Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Radi moj mts, ali ne moze da se podnese prigovor na racun, pise da servis trenutno nije dostupan i da pokusamo kasnije. Ceo dan cekam da proradi...😟

Da, znam za to ostalo, al' lakse mi ovde jer imam vise racuna pa samo izaberem na koji se odnosi i napisem razlog, sacekacu do sutra, pa ako nista, saljem email...:)(y)

Svakako u okviru prigovora možeš da preciziraš na koji se račun odnosi. Pored opštih odrednica (poslednji, januarski, za taj i taj broj telefona, za tu i tu šifru korisnika), koje su sasvim prihvatljive, možeš i da napišeš poziv na broj, što je zapravo tačan jedinstveni broj računa. Tako ne bi moglo da dođe ni do kakvog nesporazuma, prigovaraš na konkretnu fakturu.

Ja sam još 1.12. podneo prigovor na izmenu uslova i zahtev za raskid, razvlačili su mesec dana sa rešenjem kako bi mi naplatili po novoj ceni!

I meni su naplatili smrdljivi net boost u januarskom računu. Prvo sam mislio da sam ga slučajno aktivirao ali ne mogu ni da nađem gde se aktivira

Imas u aplikaciji...

Prilozi

• IMG_2511.png
    IMG_2511.png
    119.7 KB · Pregleda: 120
  • IMG_2512.png
    IMG_2512.png
    200.8 KB · Pregleda: 114
A 0800100100 ne moze ni da se pozove vec dva dana, ne moze da se dobije asistent na sajtu, mozes samo da odes fizicki i da cekas ako hoces deaktivaciju istog ..

Probajte da pozovete 064789 (besplatno iz mts mobilne mreže).

Uspeo sam na kraju da ih dobijem preko sajta i chata, i nekako ih namolih da mi deaktiviraju 4 u box 4 bez vlasnika i net boost da deaktiviraju. Kao izasli mi u susret..
A i kakvi slepci, da aktiviras net boost mozes klikom, al da deaktiviras moras nuklearnu fiziku da uradis (iliti da cekas operatera ko zna koliko)

1738847030925.png

Na koliko uređaja istovremeno može raditi ovaj Iris GO koji se dobije uz postpaid pakete?

Na tri uređaja bi trebalo istovremeno. Tri uređaja su inače i maksimum koji se može imati na raspolaganju uz par zamena koje se mogu izvršiti tokom jednog meseca.

Popularno rečeno 3/3.

To sto neko zna sta radi, ne znaci da nije slepac :)
Upravo tako.
Znaju dobro šta rade, jer velika većina korisnika nije upućena u sve ovo kao mi sa foruma, pa nagrabe mnogo para a "nit orali nit kopali".

Stigli. Po drugi put za tekuću ugovornu obavezu mi menjaju cenu. Prvi put su poklekli i vratili. Videćemo sada. Podnet prigovor za raskid ugovora, čekam odgovor. Jedno ie sigurno, MTS nikad više pa po svaku cenu!

Stigli. Po drugi put za tekuću ugovornu obavezu mi menjaju cenu. Prvi put su poklekli i vratili. Videćemo sada. Podnet prigovor za raskid ugovora, čekam odgovor. Jedno ie sigurno, MTS nikad više pa po svaku cenu!
Pročitaj moje postove da vidiš šta te čeka brate , i da na kraju svega stigso mi je račun 15k da platim i penale 😀

Znaju sta rade jer im je dozvoljeno.
Jos gori ce biti, u 2 godine povecali 3 puta cenu za mobilni, 2 puta za box 3

I tastu stigli penali sto je raskinuo paket i potpisao novi, penali 15k 😂

… ozbiljno se šale sa strpljenjem i živcima korisnika… ogroman birokratski sistem, koji je neodrživ u normalnom društvu…

I tastu stigli penali sto je raskinuo paket i potpisao novi, penali 15k 😂
Evo zvao juče oko 21h kaže za minut se javlja istekne 1h poziva i prekine slusalicu hahahahahahahaha ono je plakanje😂
Danas zvao u 8 ne rade zvao u 10 ne rade haaaaaaos MTS DNO DNA
Pisao mejl jucer pa cemo videti sta i kako 🤣

S ozbirom da sam platio račun za januar, hoće mi se računati taj "višak" što sam uplatio za naredni račun ili?

Prilozi

• Screenshot_20250207-115040.png
    Screenshot_20250207-115040.png
    257.5 KB · Pregleda: 103
S ozbirom da sam platio račun za januar, hoće mi se računati taj "višak" što sam uplatio za naredni račun ili?
Nece. Kod njih se samo dugovanja prenose visak uplate nestaje. Moraces da zoves za to. Meni su "greskom" naplatili drugi STB priznali reklamaciju stornirali racun koji je placen u celosti ali 150 din. se nije pojavilo kao pretplata.

Prilozi

• PrintScr_02-07_12-53-22.jpg
    PrintScr_02-07_12-53-22.jpg
    30.4 KB · Pregleda: 76
Nece. Kod njih se samo dugovanja prenose visak uplate nestaje. Moraces da zoves za to. Meni su "greskom" naplatili drugi STB priznali reklamaciju stornirali racun koji je placen u celosti ali 150 din. se nije pojavilo kao pretplata.
Pa iskreno, neću da se cimam za 150 din, bitno da mi ne stigne novi račun ako je ovaj plaćen.
Bitno da više neće naplaćivati net boost i tjt.

Ja sam bio u poslovnici danas da mi pošalju korigovani račun, jer su poslali veći račun nego prošli mesec, a dogovorio sam da do kraja ugovora ostane ista cena. Kod njih je sve ako prodje, prodje. Ko se ne buni i ne pazi, ima da plaća. Strašno kakva firma. Em su mi uključili pre nekoliko meseci Net Boost što uopšte nisam tražio.

Isto. Stornirali su mi neki iznos, a ja u medjuvremenu platio racun (da bih mogao da prebacim broj u drugu mrezu), stigao novi racun, nije umanjen za taj iznos.

A kad storniraju racun vrate pare na racun? I posle ste samo platili taj korigovani sto je stigao i tjt?

Nazad
Vrh Dno