Šta je novo?

MTS- poskupljenje od 01.10.2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam moj Mix Net M produzio u avgustu, bicu miran dve godine.

Javlja mi drugar iz neke poslovnice u gradu...
Ne radi im trenutno aplikacija za mobilnu, al zato za fixnu (bolja aplikacija, ***) - RADI K'O ZMAJ!

Poslednja izmena:
Uzmes dual sim telefon i od mts-a uzmes mobilni net paket uz 50% popusta i da pevas koliko jos samo danas.

345 dinara 3gb,milinaaaaaaa.
Која је то тарифа? Хоћу да узмем неког кинеза 3г таблета па би ми ово лепо село.

Ova teta ovde nas zaje8ava! Sada sam joj rekao - odoh ja po pečeno pile i crni lukac, pa ću lepo unutr da zamezim kao svaka seljačina poštena! I da, tu sam do 22h, pa ako ne proradi - nema veze! Kako ono kažu - ne je8e lep, nego uporan... :mad:

Ma je8u obojica :D

cista kopija Telenorove ponude, uz nesto bolje uslove. Ako nastave da daju 50% uz ugovor, cak i 30%, opet su najjeftiniji i prelazim kod njih cim mi istekne ugovor u Telenoru

Poslednja izmena:
Kaže teta da će da da (50% off).

Paket MIX 250, ugovor istekao odavno...

U Handyju u Zemunu (rade do 21h) moze! Produzio sam 2 ugovora upravo.

A profit raste li raste... '99 su tarifirali na 15 sec. pa na 1 sec, a sada na 60 sec.
Pretpostavljam da su se korisnici MixNet M paketa zalili da je previse 300 minuta mesecno, pa su im izasli u susret i smanjili na 250 minuta za iste pare, kako korisnicima ne bi ostajalo previse minuta za prenos u sledeci mesec, pa treba da misle na porez na luksuz sto ne trose placeno. Kakva je to BAGRA neopevana.

Izgleda da su se osilili, posle "uspesne" parade.

Poslednja izmena:
Остаје још да склоне инфо о 50% који важи за од сутра непостојеће тарифе и да промене понуде телефона и осталог.

Шта са онима који имају 50% са Mix тарифама које укидају од новембра?

Мени би некако највише легао овај нови Mix Net 500 али га не видим у редовној понуди. Како год, ионако немам ниједан постпејд код мт:с-а (ако не рачунам Бокс) и сада чекам да нарасте КТ штедња а они одлуче да ипак понуде 50% па још и када би дали неки мобилни уз ... (може и КТ са 50% и мобилним).

Nisam do kraja razumeo u vezi mix tarifa. Da li se ukidaju sve te tarife? Moja majka ima Mix 400 (100min) za 240din, jeli to ostaje ili prebacuju na novu tarifu?
Nije dobila nikakav sms o mts-a.

Poslednja izmena:
*** ja tek sutra mogu da potpisem novi ugovor. (3 meseca pre isteka ugovora)
Kao da su znali u pm!

Mts se ocigledno ravnao prema Telenorovim paketima. Isto ili slicno, ali ipak 100din jeftinije :).

U principu isekli su one silne megabajte, rasteretice malo mrezu.

Ne kapiram zasto ovde neki pojedinci (necu da ih citiram) na prethodnoj strani sire dezinformacije?! Mts nije "odradio" optimizaciju tj. "pljacku" kao sto je to telenor. Ovde mts nikog ne primorava da "predje" na nove pakete kao sto su neki pisali misleci na MIX pakete, vec se to odnosi samo na one bas ali bas stare Mix pakete (250, 500, 1000, 2000, 3000). Tako da opusteno svima na Mix (400, 750, 1250, 2300, 3500) i bez brige jer ostaje 50% popusta na pretplatu... :smoke:

Шта са онима који имају 50% са Mix тарифама које укидају од новембра?
Dobio sam informaciju i na call centru i u poslovnici da ko ima "Mix" tarifu pod ugovornom obavezom - nebitno da li ima ukljucen popust od 50%, da nema prisilnog menjanja tarife, dakle ugovor vazi.
S druge strane, ko ima Mix gde je ugovorna obaveza istekla ili je ugovor bio na neodredjeno ce morati da izabere drugi paket jer se Mix gasi.

Pozdrav

Epilog:
"Proradila" alikacija oko 20:30h.
Produžen MixNet M 50% off na 24 meseca.
:D

S druge strane, ko ima Mix gde je ugovorna obaveza istekla ili je ugovor bio na neodredjeno ce morati da izabere drugi paket jer se Mix gasi.
Мислим да је у питању ово из поруке пре твоје, нису у питању сви Mix пакети него они Mix пакети који су до сада били означени као стари постпејд пакети.

@fkloznica sestrin br sam preneo sa boxa na mix net m ,stigli joj normalni sms i min ali i net -424mb ( 600mb mix net m- 1gb box =- 424 mb ) kapiram da je tako i tebi obracunato :p ... Kakvi su to lesinari ...neopevani ! Ispada kao da su vas taj gb iz boxa castili ... Verujem da ce sutra da ce i od oktobra da joj oglobe tih 400 mb 3:)

Poslednja izmena:
bio u poslovnici kod jata da izdvojim broj sa box-a. naravno ne moze, mora prigovor. ja reko dva puta sam vas vec zvao telefonom i kao cekajte ali od odgovora nista. prigovor traje 15 dana. samo me zanima kako je to vama uspelo. inace tvrdi, ja mu kazem proveri ali on tvrdi da i dalje (do ng) vazi popust 50 posto.

Pazi ja nisam izdvojio ,ja sam box ugasio ,naravno isteko mi ugovor pre neki dan ,ako na to mislis ,ali pre nego sto mi je ugasio lik napravili smo anex ugovora da mob ide u mix net ,a ostalo se gasi tj ostaje ogoljeni fixni :)

То што сада пише да 50% траје до краја године не значи ништа, једном је било слично, акција траје до краја године и онда неког месеца кренула нова а ова нестала. Ко је склопио 50% њему ће да траје до краја, ко није можда од сутра више неће да може. Знаће се врло ускоро. Иначе је на страни о КТ већ одавно избачен текст који објашњава да се плаћа једна цена а добије дупло, сада је у опису чист пакет.

Moja majka ima neki stari mix sa 60 minuta i tarifiranjem od 1+1 sekunda. Danas je dobila sledeće tri poruke:
-uz novu tarifu možete da izaberete popust od 50% na mesečnu naknadu ili mobilni telefon od 1 din, uz novi ugovor na 24 meseca;
-obaveštavamo vas da će od 1.11. vaš tarifni profil biti promenjen. Više informacija na 064789 ili u poslovnicama. Detaljnije o novoj tarifi u sledećim porukama;
-nova tarifa Priča Vam za 599 din mesečno pruža:100 min u domaćem saobraćaju, a zatim 1000 min u mts mreži i 100 SMS u Srbiji

Значи наставља се са 50% али им изгледа не ради аутоматика па ће ујутру да буде инфо о томе као и цене за телефоне уз нове пакете.

Ja sam svratio u poslovnicu na Bulevaru u NS, tip koji tamo radi kaže da i na nove pakete važi 50% off, ako se uzimaju bez telefona. Mada bih ja to uzeo sa određenom dozom rezerve dok se ne potvrdi zvanično.

Hteo sam da produžim na još 24 meseca, ali sam tri nedelje poranio, tako da, ništa od toga.

Neki ljudi su stvarno djubrad

Kad Telenor to radi,nista, tisina, to je sve ok. Mrs jednom poveca cene, ISPRATI Telenor u zaokruzivanju i odmah na koplje.
Ocigledno je da neko ima politicku agendu da pljuje po drzavnom, a ne da bude korektan.

Kome ne odgovara, slobodno u Telenir, na poskupljenje svake dve godine.

A profit raste li raste... '99 su tarifirali na 15 sec. pa na 1 sec, a sada na 60 sec.
Pretpostavljam da su se korisnici MixNet M paketa zalili da je previse 300 minuta mesecno, pa su im izasli u susret i smanjili na 250 minuta za iste pare, kako korisnicima ne bi ostajalo previse minuta za prenos u sledeci mesec, pa treba da misle na porez na luksuz sto ne trose placeno. Kakva je to BAGRA neopevana.

Izgleda da su se osilili, posle "uspesne" parade.

Moraces ipak da budes spreman da ih narednih dana mnogo vise branis i zastupas bolje nego ikada pre :):) Samo bez preterane nervoze i vređanja...

U, ne... ako ukinu 50% popusta, nemaju osnova za odbranu, ja se vracam u VIP, ugovor za glavni broj mi istice januara, ostali su uglavnom jos godinu-dve na ugovorima, pa nece biti dirani do tada.
Ja sam se najvise plasio ovakvih promena (poskupljenja najnizih paketa, smanjenje saobracaja, itd.), zato sam mrzeo kad Telenor korisnici prihvataju stalno vece i vece cene.

Ja ne branim MTS sto se ove promene tice, mislim da je losa. Ali je licemerno koliko neki pljuju po MTSu, samo jer je drzavni, a druga dva operatera, primarno Telenor, su uradili gore stvari, a niko da pljuje po Telenoru na forumu! Bezobrazno od takvih ljudi, nemaju argumente sada.

Poslednja izmena:
Ok, coveka mozda uopste ne interesuje ni telenor ni vip... a ljut je zbog poslkupljenja. Dosta ljudi je prenelo svoj broj u mts samo po jednom jedinom osnovu: "najniza cena". Telenor prakticno nema takve korisnike.
Sada naravno da ce ti ljudi u velikoj meri biti razocarani i ljuti na mts. Zato i nije bilo takvog efekta sa telenorom kao sto ce biti sada sa mts.
Ustvari ovo vise dođe kao neko usklađivanje cena sa telenorom nego klasicno poskupljenje.

Poslednja izmena:
Realno, ne bunimo se ni za mnogo veće stvari koje su problematične u zemlji, ovo poskupljenje usluga mobilnih operatera je mala maca.

Kakvi smo, tako nam je.

Realno, ne bunimo se ni za mnogo veće stvari koje su problematične u zemlji....
Ovde je tema mobilna telefonija pa se zbog toga bunimo ovde zbog toga... Mislim da je to krajnje logično.

a druga dva operatera, primarno Telenor, su uradili gore stvari, a niko da pljuje po Telenoru na forumu! Bezobrazno od takvih ljudi, nemaju argumente sada.

Telenor jeste skup, ali ono što radi VIP je uvek bilo najgore po korisnike (zaokruživanje početka razgovora na CEO minut - provided bu VIP, zaokruživanje svakog započetog minuta na ceo - provided by VIP, zaokruživanje 90/60 - provided by VIP), o "sneg" akciji, pa odmah potom drastičnoj promeni paketa i cena proletos, neću ni da govorim. Mislim da su to mnogo perfidnije stvari od poskupljenja. Inflacija je, evro divlja, cene skaču. To je korektnije prema korisnicima nego ove navedene stvari koje radi VIP. I mts ima svojih mana onoliko, meni su svojim neznanjem namestili da se sada ganjam sa tužbom koju su pokrenuli, svojom greškom, i za račun koji je plaćen, imam sve lične razloge da ih pljujem na svakom koraku, opet to ne radim, ali moj dinar više neće videti, i uvek ću dati pare stranoj firmi koja zadovoljava moje prohteve nego da hranim vezare po telekomu.

Mada ne znam ni što radim ovo, mnogi su pokušali da ti skrenu pažnju da preteruješ, ali uzalud...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno