Kod mene prolazi sa "admin/20HWont17.". Kada uradim copy-paste tvog passw ne prolazi. Da li je kod tebe 20, 2 i nula ili 2 i slovo O? Pokušaj copy-paste mog passw.Da li su poznati kredencijali za admin pristup na HG8245W5-6T? admin/20HWоnt17. ne daje pristup. Hvala
Malo sam dosadan?исто.
Incorrect User Name/Password combination. Please try again.
Onda ne znam šta može biti problem.Нема шанси. погрешна лозинка или корисничко име.
U ovom tekstu malo slovo o je ćirilično.Da li su poznati kredencijali za admin pristup na HG8245W5-6T? admin/20HWоnt17. ne daje pristup. Hvala
Хвала на труду.Onda ne znam šta može biti problem.
Све комбинације испробане. Можда се случајно заломило али 20HWont17. не даје админ приступ.U ovom tekstu malo slovo o je ćirilično.
Baš tu malu kutiju (ZOK) bih želeo da pomerim u drugi deo sobe.Ne razumem, zar nemaš onu malu kutiju u stanu i žuti kabl sa zelenim konektorom od nje do modema?
Taj kabl bi trebalo da je SC/APC-SC/APC i mislim da imaš 10m da kupiš za neke normalne pare. Jedino ako baš tu kutiju ne pomeraš pa ne znam kako su do nje radili. Kod mene je lepljeno onom toplom plastikom po ivicama zidova, mislim da bi to mogao i sam da izmestim ako treba. Samo se pazi na da se ne lomi otpički. Taj žuti je prilično zaštičen za mrdanje.
Pogledaj po google ako ti to radi posao. Negde se pisalo o ovome, samo ne mogu da nađem gde.
To me ne čudi, generalno uzimaju podizvođače za takve stvari.@Adam K bilo je potrebno slicno u kuci. secam se da su naplatili a momci koji su vrsili radove u prici kazu da oni nisu iz mts/telekoma vec samo takve radove obavljaju za njih. preporuka da pozoves mts i tvrdo zahtevas da to bude njihov deo posla.
Meni su ostavili 3-4 metra namotanog viška ako mi dođe da premeštam ONT (YUnet).Tehnički moglo bi bez zvanja MTSa, ali bih morao sav taj kabl da skinem i namotam u krug, ali bih imao bukvalno 3 metra optičkog kabla viška 😁
To me ne čudi, generalno uzimaju podizvođače za takve stvari.
Da li se sećaš koliko su ti otprilike naplatili?
Hvala obojici na odgovoru!
Ta Nokia nije predvidjena za vise od 600mbps, ili da ti zamene sa novijom belom g2425 ili da ti ukljuce bridge mode na LAN4 pa da tvoj ruter radi PPPoE i tako izbegne high CPU% na staroj nokiji.Radio sam sve vrste testova, nije sigurno do toga, do kompa isto nije problem sigurno. Imam stariju (crnu) Nokiu G240 i to bi izgleda mogao biti problem..
Hvala puno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari