Čitam ovo što pišete i po ko zna koji put pitam sebe zašto sam potpisao ugovor sa 100 GB na 2. a ne na 3 godine. Šta li sam ja očekivao da će pametnije biti za 1200 din?
A taman se navikli na nazive...Jedino dobro sto moze da se desi je da promene te *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ske nazive tarifa.
Ako nisi uzimao telefon kad si potpisivao nisi ni mogao potpisati na 3g, samo tarifa a bez telfona je max 2g.
Ako je Vama net bitan jedino zbog speedtesta. Vama net i nije potreban.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Iskreno bespotrebno opterećenje mreže dok se šeta gradom i gleda da li je na ovom ćošku 2 mbita brži ili ne ...kolega, "ubio si ga"... uzeo si mi rec iz usta...sa cim ljudi gube vreme i zasto im je potreban net...katastrofa zalosno....
Čitam ovo što pišete i po ko zna koji put pitam sebe zašto sam potpisao ugovor sa 100 GB na 2. a ne na 3 godine. Šta li sam ja očekivao da će pametnije biti za 1200 din?
Moje iskustvo nije takvo.Rano je sve dok si pod UO. Dobićeš standardnu ponudu.
I ovo je jedino kljucno u celoj pisanijiJa sam tako uradio i obnovio mesec dana pre isteka UO.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Мени редовно додају камату и у мтс-у и у теленору ако не платим до 20. у месецу. Следећи рачун се повећа за који динар. Тако годинама.
Nije nezvanicno, ima cak i obavestenje o tome na sajtu nekoliko nedeljaZa sad nezvaničan info ...
Od ponedeljka 28.01 m:ts vrši korigovanje i izbacivanje pojedinih postpaid tarifa iz svoje ponude nažalost uz korigovanje cena .
Da vidimo koja nam "iznenađenja" spremaju .
![]()
3x1 din, duple GB +1Gb (ukupno 7gb).A sta je to standardna ponuda?
Sdeki, sta si dobio?
Kako mislis tri meseca pre isteka i nikako drugacije?
Standardna ponuda ti je 3 meseca po 1 dinar. I ako imaš optiku u zgradi/kući, dobiješ i optiku.Jel zna neko šta daju kad se obnovi ugovor za box paket?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari