Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pa zar nisam vec rekao da ce to sigurno biti?
Jedino sto nisam znao (niti znam trenutno) su konkretni detalji, ali da ce biti povoljnije za vece potrosace je sigurno. Pod vecim se smatra 2000+, efektivna cena.

Samo neka uvedu paket sa flat netom i sve će biti ok. Mada je i Soko tarifa odlična za sada, samo da i nju ne poskupe nenormalno, jer se onda neće isplatiti uopšte. Dolazi i 5G, tako da će nešto morati da urade po tom pitanju. Samo će za speed test da odlazi po 1GB.

Ako je Vama net bitan jedino zbog speedtesta. Vama net i nije potreban.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Idite na Vip pa se speedtestujte, tamo je za dž.

^nije direktno bitno, ali potrosnja po speedtestu kada se uporedi medju godinama je i dobar razmer i potrosnje sajtova.

Neco, citaj prethodnih nekoliko postova opet :)

EDIT: Cena O2 ce biti ista - ko je ima, nema promene, ko je nema, nepostojeca :D

Poslednja izmena:
Kolika li ce biti cena Omorike 2?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čitam ovo što pišete i po ko zna koji put pitam sebe zašto sam potpisao ugovor sa 100 GB na 2. a ne na 3 godine. Šta li sam ja očekivao da će pametnije biti za 1200 din?

Jedino dobro sto moze da se desi je da promene te *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ske nazive tarifa.

Čitam ovo što pišete i po ko zna koji put pitam sebe zašto sam potpisao ugovor sa 100 GB na 2. a ne na 3 godine. Šta li sam ja očekivao da će pametnije biti za 1200 din?

Ako nisi uzimao telefon kad si potpisivao nisi ni mogao potpisati na 3g, samo tarifa a bez telfona je max 2g.

Jedino dobro sto moze da se desi je da promene te *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ske nazive tarifa.
A taman se navikli na nazive...

Ako je Vama net bitan jedino zbog speedtesta. Vama net i nije potreban.

kolega, "ubio si ga"... uzeo si mi rec iz usta...sa cim ljudi gube vreme i zasto im je potreban net...katastrofa zalosno....

kolega, "ubio si ga"... uzeo si mi rec iz usta...sa cim ljudi gube vreme i zasto im je potreban net...katastrofa zalosno....
Iskreno bespotrebno opterećenje mreže dok se šeta gradom i gleda da li je na ovom ćošku 2 mbita brži ili ne ...

I ja sam uzeo na god dana, istice mi za mesec i po...Jel rano da se sad obracam za pogodnosti? Ja imam XL a supruga L tarifu.

I ja sam uzeo na god dana, istice mi za mesec i po...Jel rano da se sad obracam za pogodnosti? Ja imam XL a supruga L tarifu. I sta se desava ako ne produzim ugovor, obzirom da tarifa XL ne postoji?

Rano je sve dok si pod UO. Dobićeš standardnu ponudu.
Moje iskustvo nije takvo.
Upravo je ovo najbolji momenat da ih ljubazno kontaktira, predoči da ističe i da eto ima lepih ponuda kod drugih operatera i pita šta može dobiti da ostane. Da mu se baš svidja jedan paket kod drugog operatera i da bi prešao, ali eto da vidi šta dobija kod svog. Ako ništa onda prelazak...
Ja sam tako uradio i obnovio mesec dana pre isteka UO.

I ja sam ih zvao na 733 kad mi je stigao sms u vezi obnove, ali sam dobio standardnu ponudu iako im mesečno ostavljam oko 9000 za 3 broja. Istekla mi UO, podneo zahtev za prenos, zvali me iz MTS i dobijem Omorika 1 sa kompletnim sadržajem Omorika 2 paketa i 2 pretplate za 1din. Bio sam i ostao na Omorika 1 paketu.

Ја не капирам шта се ово дешава...али се не љутим....
a321344d2e53782f8cb64c77d6e89788.jpg

Ево Ево

A sta je to standardna ponuda?
Sdeki, sta si dobio?
Kako mislis tri meseca pre isteka i nikako drugacije?

Za sad nezvaničan info ...

Od ponedeljka 28.01 m:ts vrši korigovanje i izbacivanje pojedinih postpaid tarifa iz svoje ponude nažalost uz korigovanje cena .

Da vidimo koja nam "iznenađenja" spremaju .

:mad:

Мени редовно додају камату и у мтс-у и у теленору ако не платим до 20. у месецу. Следећи рачун се повећа за који динар. Тако годинама.

Нема код Теленора никакве камате, барем је није било до пре годину и по, две (јер отад нисам ниједном каснио), било је само оних 200 динара ако те искључе и то по групама, зависно колико си код њих, негде између 27. и 5. у наредном месецу.

Poslednja izmena:
Za sad nezvaničan info ...
Od ponedeljka 28.01 m:ts vrši korigovanje i izbacivanje pojedinih postpaid tarifa iz svoje ponude nažalost uz korigovanje cena .
Da vidimo koja nam "iznenađenja" spremaju .
:mad:
Nije nezvanicno, ima cak i obavestenje o tome na sajtu nekoliko nedelja :) Nije slucajno februara, zbog izlaska S10.

A sta je to standardna ponuda?
Sdeki, sta si dobio?
Kako mislis tri meseca pre isteka i nikako drugacije?
3x1 din, duple GB +1Gb (ukupno 7gb).
Tarifa Omotika 1, ostao na njoj.
Zvao ih možda 2 meseca pre isteka UO i čuli se 2 puta i meni je to odgovaralo. Nisam želeo na veću tarifu. Gigabajta meni predovoljno...

^ Zato sam ti i rekao da ćeš dobiti standardnu ponudu. To daju starim korisnicima bez problema ukoliko nije istekla UO tj ako hoćeš da obnoviš UO u ta 3 meseca pred istek postojeće. Ali ako ti istekne UO, onda možeš mnogo više da dobiješ za istu lovu.
Napisao sam šta sam dobio, Omorika 2 paket po ceni Omorika 1, ali mi se paket i dalje vodi kao Omorika 1 (u slučaju da uzmem telefon preko njih mogu da krenem sa Omorika 1 tarife) i na to sve 2x1din.

Jel zna neko šta daju kad se obnovi ugovor za box paket?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno