Moraju da pređu na mesečnu pretplatu?A dobro da ste napisali iskustva. Fino sam ih iscitao. Idem sad do mts-a, moram babi i dedi da sredim karticu, posto su jos na kreditu a dobili su poruku od mts-a da se moraju prebaciti na mesecnu preplatu. Pa cu da vidim sta nude i da zapretim malo da cu da odem u konkurenciju, ako mi se ne bude dopalo. Pisem vam kako sam prosao, dal cu se radovati, ili se vratiti kao popisan 😀
Ne moraju da se prebace na mesečnu pretplatu, već samo da registruju pripejd kartice, tj. ti da ih registruješ za njih.posto su jos na kreditu a dobili su poruku od mts-a da se moraju prebaciti na mesecnu preplatu
Ako im to odgovara, prebaci ih oboje na A1 Mega plan i mirni su godinu dana.Pa cu da vidim sta nude i da zapretim malo da cu da odem u konkurenciju

evo i mene su migrirali i to na "nepovoljnije" Soko Lite, nestale su neograničene društvene mreže i nestali su gb za roming
kažu da još nije završena migracija i treba 24h da prođe?!?!? bio sam se žalio i rečeno mi je da će ostati stare cene
dok je moj brat na prebačen na omorika M i dobio je 4 gb rominga i ostale mu neograničene društvene mreže itd...
Pogledajte prilog 478250
Podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu, već se uveliko piše da kod zahteva za prenos broja u drugu mrežu, operator davaoca broja daje najveći popust ( 50% popusta na mesečnu pretplatu, puna cena podeljeno sa 2. ).Prijatelji, da li uzeti 30% popusta na Soko Lite ili se ćerati dalje, pitanje je sad?
Popravljeno je, sada daluje da je sve okU međuvremenu se roming povećao na 6 gb, videću šta će biti kasnije i kakav će njihov odgovor biti.
Kao sto su vec napisali daju 50% za sve tarife ako se podnese zahtev za prenos, plus je moguce uzeti mobilni i iskoristiti popust za reciklazu od 15.000 din. na cenu telefona.Prijatelji, da li uzeti 30% popusta na Soko Lite ili se ćerati dalje, pitanje je sad?
hoce danas raskinuo omoriku s ugovor juce istekao trazio da prebace broj na prepaid i odmah mi zavrsili.U martu cu dobiti racun samo za ova 2 dana februara da platimPrešao sam sa prepaid paketa na postpaid zmaj 17.01. Da li će mi biti srazmerno smanjen račun za mesec januar ?
Kako neograničen? Imam 100 GB mesečno po punoj brzini, nakon toga ide na 1Mbps.^ pa sad imas neogranicen net, sta ce ti promocija 199gb 😀
Pa bas to, 100gb po punoj brzini nakon toga neogranicen net po brzini od 1mbpsKako neograničen? Imam 100 GB mesečno po punoj brzini, nakon toga ide na 1Mbps.
Jesu 🙂Pa nije isto imati 300Gb po punoj brzini i 100Gb po punoj a posle po 1Mbps.
Moje pitanje je da li su ili ne, ukinuli promociju pre vremena navedenog u samoj promociji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari