Nema potrebe, piši im mejl ili preko formulara. Često im to prigovaranje preko portala/aplikacije ne radi, nevezano za trenutnu situaciju.Ceo dan cekam da proradi...😟
Upravo tako.To sto neko zna sta radi, ne znaci da nije slepac![]()
Pročitaj moje postove da vidiš šta te čeka brate , i da na kraju svega stigso mi je račun 15k da platim i penale 😀Stigli. Po drugi put za tekuću ugovornu obavezu mi menjaju cenu. Prvi put su poklekli i vratili. Videćemo sada. Podnet prigovor za raskid ugovora, čekam odgovor. Jedno ie sigurno, MTS nikad više pa po svaku cenu!
Evo zvao juče oko 21h kaže za minut se javlja istekne 1h poziva i prekine slusalicu hahahahahahahaha ono je plakanje😂I tastu stigli penali sto je raskinuo paket i potpisao novi, penali 15k 😂
Najverovatnije da 'će ti se taj višak opredeliti na Akontaciju.S ozbirom da sam platio račun za januar, hoće mi se računati taj "višak" što sam uplatio za naredni račun ili?
Nece. Kod njih se samo dugovanja prenose visak uplate nestaje. Moraces da zoves za to. Meni su "greskom" naplatili drugi STB priznali reklamaciju stornirali racun koji je placen u celosti ali 150 din. se nije pojavilo kao pretplata.S ozbirom da sam platio račun za januar, hoće mi se računati taj "višak" što sam uplatio za naredni račun ili?
Pa iskreno, neću da se cimam za 150 din, bitno da mi ne stigne novi račun ako je ovaj plaćen.Nece. Kod njih se samo dugovanja prenose visak uplate nestaje. Moraces da zoves za to. Meni su "greskom" naplatili drugi STB priznali reklamaciju stornirali racun koji je placen u celosti ali 150 din. se nije pojavilo kao pretplata.
Nece. Kod njih se samo dugovanja prenose visak uplate nestaje. Moraces da zoves za to. Meni su "greskom" naplatili drugi STB priznali reklamaciju stornirali racun koji je placen u celosti ali 150 din. se nije pojavilo kao pretplata.
Isto. Stornirali su mi neki iznos, a ja u medjuvremenu platio racun (da bih mogao da prebacim broj u drugu mrezu), stigao novi racun, nije umanjen za taj iznos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari