Ja mislim da popusta od 50% na nove pakete biti nece jer koja je onda poenta paketa ako mozes odma 50% popust![]()
Koja je samo ovo sprdacina i pisanje po narodu... Ne znam da li je jadnije to smanjivanje paketa ili smo jadniji mi koji trcimo iz mreze u mrezu i iz paketa u paket nebi li ustedeli koji dinar.
Ne shvatam ja ovo licno, nego u ovoj drzavi sve funkcionise po principu kako se kome zalomi i na halo efektu.Ne odnosi se ovo sto cu reci samo na tebe, vec se palo da potpalis vatru
Kad je Telenor ovo radio 2006./2008./2010./2012. i 2014., i ja pricao kako to ne valja, svi "super je to mreza, tisina"A cim to uradi MTS, a opet ne napravi slabije pakete od Telenora, i opet ne "optimizuje" korisnike na nove pakete, i ne poveca cene postojecih paketa, sram ih bilo?
Bezobrazan narod! Treba ipak da dodje DT, preuzme sve, pljune FUP za VDSL, napuca cene od >10EUR za mobilni, a dobije se ono sto sada za najnizi paket igde.... pa ce biti zadovoljni korisnici... sramota!
MTS nije podigao cene paketa od kad oni postoje!
Upravo sam došao iz poslovnice na terazijama, i navodno ceo dan imaju probleme sa aplikacijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari