Nema veze, ako daju dobru ponudu meni ne smeta… to su upravo akviziteri, koji sa prvom porukom reklamiraju sebe i budu obrisani…
Nema veze, ako daju dobru ponudu meni ne smeta… to su upravo akviziteri, koji sa prvom porukom reklamiraju sebe i budu obrisani…
I ja kažem.Nema veze, ako daju dobru ponudu meni ne smeta
50gb je regularno uz Omorika S i prošli mesec nisi potrošio GB iz tog meseca, pa ti preneli 50GB i sada imaš 100GB. Tako je i meni.Odkud meni 100gb na broju, Omorika S paket. Jel to neka promocija ili me častili onako? 😂
Tako je... Meni se na Soko Lite pojavilo u februaru 600+Gb...50gb je regularno uz Omorika S i prošli mesec nisi potrošio GB iz tog meseca, pa ti preneli 50GB i sada imaš 100GB. Tako je i meni.
Ja sam imao regularno 25gb svakog meseca, pošto sam bio korisnik dok je još bila Omorika 12. Sad vidim da su me automatski prebacili na Omorika S. Zato mi je čudno za 100gb.50gb je regularno uz Omorika S i prošli mesec nisi potrošio GB iz tog meseca, pa ti preneli 50GB i sada imaš 100GB. Tako je i meni.
Da li preko app ostane tekst ili mi posalje na mejl sta sam poslao kao prigovor ili samo pise da je prigovor podnet? Da imam pismenu formu sta sam i kad poslao...Kod MTS korisnika (ne Supernova) na mts app kao i na portalu mojmts postoji opcija prigovor na račun i odatle se direktno šalje, pogledajte imate li tu opciju...
Automatski se pri aktivaciji (promenom paketa koju su sami inicirali) naplati. Podnesi prigovor.Jel realno da su mi ipak naplatili net boost iako sam 10 puta rekao da ga ne želim...
I sad moram da pišem prigovor itd itd..
Koji smarači....
A prošli mesec nije bio naplaćen.
Ali sam im naglasio da ne aktiviraju.Automatski se pri aktivaciji (promenom paketa koju su sami inicirali) naplati. Podnesi prigovor.
Isto. Čim sam primetio da je izvršena migracija (Soko lite), u oviru 6 sati od trenutka migracije (video to po uvećanoj količini GB) sam nazvao kol centar i sa agentom dogovorio ukidanje netboost-a. Vrlo brzo se i u aplikaciji promenio status iz "aktivirano" u "aktiviraj". Dakle isti dan sam reagovao. I slepci mi sad naplatili netboost za tih 6 sati 😡.Jel realno da su mi ipak naplatili net boost iako sam 10 puta rekao da ga ne želim...
I sad moram da pišem prigovor itd itd..
Koji smarači....
A prošli mesec nije bio naplaćen.
Ma ja sam naglasio prilikom potpisivanja da mi deaktiviraju i za mene i za devojku. I koliko sam video bio je neaktivan. Kad ono sad aktivan.Isto. Čim sam primetio da je izvršena migracija (Soko lite), u oviru 6 sati od trenutka migracije (video to po uvećanoj količini GB) sam nazvao kol centar i sa agentom dogovorio ukidanje netboost-a. Vrlo brzo se i u aplikaciji promenio status iz "aktivirano" u "aktiviraj". Dakle isti dan sam reagovao. I slepci mi sad naplatili netboost za tih 6 sati 😡.
Evo i kod mene omasili racun, umesto 965 din. stigao 1550 din. 😂Jel neko dobio racun za Januar? Kod mene je naravno veci nego sto treba da bude iako su mi dali 50% popusta da ostanem .. 😁
Isto 1500 i nesto, a treba manje od 1000 😁Evo i kod mene omasili racun, umesto 965 din. stigao 1550 din. 😂
Jesi raskidao ugovor zbog poskupljenja?Ljudi novi problem o čemu se radi
DA uogovor je raskinut zbog poskupljenjaJesi raskidao ugovor zbog poskupljenja?
Ako je na osnovu toga imaš pravo da raskineš ugovor bez plaćanja penala i da im to naglasis (to jest da ih uplasis Ratelom)
Zovi ih i preti advokatom, jer izgleda da žele da ti nadmetnu penale.DA uogovor je raskinut zbog poskupljenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari