Moraju da pređu na mesečnu pretplatu?A dobro da ste napisali iskustva. Fino sam ih iscitao. Idem sad do mts-a, moram babi i dedi da sredim karticu, posto su jos na kreditu a dobili su poruku od mts-a da se moraju prebaciti na mesecnu preplatu. Pa cu da vidim sta nude i da zapretim malo da cu da odem u konkurenciju, ako mi se ne bude dopalo. Pisem vam kako sam prosao, dal cu se radovati, ili se vratiti kao popisan![]()
Ne moraju da se prebace na mesečnu pretplatu, već samo da registruju pripejd kartice, tj. ti da ih registruješ za njih.posto su jos na kreditu a dobili su poruku od mts-a da se moraju prebaciti na mesecnu preplatu
Ako im to odgovara, prebaci ih oboje na A1 Mega plan i mirni su godinu dana.Pa cu da vidim sta nude i da zapretim malo da cu da odem u konkurenciju
evo i mene su migrirali i to na "nepovoljnije" Soko Lite, nestale su neograničene društvene mreže i nestali su gb za roming
kažu da još nije završena migracija i treba 24h da prođe?!?!? bio sam se žalio i rečeno mi je da će ostati stare cene
dok je moj brat na prebačen na omorika M i dobio je 4 gb rominga i ostale mu neograničene društvene mreže itd...
Pogledajte prilog 478250
Podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu, već se uveliko piše da kod zahteva za prenos broja u drugu mrežu, operator davaoca broja daje najveći popust ( 50% popusta na mesečnu pretplatu, puna cena podeljeno sa 2. ).Prijatelji, da li uzeti 30% popusta na Soko Lite ili se ćerati dalje, pitanje je sad?
Popravljeno je, sada daluje da je sve okU međuvremenu se roming povećao na 6 gb, videću šta će biti kasnije i kakav će njihov odgovor biti.
Kao sto su vec napisali daju 50% za sve tarife ako se podnese zahtev za prenos, plus je moguce uzeti mobilni i iskoristiti popust za reciklazu od 15.000 din. na cenu telefona.Prijatelji, da li uzeti 30% popusta na Soko Lite ili se ćerati dalje, pitanje je sad?
hoce danas raskinuo omoriku s ugovor juce istekao trazio da prebace broj na prepaid i odmah mi zavrsili.U martu cu dobiti racun samo za ova 2 dana februara da platimPrešao sam sa prepaid paketa na postpaid zmaj 17.01. Da li će mi biti srazmerno smanjen račun za mesec januar ?
Kako neograničen? Imam 100 GB mesečno po punoj brzini, nakon toga ide na 1Mbps.^ pa sad imas neogranicen net, sta ce ti promocija 199gb![]()
Pa bas to, 100gb po punoj brzini nakon toga neogranicen net po brzini od 1mbpsKako neograničen? Imam 100 GB mesečno po punoj brzini, nakon toga ide na 1Mbps.
JesuPa nije isto imati 300Gb po punoj brzini i 100Gb po punoj a posle po 1Mbps.
Moje pitanje je da li su ili ne, ukinuli promociju pre vremena navedenog u samoj promociji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari