Ima na oglasima i htc e8 koji je isto ozbiljan dual sim.
Realno, ne bunimo se ni za mnogo veće stvari koje su problematične u zemlji, ovo poskupljenje usluga mobilnih operatera je mala maca.
Kakvi smo, tako nam je.
Telekom trziste je stvar dila kod nas tako da "rat" ne postoji vec svako shisha svoju ovcu.
Mora se razumeti - oko vaznih stvari kao sto su cene, oni (operateri) sede i razgovaraju. Oko ostalih stvari i mogu da se takmice.
Ovo drugo, da li postoje zvanicni podaci o broju korisnika, jer cini mi se da je Telekom obavio svoj (dogovoreni) deo posla i vratio nizebudzetne korisnike u svoje okrilje.
Edit: niskobudzetni korisnik je onaj koji zbog svojih mogucnosti ili svoje volje ne zeli da placa preko odredjenog mesecnog iznosa, u ovom slucaju nizeg iznosa.
Verujem da se mnogim telekom korisnicima cak i isplati da predju na nove, skuplje tarife a sve u skladu sa nacinom koriscenja paketa
Ko nije pod ugovorom, na tarifama koje nisu bile aktuelne do kraja septembra (starije Mix tarife, 066 postpaid, myBel, itd.), morace da predje na nove tarife od novembra.
Ajde da proverim i da pitam za konkretan paket, odnosno tarifu prica...ako se potpisuje ugovor, bez mobinog telefona, znaci ovde bi vazio popust od 50% i samim tim pretplata bi bila 300 din bez ikakvih dodatnih skrivenih troskova. Ako je sve ovo ovako...onda je po meni ovo skroz ok varijanta za one kojima ne treba net i nemaju puno korisnika na drugim mrezama?
Ekstra....a posto meni ovo jako lepo zvuci tj ova kolicina minuta....nesto se razmisjlam sta je od starih tarifa...bilo najslicnije ovome? Da li je uopste takva tarifa postojala, nesto se ne secam?Yep. Odlicno je bas to sto ne moze vise da se ni u kom (novom) paketu prekoraci net i napravi racun.
Nisi dobio poruku za njega? Super. Mada mislim da nije neka prednost imati ga bez ugovora, Prica daje vise sada, uz ugovor, a ista cena, koliko se secam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari