Novine u postpaid tarifama i Internetu
Predstavljamo vam našu novu ponudu
Novine od 1. novembra
Od navedenog datuma ukidaju se i stare postpaid tarife: Mix, Fresh, 066 postpaid, Mixnet 0, sportbel, poslovna i profesionalna tarifa. Postojeći korisnici ovih tarifa preći će na neku od novih postpaid tarifa, po izboru: Priča, Priča Plus, Miks S, Miks M, Miks L, Miks Xl, Miks XXL, Super ili Super Plus.
Ako ti radi MTS kako treba, zasto bi se smarao sa prelazom.. Ponuda je slicna.Nista raskid ugovora pa pravac telesmor![]()
Sada sam izvalio. Ponistili su mi sve mb koje sam vukao od proslih meseci. Sto ce reci da sam imao 2.5gb pa to minus 1.5 i ispadne 1gb. Mislim da je ta logikaUz stari L paket je islo 1.5 GB ako se dobro secam?
Tako je, a 3GB uz XL. Pošto je to toliko očigledna greška, lako će se srediti. A kako je sutra presek, nije ni bitno, ionako gubiš ta 2GB koja sada imaš. Bitno je samo da sl. meseca dobiješ 3GB, što ćeš znati realno u kasni petak ili ponedeljak pri 797 proveri stanja.Uz stari L paket je islo 1.5 GB ako se dobro secam?
Ne, dobije uvek punu tarifu za taj mesec.Mada ako se dobro secam uvek kada neko potpise pri kraju meseca dobije umanjenu tarifu taj mesec.
Ne vazi za MixNet, njih ne diraju. Samo Mixnet 0 (to je neka interna tarifa).Zar nije pisalo da se ide po starom ugovoru do kraja.. Koja je sada ovo fora
Ovo ne vazi za mix net pakete ili.. ?
Edit: sada videh da vazi.
Nista raskid ugovora pa pravac telesmor![]()
Ne mozes da potpises ugovor na Mix verovatno danas, a i da mozes, vec si obavesten o novim uslovimaZnaci u ovih mesec dana Mix korisnici imaju pravo da raskinu ugovor bez penala?
Nema prenosenja GB jos od prosle godineSada sam izvalio. Ponistili su mi sve mb koje sam vukao od proslih meseci. Sto ce reci da sam imao 2.5gb pa to minus 1.5 i ispadne 1gb. Mislim da je ta logika![]()
MixNet paket bi trebalo da ostane i kada istekne ugovorna obaveza, ne? Istekom ugovorne obaveze gubiš 50% ali bi trebalo da ostaneš ne MixNet paketu sa celom pretplatom.
Nema prenosenja GB jos od prosle godine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari