Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Mene ispalili za jedan mesec.. Dobio samo jedan za dinar.. A drugi kao nije niko to rekao, kao ako ostaješ na istom paketu dobijaš jedan mesec a ako pređeš na veći paket dva meseca.. Al zato ću sad ja njih da zezam za drugi broj dok ne dobijem ono što hoću, a to je za brata pošto njemu to treba Neo minuti i poruke..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

@Zeha, treba da bude kalendarski mesec po dinar, znaci da nista ne gubis. Tj. april bi dosao proporcionalno koriscenju starog i novog paketa, bilo sa/bez popusta, ali ne za dinar.

• Like
Reagovanja: M J
Nisam bas shvatio, nagadjam, a i nije brate ni bitno previse, necu da se sekiram zarad 'iljadu dinara... kad bi se sekirao za svakakve gluposti na koje sam bacio pare, ne potrosio vec bas bacio pare, ja danas ne bih bio ziv, pojeo bih se od muke i stida pravo da vam kazem. :d

Poslednja izmena:
  • Like
Jel postoji uopste na mts sajtu,mogucnost da vidim "status mog uredjaja na popravci"?Telefon je jos u garanciji pa sam ga dao na servis.Trazio sam tamo na mom nalogu,ali ne nalazim.

Mislim da tu opciju kod njih nemas...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako slučajno pokušate da uložite žalbu na račun preko MTS portala
Danima jedino što možete da vidite je sledeća poruka ...
mts_zalba.jpg

• Like
Sta mislite kakva ce nova ponuda da bude posle 30 aprila jer do tad vaze promocije sa sadasnjim paketima?Dali ce biti nesto bolje od ovih trenutnih "Miks" paketa ili ce da povecaju cenu ponuda a pakete da usatare?Trenutno imam Miks XL ali sa 2gb neta,jer sam potpisao ugovor prosle godine u aprilu (tad nisu davali ovih 100gb) na godinu dana i istice mi ugovor sad 28 aprila.Razmisljam da potpisem novu ugovornu obavezu i dobijem ovih 100gb ili da sacekam da prodje 30 april i vidim hoce li izbaciti nove promocije sa paketima pa mozda bude nesto jos bolje..Sta mislite?

Poslednja izmena:
Sta mislite kakva ce nova ponuda da bude posle 30 aprila jer do tad vaze promocije sa sadasnjim paketima?Dali ce biti nesto bolje od ovih trenutnih "Miks" paketa ili ce da povecaju cenu ponuda a pakete da usatare?Trenutno imam Miks XL ali sa 2gb neta,jer sam potpisao ugovor prosle godine u aprilu (tad nisu davali ovih 100gb) na godinu dana i istice mi ugovor sad 28 aprila.Razmisljam da potpisem novu ugovornu obavezu i dobijem ovih 100gb ili da sacekam da prodje 30 april i vidim hoce li izbaciti nove promocije sa paketima pa mozda bude nesto jos bolje..Sta mislite?
Mislim da vredi sačekati. Možeš par dana biti i dalje post paid bez ugovirne obaveze par dana pa videti posle 1. Maja šta ti najviše odgovara.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Ja mislim da nema bolje ponude od xl za 1200 sa 100gb neta..

Sta ako i MTS ponudi pakete sa neogranicenim minutima i porukama,i preko toga daju 10 ili 20gb neta?Meni bi ta opcija odgovarala..A mogu takodje da daju neogranicene minute i poruke a zakinu na MB kao i druga dva operatera,sto mi ne odgovara da se mlatim mesecno sa 2-3 gb..A isto tako mogu da ostave sadasnje pakete samo ukinu ovih 100gb i ostane kao ranije 1,2,3 gb neta,sto bi bilo katastrofa,gledam da uzmem neki paket sa sto vise neta..

Ajde minute i ok, ali što li se uopšte priča o neograničenim porukama meni nije jasno :)

Ko još šalje i potroši sms poruke...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• Like
Ma ni minuti. Nisam još sreo nekog ko potroši više od xl paketa minuta. Tako da je za mene 100gb neta zakon za ovako ok cenu realno.. Ništa osim manje cene paketa ne može da mi bude bolje od ovoga. A to čisto sumnjam da će da urade.

Sve sto rekoste stoji.
Mozda bude ali ne vrujem da ce biti specijalno bolje sa novim paketima.
Gledajuci "neo" ponudu kod ostalih operatera, kako kolicinu neta tako i minute i sms (sta to bi :d) zakljucujem da kome treba net ili hoce da ima skoro neogranicen net, onda bolje ponude od Miks XL paketa nema.
Jos kad bi bilo moguce dobiti Miks L paket ali sa 50GB neta svih 24m ugovorne obaveze, e to bi bas bilo ponajbolje (barem za mene)...

Kad bi mts napravio neo pakete sa 10, 20, 30, 50GB neta a sa cenama maniim od XL paketa, da svi budu sve do 1000rsd max sa sa popustom za UO, onda bi to zaista bio pun pogodak (verovatno) a paketi sa cenom preko 1000 da imaju minute i za BiH (mtel:RS) i CG.
Mada i oni uvek gledaju sto vise da zarade, pa i ne verujem da ce bas previse da se isprse.

Mogli bi da naprave 1000min/1000sms/50GB za 1000din i da stvarno imaju najbolji paket. Onda im jos ostaje da oprave mrezu

A takav paket će da daju malo sutra.
I sami znate da daju ili ovo ili ono, za male pare nema oboje.

Sent from my Note 8

Istice mi ugovor sutra,pa otisao da produzim dobio 3meseca po dinar za xl itd.Medjutim receno mi je da u aprilu pustaju neo pakete pa sam odustao reko da sacekam mesec dana da vidimo sta ce izbaciti

Istice mi ugovor sutra,pa otisao da produzim dobio 3meseca po dinar za xl itd.Medjutim receno mi je da u aprilu pustaju neo pakete pa sam odustao reko da sacekam mesec dana da vidimo sta ce izbaciti
U aprilu sad dok ne istekne 100gb neta ili?

Ma ni minuti. Nisam još sreo nekog ko potroši više od xl paketa minuta.
Neam nijedan mesec u zadnjih 15 da nisam presao 600. Ne moram.. mnogo toga mogu na Viberu, ali to nije bas to uvek, pa nije jos isto.

Ajde minute i ok, ali što li se uopšte priča o neograničenim porukama meni nije jasno :)
Spammeri :D

Mogli bi da naprave 1000min/1000sms/50GB za 1000din i da stvarno imaju najbolji paket. Onda im jos ostaje da oprave mrezu
Samo to, a? :D

Pa ti lepo uzmi vip Neo 2 plus mts xl i biće ti dovoljno.. Ali mi je suludo toliko da se troši minuta i poruka u današnjoj eri neta, grupnih net poziva, video poziva, desetine aplikacija za priču itd. Zar nije bolje da imaš net i lepo uključiš video poziv i uživaš..
Ja imam u proseku 1.5gb po danu potrošeno mobilnog neta a poruka i poziva tipa 200 ukupno za mesec dana i poruka i poziva.

I sve što ne potrošiš da preneseš u naredni mesec,i tako tri meseca...
Onda mogu da zatvore firmu...

I ja trosim vise od 600min,negde oko 800-1000 minuta mi ide u proseku..Mozda za klince odgovaraju ti video pozivi ili viber ili neke druge aplikacije,ali ne mozes ti da zoves poslovne saradnike na viber ili njihove telefone neke kompanije preko video poziva od vibera ili necega drugog..
Bilo bi dobro da daju neogranicene minute i barem 10gb neta,to bi mi odgovaralo.

Danas me zvali, posle jedno 15, 20 dana otkako sam im postavio pitanje za raniju obnovu ugovora. Ponudili su 2 rate po dinar i to tek nakon potpitanja (prelazim na manji paket, XL sa XL+). Na pitanje za nove pakete tj promocije, rekli da ne znaju jos uvek nista.
100GB je 100GB, a 600 minuta mi je dovoljno. Ako mi i nekad zatreba vise, bice uvek rezerve iz proslog meseca.

Poslednja izmena:
I ja trosim vise od 600min,negde oko 800-1000 minuta mi ide u proseku..Mozda za klince odgovaraju ti video pozivi ili viber ili neke druge aplikacije,ali ne mozes ti da zoves poslovne saradnike na viber ili njihove telefone neke kompanije preko video poziva od vibera ili necega drugog..
Bilo bi dobro da daju neogranicene minute i barem 10gb neta,to bi mi odgovaralo.
Imaš u vipu Neo minute i poruke i 10gb neta. Malo veća cena doduše haha

Pa ti onda uzmi neki biznis paket šta ti ja znam, ili vip koji je izgleda stvoren sa Neo minutima za tebe.

^mene su izjebali za dve rate, dali mi dosta ranije da potpišem ugovor, i kao dve rate.. Dobio jednu i posle kad sam se žalio rekli mi da se jedna dobija za isti paket a dve kad pređeš na viši paket.. Kao to je tako i nema šanse da nije.. Uf što mi žao što nisam snimao kad su mi nudili to..

Poslednja izmena:
Za takve stvari postoje biznis paketi.

Elem, danas rodjaku nisam mogao da napravim mts nalog ni uz pomoć trika.
Probao uz pomoć JMBG uz pomoć broja telefona desetak puta i ništa, uvek vrati na početnu stranicu

Sent from my Note 8

Za takve stvari postoje biznis paketi.

Elem, danas rodjaku nisam mogao da napravim mts nalog ni uz pomoć trika.
Probao uz pomoć JMBG uz pomoć broja telefona desetak puta i ništa, uvek vrati na početnu stranicu

Sent from my Note 8
Ja danima ne mogu da pošaljem reklamaciju na račun online na MTS-u

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Viber poziv nema prioritet naspram obicnog poziva. I nema kvalitet cesto :( To je problem jedini.

Meni whatsapp radi super. Kao preko telefona.

Da hocu biznis paket onda bi ga uzeo,ali on mi ne odgovara sta nudi prema ceni..Strpicu se da vidim sta ce MTS ponuditi posle 30 aprila.

I sve što ne potrošiš da preneseš u naredni mesec,i tako tri meseca...
Onda mogu da zatvore firmu...
Ma nemoj, nesto ne vidim da zatvaraju sa 600/1000/100GB (ili neo/neo/10-20GB) za 1200

Da, samo jos ta sitnica

^mene su izjebali za dve rate, dali mi dosta ranije da potpišem ugovor, i kao dve rate.. Dobio jednu i posle kad sam se žalio rekli mi da se jedna dobija za isti paket a dve kad pređeš na viši paket.. Kao to je tako i nema šanse da nije.. Uf što mi žao što nisam snimao kad su mi nudili to..

Snimili su oni, ulozi zalbu i navedi datum/vreme razgovora

Poslednja izmena:
Vrh Dno