rajkosto
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.06.2005
- Poena
- 725
nije ti se updateovao profil sa njihove strane kada si promenio paket ako i dalje imas tacno 550/270 preko kabla, ili to ili imas negde speedlimiter na svom kompjuteru ili ruteru ciju vrednost nisi promenio (nokia to nema)Pozdrav svima, imam pitanje vezano za MTS optiku.. Potpisao sam novi ugovor za box 4 i uzeo najjači paket. Prethodna brzina mi je bila 600/300, sad bi trebala biti 1000/500 međutim brzina je ostala zakucana na prethodnim podešavanjima. Nazvao sam podršku i nakon (vrlo neprijatnog) razgovora sa likom koji me je ubeđivao da ja to ne znam izmeriti jer moram imati "UKLA APLIKACIJU" itd. rekao mi je da on vidi da ja imam 1000/500 i da je nemoguće da ja to nemam kod sebe i da probam da upalim i ugasim ruter (logično).
Elem, ne znam da li mogu u podešavanjima rutera nešto da promenim ja sam i gde da vidim u admin meniju na koliko sam zapravo povezan (ako mogu da vidim to uopšte). Ruter je Nokia. Generalno sve radi odlično oduvek i stvarno nisam imao problema ali me nervira da plaćam nešto što nemam.
Fala unapred
cak i na wifi5 bi imao preko 270 upload da ti se promenio paket
i meni se to desilo jednom i trajalo 2 nedelje tamo vamo email i telefon support dok nisu nasli lika koji to stvarno moze da proveri/promeni sa njihove strane.