Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

vise nema 6120 putem POST expressa, jutros smo obustavili ponudu...

Ponovo pljusti

19.10.2007 Beograd

„Paket 3 PLUS notebook“ i „Paket Super 3 PLUS notebook“

Poštovani korisnici od 22.10.2007. godine, Telekom Srbija a.d. počinje sa promotivnom prodajom Paketa usluga:

„Paket 3 PLUS notebook“

ADSL priključak protoka 512/64 Kb/s, bez ograničenja u protoku
3 e-mail naloga
Pozive u okviru 1 zone nacionalnog saobraćaja sa postojećeg fiksnog analognog ili baznog ISDN telefonskog priključka (lokalni razgovori) – Pozivi su neograničeni!!!
Pozive prema 5 (pet) pretplatničkih brojeva Mobilne telefonije Srbije, po izboru Korisnika, sa postojećeg fiksnog analognog ili baznog ISDN telefonskog priključka, u iznosu od 4.00 din.
Jedan notebook računar ACER Aspire 5310-300508
za samo 3.299,00 dinara mesečno.

„Paket Super 3 PLUS notebook“

ADSL priključak protoka 1024/128 Kb/s, bez ograničenja u protoku
3 e-mail naloga
Pozive u okviru 1 zone nacionalnog saobraćaja sa postojećeg fiksnog analognog ili baznog ISDN telefonskog priključka (lokalni razgovori) – Pozivi su neograničeni!!!
Pozive prema 5 (pet) pretplatničkih brojeva Mobilne telefonije Srbije, po izboru Korisnika, sa postojećeg fiksnog analognog ili baznog ISDN telefonskog priključka, u iznosu od 4.00 din.
za samo 3.799,00 dinara mesečno.

Karakteristike notebook-a ACER Aspire 5310-300508:

Intel Celeron M520 (1.6GHz/1MB/533FSB)
Intel 943GM chipset, 512MB DDRII
80GB HDD (5400rpm)
DVD-RW,
15.4" WXGA 1280x800 CrystalBrite
Intel GMA950 shared,
LAN, Modem, WLAN 802.11b/g, TV out, FireWire
5-in-1 card reader, 6 cell battery
Microsoft Windows Vista Home Basic
1 godina garancije

Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu, možete podneti zahtev na broj 9813 ili posetiti naš najbliži korisnički servis.
Ponuda je ograničena.

http://www.telekom.nadlanu.com/OPSTE/Vesti.aspx?ac=snews&ui=28333

stvarno pljusti, pri cemu veliki procenat ljudi u BG ne mogu da uvedu ADSL jer imaju (imamo) dvojnike - a kad ih pitas kad ce razdvajanje - pljusnu odgovor - niste u planu... zato lepo net preko kabla, za pricu mobilni, a njima u dzep od mene umesto 2000 - 3000 koliko je bilo nekad - sada dosta 250 dindzi.

ps: u okruzenju svi uveliko nude extra popularnu nokiju 6300, koju i pola srbije koristi a nasi operateri (osim vip-a) nikako da se sete...

Poslednja izmena:
Ja sam juce popizdeo i otisao u VIP. Malo je guzva ali stvari stoje ovako. Najveci postpaid paket + Nokia 8600 - 3600 din mesecno i da me bog vidi. U paket ulazi 1500 min razgovora + 1500 sms - i jedno i drugo na bilo koju mrezu, ukljucujuci i fixne telefone

to jeste extra ponuda ako i inace koristis mobilni toliko, tj. treba ti bas svakog meseca 1500 minuta i 1500 sms. ali ako si se obavezao da placas 3000 mesecno samo zbog telefona, a realno ti treba upola manje, ta ponuda i nije extra. cilj je pronaci odnos izmedju potreba za razgovorima i sms-om, i ponude telefona. u tom pogledu vip je trenutno najblizi tome, ali je previse komplikovano zaista i kupiti telefon kod njih. vise se isplati obican kredit, za prosecnog korisnika mobilnog tel.

Pa pazi, ja sam bio na bell 400, i probijao ga zestoko, racuni su mi izmedju 4k i 11k zavisi koji je mesec, ali nikad ispod 4. I onda sam gledao ovako, da predjem na fresh ili kako se vec zove 4000, opet cu probiti paket najverovatnije, a za telefon treba da ih vijam i cekam u redovima satima. Telefon sam svakako hteo da kupim, a posto svakako imam veliki racun, nema rezona da ga platim i jos placam racun

Не разумем због чега мт:с не појача понуду телефона у Србији. У БиХ нуде Нокије 6300 и N95, а у ЦГ Нокије N73 и 6120 Classic. Дочекали смо ову последњу, док N73 када га буде, питање је колико велика ће бити понуда (да не буде за један дан). Ово је доказ да тамо где су под јаком конкуренцијом могу да понуде боље, а овде само с времена на време.

http://www.mtel-cg.com/cn.php?act=c&c=14
http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-Latn/Default.aspx?TabID=227
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2031 (додали су коначно 6120 Classic и на ову страницу)

samo malo da se nadovezem za BiH. Nude N95 na ugovor od 24 mjeseca sa pretplatom od oko 50 evra (sa ukljucenim pdv-om) gdje imas 400 minuta razgovora i 400 SMSova (kome jos treba ovoliko poruka) za cirka 400 evra. Malo li je, za te pare se nalazi nov bez pretplate :)

Ponovo pljusti

Poštovani korisnici od 22.10.2007. godine, Telekom Srbija a.d. počinje sa promotivnom prodajom Paketa usluga:

„Paket Super 3 PLUS notebook“

ADSL priključak protoka 1024/128 Kb/s, bez ograničenja u protoku
3 e-mail naloga
za samo 3.799,00 dinara mesečno.

Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu, možete podneti zahtev na broj 9813 ili posetiti naš najbliži korisnički servis.
Ponuda je ograničena.

Heh pa ovo je lepo... Ja nešto računam... 2124din već plaćam ADSL...oko 1000
fixni... znači za 600 dinži mesečno bih dobio laptop... e sad pitanje je na koliko se potpisuje ugovor tj koliko ja moram da budem na dotičnom "paketu" da bih zadržao laptop :D :type:

Kod nas ništa nije logično. :wall: mt:s reaguje baš kad ga konkurencija stisne, a imaju mnogo više korisnika, i dok je broj novih pretplatnika veći od onih koji napuštaju, nemaju razlog da menjaju. Kako drugačije objasniti glupave (po meni) Bel pakete sve ove godine. :S:

***,ono sto je po tebi glupavo ljudi u celom svetu koriste mnogo pre nas,s'tim da se uglavnom koriste paketi sa velikim brojem besplatnih minuta pa ih bas boli uvo da proveravaju stanje ;););)

Sada pogledah Telekomov sajt i videh da vise nema u ponudi 6120 da li neko zna sta sledece stize i da li postoje informacije da li ce i kada ce i brojevi na 7xxx biti dostupni?
Hvala unapred

koliko sam ja cuo brojevi na 7 nece moci da se koriste za numeraciju brojeva jer su sistemski brojevi na sedam ( tipa 789, 788, 797 ...), pa zbog toga numeracija na 7 nece postojati, zato i kada biras broj 065, ne moze da se uzme broj koji pocinje na 7.

Da, ako zelis 065 ne moze na 0,1,3 i 7. Od sutra SE P1 uz bel1000 1 din, uz bel200 19999, bez PDV naravno!

hoce biti jos nesto? malo povoljnije mozda?

mislim stvarno reklamiraju se "prvi u srbiji" a u ponudi imaju 6 telefona (SE k310, SEk320, nokia 1110i, SEw200, samsung z240, SE j110i) stvarno jaaadno, kakva zemlja takav i lider.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=8030&Type=1

Poslednja izmena:
Pa pazi, ja sam bio na bell 400, i probijao ga zestoko, racuni su mi izmedju 4k i 11k zavisi koji je mesec, ali nikad ispod 4. I onda sam gledao ovako, da predjem na fresh ili kako se vec zove 4000, opet cu probiti paket najverovatnije, a za telefon treba da ih vijam i cekam u redovima satima. Telefon sam svakako hteo da kupim, a posto svakako imam veliki racun, nema rezona da ga platim i jos placam racun

Ali ti si se ipak odluchio da ti ne pljushti telefon nego si otishao na VIP ;) TUGA :)

Upravo sam zvao korisnicki servis posto sam video reklamu u novinama i P1 je stigao.
Kosta 1 dinar uz pakete sa pretplatom preko 3000, dakle bel 1000 i fresh 4000.
Pitao sam da li imaju neke telefone i da li ocekuju da ce ih imati po ceni od jednog dinara uz pakete sa pretplatom od 1000 dinara ali rekose da imaju samo ona "fensi" dva matora :)

Lepo i piše na sajtu:
Možete da odaberete bilo koji pretplatnički broj iz 065 numeracije uz uslov da ne počinje brojevima 1 ili 7 i da nije već dodeljen nekom drugom pretplatniku.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2241

Nema vise ni P1, od sutra SE t250...

Hahaha ... koji cirkus ... u 10:36h čovek postavi komentar da je telefon stigao ... u 00:36h drugi postavi da više tih telefona nema u ponudi ...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ovo je vrhunski!

To samo pokazuje sa kakvom ozbiljnoscu kod nas posluju i najvece firme.:mad:

Ja ipak cenim da tih skupih modela bude tridesetak :)

Nazad
Vrh Dno