Šta je novo?

MTS- poskupljenje od 01.10.2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поента је да би 50% било ако потпишеш уговор на годину или две а ако нема попуста, зашто би потписивао неки уговор, узмеш пакет без обавезе и кроз месец-два одеш на нешто боље.

Ja mislim da popusta od 50% na nove pakete biti nece jer koja je onda poenta paketa ako mozes odma 50% popust:)

Pa poenta je da oni vise zarade, zar ne? A to ce se desiti i da moze 50% popusta na nove pakete.

Ja sam njihov korisnik od osnivanja.Jedno je sigurno a to je da im je net katastrofa od katastrofe.Posto su i oni toga svesni prvo sto su uradili nije poboljsanje mreze nego smanjivanje net saobracaja jer je to mnogo jeftinije nego ovo drugo.Druga stvar je da su povecali minute u mrezi jer ih to takoreci nista i ne kosta a smanjili ka drugima jer ih to kosta.Ovo je potez onoga kome krvna slika nije bas u najboljem stanju.Sve u svemu posto u sve ovo nisu ulozili ni prebijene pare a cviknuli su tamo gde su im pare vise odlazile novih 50 posto popusta nece biti problem da ih ponovo uvedu u nekom narednom periodu.
Dual sim telefoni su danas postali neminovnost.

Poslednja izmena:
Za mene je ovo totalno poskupljenje uz pogorsanje uslova. Mix Net M je kosta nesto preko 1100 i za to lepo imas 300 min 600 poruka i 600MB. I sad ja treba da dajem skoro 300 dinara vise da bi mi smanjili poruke i da bi mi smanjili internet koji najvise i koristim na telefonu...

Uzmes dual sim telefon i od mts-a uzmes mobilni net paket uz 50% popusta i da pevas koliko jos samo danas.

345 dinara 3gb,milinaaaaaaa.

Poslednja izmena:
Koja je samo ovo sprdacina i pisanje po narodu... Ne znam da li je jadnije to smanjivanje paketa ili smo jadniji mi koji trcimo iz mreze u mrezu i iz paketa u paket nebi li ustedeli koji dinar.

Odoh ja danas u poslovnicu pa da vidim sta ce reci - tamo posle 4.

На први поглед врло слична понуда као код Теленора. Ако наставе са акцијом 50% онда може и да буде прихватљиво.

Paketi sa ovako mizernim netom ne mogu se zvati mix net,vec min net.
Da im svakog meseca naberem sa grane 3.600 dinara da bi imao 1.5 giga neta.
Sad treba videti sta se desava sa mobilnim paketima u okviru boksa.

Poslednja izmena:
Na MTS sajtu stoji da akcija 50% popusta uz ugovor na 2 godine traje do kraja 2014. Ako bude moguce i dalje dobiti 50% popusta,i dalje su najjeftiniji.

Zar ne postoje dodaci za net kome je malo ovo u paketu?

Za mobilni net pise ovo:

Iskoristite povoljnosti ove promocije i do 30. septembra 2014. godine, izaberite Mobilni Net paket po svojoj meri!

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

To je napisano jos jako davno.

Ako pocitas flajer videses da pise da se od 1.10.14 povlace svi postojeci paketi nabrojani u spisku.Tako da to sto pise od sutra nece biti vise na sajtu.

Poslednja izmena:
Onda odoh danas popodne da produzim dva ugovora.

Čute kao zaliveni.
r84NcdD.png

Produzih po starim paketima ugovor. Videcemo sta ce dalje biti.

Poslednja izmena:
Koja je samo ovo sprdacina i pisanje po narodu... Ne znam da li je jadnije to smanjivanje paketa ili smo jadniji mi koji trcimo iz mreze u mrezu i iz paketa u paket nebi li ustedeli koji dinar.

Ne odnosi se ovo sto cu reci samo na tebe, vec se palo da potpalis vatru:)
Kad je Telenor ovo radio 2006./2008./2010./2012. i 2014., i ja pricao kako to ne valja, svi "super je to mreza, tisina" ;) A cim to uradi MTS, a opet ne napravi slabije pakete od Telenora, i opet ne "optimizuje" korisnike na nove pakete, i ne poveca cene postojecih paketa, sram ih bilo?
Bezobrazan narod! Treba ipak da dodje DT, preuzme sve, pljune FUP za VDSL, napuca cene od >10EUR za mobilni, a dobije se ono sto sada za najnizi paket igde.... pa ce biti zadovoljni korisnici... sramota!

MTS nije podigao cene paketa od kad oni postoje!

Ako neko sazna da li ce se i na novim paketima moci dobiti 50% neka postuje ovde. Juce podneo zahtev za produzenje ugovora u emmi-ju ali posto sam na nekoj mts-ovoj express listi "problematicnih", rekli mi u emmi-ju da mogu produziti ugovor tek od prvog. Ovi novi paketi bi mi i odgovarali ali samo ako daju 50%, pa ako ne daju popust otisao bih da probam da malo ubrzam produzenje ugovora.

Mogli su da stave uz ovaj novi MiksM paket da ima 600mb kao stari MixNetM.
Moze neko da mi objasnj sta su on net minuti??

Ne odnosi se ovo sto cu reci samo na tebe, vec se palo da potpalis vatru:)
Kad je Telenor ovo radio 2006./2008./2010./2012. i 2014., i ja pricao kako to ne valja, svi "super je to mreza, tisina" ;) A cim to uradi MTS, a opet ne napravi slabije pakete od Telenora, i opet ne "optimizuje" korisnike na nove pakete, i ne poveca cene postojecih paketa, sram ih bilo?
Bezobrazan narod! Treba ipak da dodje DT, preuzme sve, pljune FUP za VDSL, napuca cene od >10EUR za mobilni, a dobije se ono sto sada za najnizi paket igde.... pa ce biti zadovoljni korisnici... sramota!

MTS nije podigao cene paketa od kad oni postoje!
Ne shvatam ja ovo licno, nego u ovoj drzavi sve funkcionise po principu kako se kome zalomi i na halo efektu.
Na mts mrezi sam od kada sam kupio prvi telefon. Do sada sam imao brojne probleme. Navescu samo primer kada sam slucajno ostavio torrent upaljen i skinuo 600 megabajta preko paketa. Medjutim druzini iz telekoma je zasijala lampica za ovcu pa su mi prikacili jos megabajta. Ne mogu sada da se setim cifre za koliko su mi uvecali racun, ali bilo je oko 30 posto. Malo im je bilo da na meni zarade 20 hiljada nego su dostavili racun sa 28. Sva sreca posto im ovo nije prvi put, da sam imao listing gde sam digitronom sabrao sve megabajte koje sam koristio, napravio haos u poslovnici i pretio tuzbama. To se na kraju resilo. Evo pre neki dan su kevu pokrali isto za megabajte. Opet uz listing smo to dokazali.
Ja da znam da su oni posteni i da nisu lopine, da imam pokrivenost svugde, da mogu da proverim stanje zadnjih deset dana u mesecu - bez problema bi placao pun mesecni iznos bez ikakvih popusta. Medjutim vec dugo je u srbiji biranje operatera, internet paketa i kupovina iopste postala "od dva zla biram manje" iliti jeftitije :)
Jel toliki problem poslovati posteno? I

E ***, ja taman planirao da ovih dana uzmem Mix net M sa 50% popusta. Danas ne mogu da potpišem ugovor jer moraju najpre da me izbace iz biznis paketa u kom sam trenutno (preko ženinog službenog broja)

Upravo sam došao iz poslovnice na terazijama, i navodno ceo dan imaju probleme sa aplikacijom.

Pa da li si uspeo da produzis ugovor po starim tarifama ?

Upravo sam došao iz poslovnice na terazijama, i navodno ceo dan imaju probleme sa aplikacijom.

Imali su i juče, Alfa i ja smo bili u istoj poslovnici. Radi-ne radi. Mislim da se to onda isto desava i kod Emija, Vinvina, Hendija, itd - svi koriste MTS app.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno