Šta je novo?

MTS- poskupljenje od 01.10.2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novine u postpaid tarifama i Internetu

30.09.2014

Predstavljamo vam našu novu ponudu postpaid tarifa i Internet paketa. Uzimajući u obzir raznovrsnost potreba i navika korisnika, naša nova postpaid punuda nastala je kao rezultat želje da vam olakšamo izbor odgovarajuće tarife i Net paketa.

Nove postpaid tarife PRIČA, PRIČA PLUS, MIKS S, MIKS M, MIKS L, MIKS XL, MIKS XXL, SUPER i SUPER PLUS uključuju neograničeni pristup Internetu tokom meseca i mogućnost da minute i SMS poruke u domaćem saobraćaju iz mesečne naknade, koje niste potrošili u toku jednog meseca, prenesete u naredni mesec.

Postpaid tarife Mix, Mix Net, Mega Net, Moj klub, Bel i tarife Za određena područja od 1. oktobra više nisu u ponudi za nove korisnike.

Novi Internet paketi Mobilni Net S, M, L i XL nude vam više mogućnosti kupovine: uz ugovor na neodređeno vreme, uz tablet uređaj iz naše ponude, uz ugovor na 24 meseca koji vam omogućava da mt:s USB modem kupite po ceni već od 1 dinar. Postojeći Mobilni Net paketi 3GB, 15 GB i 50 GB se povlače iz prodaje.

Novine od 1. novembra

Postpaid tarife Za određena područja se ukidaju 1. novembra. Postojeći korisnici ovih tarifa preći će na posebnu Mix Net 500 tarifu.

Od navedenog datuma ukidaju se i stare postpaid tarife: Mix, Fresh, 066 postpaid, Mixnet 0, sportbel, poslovna i profesionalna tarifa. Postojeći korisnici ovih tarifa preći će na neku od novih postpaid tarifa, po izboru: Priča, Priča Plus, Miks S, Miks M, Miks L, Miks Xl, Miks XXL, Super ili Super Plus.

Poslednja izmena:
Samo nigde ne pise da li se dobija 50% ako se uzima bez telefona

Probacu malo kasnije u Zemunu. Danas se nesto svrckam po begishu.

Izgleda da korisnici Mix paketa idu po kratkom postupku na nove pakete ... obavesteni su mesec dana ranije ;-) e da vidim koliko njih ce procitati ovo na netu i znati.
A da li ce imati pravo da raskinu ugovornu obavezu videcemo ili ce biti sve kao sa boxom neprimetno letos ... makar sa vipom je bilo proletos bas uzbudljivo ;-))))

Predstavljamo vam našu novu ponudu

Novine od 1. novembra
Od navedenog datuma ukidaju se i stare postpaid tarife: Mix, Fresh, 066 postpaid, Mixnet 0, sportbel, poslovna i profesionalna tarifa. Postojeći korisnici ovih tarifa preći će na neku od novih postpaid tarifa, po izboru: Priča, Priča Plus, Miks S, Miks M, Miks L, Miks Xl, Miks XXL, Super ili Super Plus.

Zar nije pisalo da se ide po starom ugovoru do kraja.. Koja je sada ovo fora
Ovo ne vazi za mix net pakete ili.. ?

Edit: sada videh da vazi.
Nista raskid ugovora pa pravac telesmor ;)

Poslednja izmena:
Znaci u ovih mesec dana Mix korisnici imaju pravo da raskinu ugovor bez penala?

Uzmes Mix danas sa fonom i onda ga raskines zbog promene uslova i cena.

Koje li su cene novih Net tarifa - jos ne pise na sajtu? Ali stoji da nece za Net biti 50% popusta.

Samo KT (ovaj put) nisu dirali.

Poslednja izmena:
Imas izbor da predjes na novu tarifu ili da xadrzis staru do kraja ugovorne obaveze,pise na sajtu.

^ Ne! To vazi samo za MixNet, Mix se TRAJNO ukida za mesec dana! Ne moze od 1. nov da se ostane na Mix tarifi.

Kada proverim stanje na *797# meni je vec promenjen tarifni paket na Mix Net XL, samo sto imam 2 gb podataka a ne 3????
19e0d0f3f6db00f8b82a4a4967f2bdbb.jpg

Mozda su mi oduzeli gigabajt koji sam potrosio dok sam jos bio u Box paketu?

Poslednja izmena:
^ Danas si promenio tarifu (sa koje?) ili sklopio novi ugovor?

Usput, tarife mogu danas da se promene do 23h besplatnim pozivom broja 788 (ranije je moralo bar 24h pre kraja meseca).

Poslednja izmena:
Upravo bio u poslovnici, potpisao ugovor na 24m MixNet M paket. Inace od 12h im je stopirano otkazivanje usluge, migracija itd, to moze tek od sutra.

Danas sam izbacio telefon iz Box paketa i potpisao stari ugovor za Mix Net XL uz 50% popusta :) I mislio taman sam super prosao kada ono mi fali jos gigabajt neta u tarifi :(

Hmm. Ja obnovio danas mix net L i imam 1gb samo.. A znam da sam imao oko 2.5gb. Mada mozda se tripujem

Videcu sta ce biti sledeci mesec.

^ Ne brini, bice to ok! ;) Imaces svoj GB.

Da.. Stvarno cudna situacija. No cekam sledeci mesec da vidim sta kako.

Upravo uzeo novi ugovor mixnet M u emmi-ju u Nisu sa 50% popusta na dve godine.

Mada ako se dobro secam uvek kada neko potpise pri kraju meseca dobije umanjenu tarifu taj mesec. Mene vise zanima kako ce mi obracunati boks i ovo

Najbolji je početak na strani za postpaid: "Uzimajući u obzir različite potrebe i navike naših korisnika, pripremili smo širok izbor povoljnih postpaid tarifa" .. to ono poznato "izašli smo u susret svojim korisnicima" :)

Pakete su praktično iskopirali od Telenora; s' tim da budu uglavnom malo jeftiniji, kao nekada davno što su radili.
Ostavili su "neograničeni net" i prenos minuta jedan mesec.

par primera:
Miks XXL (1000min/1500MB) za 3600din - PiS XXL (1000/1500) za 3500 din
Miks XL (600min/1000MB) za 2000din - PiS XL (500/1000) za 2000din
Miks M (300/500) za 1400din - PiS L (300/500) za 1500din
Miks S (100/300) za 800din - PiS S (100/200) za 800din
Priča Plus (250min/25MB) za 1050din - Prenesi L (300min/50MB) za 1200din
Priča (100min/0MB) za 600 din - Prenesi S (100/50) za 600din
Super (2500/3000) za 6000din - Premium (3000/10000) za 7000 din (ustvari ovde je dosta bolja ponuda kod Telenora; osim više interneta, minuti važe i za neke inostrane zemlje)
Super plus je ponuda koja nema kod Telenora...

Nedostaje im nešto kao Play paketi; za ljude kojima treba više interneta nego minuta...

Edit:
Ima i ova mala dopuna:
"Korišćenje aktiviranih dodaka počinje tek po utrošku saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu vašeg tarifnog profila (SMS poruka, MB/GB za prenos podataka ili minuta u mt:s mreži)."

Poslednja izmena:
Uz stari L paket je islo 1.5 GB ako se dobro secam?
Tako je, a 3GB uz XL. Pošto je to toliko očigledna greška, lako će se srediti. A kako je sutra presek, nije ni bitno, ionako gubiš ta 2GB koja sada imaš. Bitno je samo da sl. meseca dobiješ 3GB, što ćeš znati realno u kasni petak ili ponedeljak pri 797 proveri stanja.
Mada ako se dobro secam uvek kada neko potpise pri kraju meseca dobije umanjenu tarifu taj mesec.
Ne, dobije uvek punu tarifu za taj mesec.

Stari MixNet paketi ostaju do kraja ugovora?Ako sam dobro video?

Poslednja izmena:
MixNet paket bi trebalo da ostane i kada istekne ugovorna obaveza, ne? Istekom ugovorne obaveze gubiš 50% ali bi trebalo da ostaneš ne MixNet paketu sa celom pretplatom. Ili će te prisilno prebaciti na paket koji ti ne odgovara?

Zar nije pisalo da se ide po starom ugovoru do kraja.. Koja je sada ovo fora
Ovo ne vazi za mix net pakete ili.. ?

Edit: sada videh da vazi.
Nista raskid ugovora pa pravac telesmor ;)
Ne vazi za MixNet, njih ne diraju. Samo Mixnet 0 (to je neka interna tarifa).
OT: Zna li neko sta je neka Friendi tarifa?

Znaci u ovih mesec dana Mix korisnici imaju pravo da raskinu ugovor bez penala?
Ne mozes da potpises ugovor na Mix verovatno danas, a i da mozes, vec si obavesten o novim uslovima :D

Sada sam izvalio. Ponistili su mi sve mb koje sam vukao od proslih meseci. Sto ce reci da sam imao 2.5gb pa to minus 1.5 i ispadne 1gb. Mislim da je ta logika :)
Nema prenosenja GB jos od prosle godine :D

MixNet paket bi trebalo da ostane i kada istekne ugovorna obaveza, ne? Istekom ugovorne obaveze gubiš 50% ali bi trebalo da ostaneš ne MixNet paketu sa celom pretplatom.

Ovako sam i ja razumeo, nece ih dirati i posle UO, ako ne zele telefon ili neku drugu promociju.

Oko 19h idem u poslovnicu da produžim MixNet M na još 24 meseca (50%). 29.12. sam potpisao prošli, tako da sam JUČE stekao to pravo (3 meseca ranije). ;)
Javljam kako je prošlo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno