Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Heh...da se neće pojaviti E65 ponovo? Ova cena za U700 uz mix 1000 je već primamljiva...al ipak bih ja pre E65 :)

Pa bila je kad i U700 ona fora da kupiš preko telekoma pa kredit valjda Banke intese :)

Taman platish ADSL i PARKING ....i ode 2000 :)

mene samo interesuje da li ce telekom ponuditi K810i

nece, bar ne uskoro...

Jel moguce nagurati i roaming u neku tarifu!? ako jeste, odmah uzimam |)))

Jel moguce nagurati i roaming u neku tarifu!? ako jeste, odmah uzimam |)))

jel možda roaming ulazi u min. mesečnu potrošnju u fresh paketima ,pošto za fresh pakete piše samo ovo:
Fresh tarifni profil idealan je za vas, ako svoje poslovne obaveze prvenstveno obavljate preko telefona, jer u Fresh tarifnom proffilu možete sami planirati svoj račun, koji može biti 500, 1000, 2000 ili 4000 dinara.

I to nije sve! Što je viši iznos računa, to je minut razgovora povoljniji i može da košta samo 0,80 dinara u mt:s mreži, odnosno 4,80 dinara u nacionalnom saobraćaju.

Karakteristika ovih tarifnih profila je što korisnik umesto mesečne pretplate ima minimalni iznos svog mesečnog računa, pa ukoliko tokom obračunskog perioda potroši manje nego što je minimalni iznos mesečnog računa u okviru profila za koji se odlučio dužan je da plati upravo taj minimalni iznos, a ukoliko potroši više, plaća onoliko koliko je potrošio.

Korisnici sa ovim tarifnim profilom ne mogu da koriste uslugu Friends&Family. Uspostava veze se tarifira 1,90 dinara (bez PDV-a), a obračunski interval je 30 sekundi

svi tarifni profili uvek obuhvataju samo nacionalni saobracaj i to sms poruke i pozive ka 061. 062/3. 064/065 i fiksnoj. ne ukljucuje roming, posebne sms poruke, mms, kao ni gprs (osim ako nije drugacije naznaceno - mislim da npr. bel sms ukljucuje nesto free mms poruka).

ali roming sigurno ne ukljucuje, ko je lud da ukljuci roming u tarifne profile...

Niko nije lud, ali u Fresh paketu nemaš minuta ni sms poruka, nego samo cifru za minimalni mesečni račun, a kako ćeš ti ti cifru da potrošiš (roaming, mms, sms itd) mislim da ih to ne interesuje.

Samo pozivi, sms i gprs ulaze u tu potrosnju.

Sta je sad tacno, ovo:

5900din sa Fresh 2000 paketom.
Inace, lijepa stvar kod fresh paketa je sto je u tih minimalnih 2000 din mesecnog racuna moguce nagurati i SMS payment.
Barem tako kazu ovi iz mts-a...

ili ovo:

Samo pozivi, sms i gprs ulaze u tu potrosnju.

Prva varijanta mi je jako primamljiva, iskreno... Racunica ide ovako: ADSL svaki mesec 1400din (kod koga provajdera moze da se uplati ADSL preko SMSa?); prebacim devojci bar 500din mesecno (ona je na pripejdu na 064); i to je vec 1900din... I uzmem neki telefon za "male" pare, pri cemu mi je i cena razgovora dosta povoljna :D

E sad jos samo ako to sve moze da funkcionise tako?

Pise na telenorovom sajtu, a posto su paketi copy/paste... :)
Zovi CC ako mi ne verujes.

nas "najveci", "broj 1", "najbolji u srbiji" - mt:s i dalje nema adekvatan odgovor na ponudu telefona kodkonkurencije... Telenor izbrojao 48 telefona u ponudi, cak i vip ima 10-ak, a mts opet mrsavih 7...

ima li neko neki info? hoce biti nekog pljuska opet?

Poslednja izmena:
A koji su uslovi u Telenoru? Nešto ne videh da je povoljno.

Od cena telefona koje vidite na sajtu Telenora trebate oduzeti 1500 dinara rodjendanskog popusta. Pojedini modeli su dostupni samo preko Telenor Direct-a i eShop-a.

Poslednja izmena:
poenta mog pitanja nije cija je ponuda povoljnija, vec cija je veca. dzaba sto su telefoni kod mts-a "jeftini", ako ih ima 7 komada u ponudi, i to po karakteristikama vrlo slicnih - srednje - nize klase...

Али за мт:с не треба да имаш рачун у банци ;). Ја сам уграбио 6120 Класик док је била :p.

Sta je sad tacno, ovo:

ili ovo:

Prva varijanta mi je jako primamljiva, iskreno... Racunica ide ovako: ADSL svaki mesec 1400din (kod koga provajdera moze da se uplati ADSL preko SMSa?); prebacim devojci bar 500din mesecno (ona je na pripejdu na 064); i to je vec 1900din... I uzmem neki telefon za "male" pare, pri cemu mi je i cena razgovora dosta povoljna :D

E sad jos samo ako to sve moze da funkcionise tako?

Mozes da koristis SVE sto zelis, bitno je da ce ti uvek stici taj minimalan racun - takva je zvanicna informacija iz Telekoma.

Mozes da koristis SVE sto zelis, bitno je da ce ti uvek stici taj minimalan racun - takva je zvanicna informacija iz Telekoma.

Hehe, to sad vec otvara nove mogucnosti po isteku mog trenutnog dvogodisnjeg ugovora (K510i+BEL100)... Da uzmem neki skuplji Fresh paket i bolji telefon (ili barem da ga manje platim); a da racun rasporedim na razlicite troskove (pre svega dopuna kredita drugima :) )... i pri svemu tome imam i jeftiniji minut razgovora ;)

Ali do februara 2009. ima jos mnogo vremena

To je onda bas lose. :S:

uskoro SE W660i!

Znaci kod Fresh-a u minimalnu potrosnju ulaze razgovori u domacem saobracaju i sms.

Poslednja izmena:
Vrh Dno