Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

A dobro da ste napisali iskustva. Fino sam ih iscitao. Idem sad do mts-a, moram babi i dedi da sredim karticu, posto su jos na kreditu a dobili su poruku od mts-a da se moraju prebaciti na mesecnu preplatu. Pa cu da vidim sta nude i da zapretim malo da cu da odem u konkurenciju, ako mi se ne bude dopalo. Pisem vam kako sam prosao, dal cu se radovati, ili se vratiti kao popisan :D

A dobro da ste napisali iskustva. Fino sam ih iscitao. Idem sad do mts-a, moram babi i dedi da sredim karticu, posto su jos na kreditu a dobili su poruku od mts-a da se moraju prebaciti na mesecnu preplatu. Pa cu da vidim sta nude i da zapretim malo da cu da odem u konkurenciju, ako mi se ne bude dopalo. Pisem vam kako sam prosao, dal cu se radovati, ili se vratiti kao popisan :D
Moraju da pređu na mesečnu pretplatu?
Šta to planiraju za prepaid kartice

evo i mene su migrirali i to na "nepovoljnije" Soko Lite, nestale su neograničene društvene mreže i nestali su gb za roming
kažu da još nije završena migracija i treba 24h da prođe?!?!? bio sam se žalio i rečeno mi je da će ostati stare cene

dok je moj brat na prebačen na omorika M i dobio je 4 gb rominga i ostale mu neograničene društvene mreže itd...

1738010509772.png

Poslednja izmena:
U međuvremenu se roming povećao na 6 gb, videću šta će biti kasnije i kakav će njihov odgovor biti.

evo i mene su migrirali i to na "nepovoljnije" Soko Lite, nestale su neograničene društvene mreže i nestali su gb za roming
kažu da još nije završena migracija i treba 24h da prođe?!?!? bio sam se žalio i rečeno mi je da će ostati stare cene

dok je moj brat na prebačen na omorika M i dobio je 4 gb rominga i ostale mu neograničene društvene mreže itd...

Pogledajte prilog 478250

Prijatelji, da li uzeti 30% popusta na Soko Lite ili se ćerati dalje, pitanje je sad?

Prijatelji, da li uzeti 30% popusta na Soko Lite ili se ćerati dalje, pitanje je sad?
Podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu, već se uveliko piše da kod zahteva za prenos broja u drugu mrežu, operator davaoca broja daje najveći popust ( 50% popusta na mesečnu pretplatu, puna cena podeljeno sa 2. ).

A da li za prelazak iz druge mreže nude tih 50%?
Konkretno me zanima za Soko max.

Ja sam uzeo tih 30%. Prva godina 2025-30% druga godina 3749-30%.

Kao sto su vec napisali daju 50% za sve tarife ako se podnese zahtev za prenos, plus je moguce uzeti mobilni i iskoristiti popust za reciklazu od 15.000 din. na cenu telefona.

Prešao sam sa prepaid paketa na postpaid zmaj 17.01. Da li će mi biti srazmerno smanjen račun za mesec januar ?

Prešao sam sa prepaid paketa na postpaid zmaj 17.01. Da li će mi biti srazmerno smanjen račun za mesec januar ?
hoce danas raskinuo omoriku s ugovor juce istekao trazio da prebace broj na prepaid i odmah mi zavrsili.U martu cu dobiti racun samo za ova 2 dana februara da platim

Ja dobio 30 % na ove trenutne akcijske cene od soko lite. Kad se sabere i oduzme, to su cene koje bih dobio i sa prelaskom u yettel ili a1 - 50% popusta.
Relao bih ostp pvo sto je Apple rekao. Samo otisao u poslovnicu i pitao sta moze, a sta mi nude ovi drigi.. Nismo se nesto pregovarali

Ja sam se bogme natezao preko maila i poziva bar 3x za tih 30%.

I mene zanima šta se može dobiti za Soko Max za prelazak sa A1?
Ako neko ima neki info ili broj akvizitera neka piše. :)

Migrirao sam sa Omorika 25 na Omorika M, u okviru BOX4 paketa. Nakon migracije nemam više promociju 199 GB koje sam ostvario potpisivanjem novog ugovora u avgustu 2024. godine. Operaterka sa 080010010 mi je rekla da se ta promocija prekida svima nakon migracije na nove Omorika pakete. Da li je to tačno pošto je neko navodio da je nakon migracije zadržao i promociju i dobio nove količine mobilnog interneta?

Sada u moj MTS nemam više podatke koliko mi je preostalo interneta "po punoj brzini" jer za moj soko lite stoji znak "beskinačno". A ukinuo sam NET boost. I sada kako ja da znam kada sam prešao limit, jer on definitivno postoji za Soko lite? A bez Net boost, kada se limit prebaci, net se naplaćuje 1MB/din, zar ne? Ili ostaje ono kako piše u detaljima paketa-brzina od 2 mbps neograničeno (bez aktiviranog net boost)?
Ispada da je onda jedina sigurna zaštita, podesiti opciju "definisanje limita" za cenu koju bih maksimalno platio, a nakon dostizanja tog limita se prekida usluga.

Poslednja izmena:
Pa nije isto imati 300Gb po punoj brzini i 100Gb po punoj a posle po 1Mbps.

Moje pitanje je da li su ili ne, ukinuli promociju pre vremena navedenog u samoj promociji?

Ne znam zašto su od 1. februara sakrili, na našim moj mts portalima, koliko tačno na početku meseca imamo neta-a po punoj brzini. U januaru se to lepo videlo.

Zamolio bih kolegu koji mi je sinoć privatnom porukom poslao broj akvizitera, da mi pošalje ponovo jer mi je poruka iz nekog razloga nestala, a nisam sačuvao broj.

… to su upravo akviziteri, koji sa prvom porukom reklamiraju sebe i budu obrisani…

Nazad
Vrh Dno