zvali, posle jedno 15, 20 dana otkako sam im postavio pitanje za raniju obnovu ugovora. Ponudili su 2 rate po dinar i to tek nakon potpitanja (prelazim na manji paket, XL sa XL+). Na pitanje za nove pakete tj promocije, rekli da ne znaju jos uvek nista.
100GB je 100GB, a 600 minuta mi je dovoljno. Ako mi i nekad zatreba vise, bice uvek rezerve iz proslog meseca.

Jos uvek ne dobih ugovor. Zovem ih, kazu poslat je i vazice uslovi iz njega iako ce u medjuvremenu da ukinu ponudu. Ja reko, ako me izradite dovidjenja sa oba broja.

Poslednja izmena:
@alfaunits Da li znas mozda da li kod vip-a za taj kucni net moze ugovor na 12 meseci? Vip 4g mi radi odlicno. Ali ne bih ugovor na 2 godine

Ne :(
ALI, vidi da li neko mozda hoce da ti ustupi postojeci ugovor... tada bi mogao i na krace. Najbolje u temi za Kucni Net da pitas.

Morava, Omorika, Soko :d Skroz promasili poentu, i dalje ce im odlaziti u Vip i Telenor...

Poslednja izmena:
Soko :) koji bogovi.
I oni ubacili 1gb poklona za online ugovor ..

Poklon 1 GB

mts poklon – 1 GB mesečno po maksimalnoj brzini u mts 4G mreži tokom cele ugovorne obaveze od 36/24/12 meseci,

Pogodnost se odnosi na onlajn kupovinu putem našeg sajta za tarife Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 ili za onlajn kupovinu telefona uz neku od navedenih tarifa,

Poklon 1 GB se dodeljuje automatski svakog meseca tokom cele ugovorne obaveze i ne može da se deaktivira,

Nakon isteka ugovorne obaveze poklon 1 GB vam više neće biti u ponudi.

Sada se neogranicen net nakon isteka placa 99 dinara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni su sasvim ok ovi paketi, pogotovo gde nude 1TB po full brzini u 4G mreži plus neograničene minute i poruke, kao i mtel net za 3999 din mesečno.

NET LIMIT

Nakon potrošenog internet saobraćaja po maksimalnoj brzini u okviru naknade, na raspolaganju vam je usluga Net Limit koja vam omogućava da koristite internet sa smanjenom brzinom protoka (do 64/32 Kb/s) bez straha od uvećane mesečne naknade.

Cena mesečne naknade za korišćenje usluge Net Limit je 99,00 dinara. Ova usluga će vam biti automatski aktivirana na svim novim postpejd tarifama.

Net Limit će vam biti automatski aktiviran i u narednom mesecu, nije potrebno da vršite ponovnu aktivaciju. Uslugu možete naknadno da deaktivirate u nekoj od naših poslovnica ili pozivom na broj 0800 100 100. Na isti način možete da izvršite i aktivaciju.

Ukoliko se odlučite da deaktivirate uslugu Net Limit, prenos podataka se naplaćuje po ceni od 1 din/MB, od momenta deaktivacije. Obračunski interval je 1 KB.

Usluga Net Limit je besplatna za korisnike Soko tarife.

Meni ovaj SOKO paket skroz interesantan.

Neo2 neo/neo/2(3)GB 1000(1700) | Play20 neo/neo/1,5+20GB 1200(1800) | Omorika1 neo/neo/3(4) 1100/2000
Neo4 neo/neo/4(5)GB 1200(2400) | Play30 neo/neo/3+30GB 1500(2300) | Omorika2 neo/neo/6(7) 1700/3000
Neo6 neo/neo/6(7)GB 1400(3400)

Vecina koja trazi neo minute (a trosi malo GB) nece u mts posto su najskuplji, a ni oni koji vise na mrezama takodje nece posto je mts i skuplji i daje manje...

Poslednja izmena:
Soko tarifa mi je odlična, jeste 4000rsd tj dosta skupa ali sve neograničeno plus i u CG i BiH neograničeno.
1000 GB neta pa ko to ispe da potroši svaka mu čast :)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

To je s popustom 4000, inace je 8000. Jedva cekam da vidim cene telefona...

Poslednja izmena:
Neo6=Omorika2 vip 1400, mts 1700 sto je skuplje za oko 20%, moje misljenje je da ovim nece spreciti prelazak u druge mreze. Ovaj soko je ok za one kojima to stvarno treba i koji zele da kesiraju 4000 mesecno.

Neo2 neo/neo/2(3)GB 1000(1700) | Play20 neo/neo/1,5+20GB 1200(1800) | Omorika1 neo/neo/3(4) 1100/2000
Neo4 neo/neo/4(5)GB 1200(2400) | Play30 neo/neo/3+30GB 1500(2300) | Omorika2 neo/neo/6(7) 1700/3000
Neo6 neo/neo/6(7)GB 1400(3400)

Vecina koja trazi neo minute (a trosi malo GB) nece u mts posto su najskuplji, a ni oni koji vise na mrezama takodje nece posto je mts i skuplji i daje manje...

Licno ocekivao sam da podele tarifne pakete pocev od 5 GB, pa sledeci 10 GB i onaj najaci (ogranicen) 20GB i premium paket FLAT internet (ali ipak uslovno 1000 GB).
Time bi se ipak znacajno odvojili od VIP-a i Telenora jer je znatno veca kolicina u pitanju, mislim skoro pa duplo.
Ali ne bi se slozio da je nepovoljniji toliko od VIP-a recimo. VIP uslovljava da kad potpisete ugovor mora na 2 godine ne moze na godinu dana a samo se tokom prve godine obracunava 999 din a tokom druge polovine 1699 din mesecno sto je srednja cena 1350 dim/mes. MTS tokom cele 1. ili pune dve godine je konstantno 1099 din/mes. plus daje sa online kupovinom ukupno 4 GB a VIP 3GB. telenor daje za 2,3 ili 4 aplikacije po 10 Gb plus malo za ostalu upotrebu pa sad su male razlike medju operaterima. Sve se svodi na ukupnu i strukturalnu ponudu interneta. Tako se radi u ovoj 2018. god. Dosli smo do FLAT razgovora. Do pre samo par godina to je bila misaona imenica. E sad ce mnogo da raspale da malo Neta daju ali to je sto je. JA licno bi ponudio 5-10-20 GB za za ove 3 najcesce koriscenje tarife. Kad su do 15.04. nudili promociju 100 GB mesecno smatram da mogu i ovoliko kao sto sam predlozio a ukupno ce da smanje saobracaj NET-a u njihovoj mrezi.

Poslednja izmena:
Nema nikakve srednje cene od 1350, Neo2 je 999 svih 24 meseca. A s uredjajem je 1699 svih 24 meseca. 12 ili 24 meseca je nebitno ako se uzima bez uredjaja posto u svakom trenutku moze da se potpise novi s uredjajem.
mts je imao problema s odlascima zbog malo minuta/ceni (400 za 1000din, 600 za 1200) i umesto da naprave neo/neo/2-3GB za 900din ili neo/neo/4-5GB (sto ti kazes) za 1000 (i 1400-1500 s uredjajem), oni naprave neo/neo/3-4 za 1100 tj. 2000. A ovaj drugi jos gori...

Flat internet je u Vipu 3500, s neo2 i uredjajem izadje 5200. A ovde 8000 :zgran:

Poslednja izmena:
+1

Plus ti uzmu jos 99 din za net po smanjenoj brzini ako potrosis megabajte iz paketa, ili ti naplate protok ako deaktiviras uslugu. I sta je onda tu jeftinije i cime ce zaustaviti odliv korisnika?! A o imenima Soko zove Orla i radio Morava, zamislite sebe u poslovnici, tipa "hocu paket Orao 1" ili "Moravu 2" - stvarno mastovito!

Ja sam mislio da se covek zeza kada je rekao nazive, ali cujemo se sutra ako uspem prestati da se smejem ;)

Stvarno su se zeznuli oko tarifa... sprecice odliv verovatno jer ce ljude itekako mrzeti da za 100din odu u VIP, ili da nemaju mogucnost da limitiraju racun za net, ili da idu u Telenor samo. A 3/4GB je ipak mnogo lepse nego 1.5+antisocial.

Ma nece mrzeti, vecina uzima uredjaj a tu je razlika 300 tj. 600-700. I vecini je nebitno da li je 1.5 ili 2 ili 3-4 a antisocial :d zavisnicima je 3-4 malo. Da su raspisali konkurs za nove tarife garantovano ne bi niko predlozio ovako glupe.

Poslednja izmena od urednika:
Nece niko ni uzimati ove nove pakete. Zamisli pita te neko koji paket koristis, a ti treba da kazes "Omorika 2"? Pa radije ce ljudi preneti broj, ili cak placati minute van paketa :d
Kakvi napredni strucnjaci upravljaju kompanijom, nije ni cudo sto polako, ali sigurno propada. Mada je to i plan, isisavati profit uz istovremeno slabljenje firme kako bi mogla da se jos jednom proda fora za ovcice "eto vidite, ne moze da drzi korak sa konkurencijom, moramo da prodamo".

@hawaii Zaboravio si da u pregledu dodas i 3G pretplatu za one koji preko MTS-a uzimaju i telefon, dakle jos 120 dinara je skuplji paket.

Poslednja izmena:
Ovo je verovatno pokusaj da se brze/bolje prepisu tarife, ali "da ne budu bas iste" ;) Jer da je nesto vise vremena provedeno da se razmisli o tome, znalo bi se sire.

1 dinar od svakog računa odvajaju za očuvanje prirode Srbije, pa su hteli neke nazive paketa koji asociraju na to.
Ali, slažem se, nisu to dobri nazivi za tarifne pakete.

Ови нови називи слични онима за повећање наталитета,додуше тамо је било и добрих.:D

Ne vidim kako preko sajta da obavim kupovinu omorika 1 paketa? Nema nigde da se klikne kao dodaj u korpu izaberi

Тек су изашли пакети.Средиће вјероватно сутра,тј. током дана.

Poslednja izmena:
Imena paketa su neobična, ali u moru dosadnih "fensi" imena na engleskom jeziku, ovo mu dođe još i originalno. Posebno što je je sve u službi zaštite životne sredine. Kao [emoji23]

Nazad
Vrh Dno