Ne znam šta se sad dešava ali je on mene spojio sa agentom za sbb i sve je bilo okJel zna sta se desava sa clanom "Mitobekrijo" i njegovim drugom agentom Miljanom? Nestali su obojica a Miljanu iskljucen broj... muvarenje ne neko bilo tu zestoko
Ljudi, pomoc...
Jel ima jos neko podesavanje za 5 ghz wifi, imam problem samo sa tom mrezom. A jako mi je bitna, da li je moguce da samo ona ne radi, da li je moguce da je na ont-u samo to otkazalo?
Resetovao sam ont na fabricka opet problem...
Povezem se, pise mi povezano bez interneta...
Sve ostalo radi super, kabal, 2,4 wifi, stb...
Znaci dugo se ceka opticki internet? da sprovedu kabl sveDugo godina sam bio na jadnom netu u MTS, onda sam prešao na Hybrid 50/8, optiku su provukli kabel 1 februara, 15 marta je sve bilo postavljeno na bandere i ostalo, ali tek leta gospodnjeg sredinom avgusta 2023 pušten je signal, i nakon 2 dana su došli i ugradili mi…. Sada imam 600/300 i prezadovoljan sam, koliko je optika dobra stvar, znao sam samo preko drugih i kada oden negde, sada konačno imam i ja… Hoće li nama povećavati na tu brzinu 1000/500 ili je to sasvim neki drugi paket?
Jesi li uspeo nekako da resis ovaj problem? Identicna stvar mi se desava i nemam pojma kako da je resim.Nista nisam dirao shamane oko mreze i podesavanja, to je radilo super nekih 3 godine.
Relativno skoro pocinju problemi i poklopilo se sa stavljanjem pametnih uticnica. Da li su one nesto napravile problem pojma nemam. Sad sam ih skinuo cisto da proverim, mada hjih sam povezao na 2.4. Reset fabricki rutera nije pomogao i to nekoliko puta. Bio sam na vezi sa podrskom, nema pomoci od njih. Dal svetli lampica, dal svetli stb... Nista uradili nisu.
Jedino da zovem opet za zamenu, ako odobre...
Jel taj noviji ont komplatibilan sa ovim njihovim extenderom kao ovaj stari Q2? Pitam zbog tv-a
Da li je moguće zatražiti od MTS-a da zamene Q2 modem za HG8245W5-6T iako je Q2 ispravan?Jesi dobio Huawei HG8245W5-6T?
sto ? meni Q2 ima malo bolje brzine wifi-a na 5GHz nego W5-6TDa li je moguće zatražiti od MTS-a da zamene Q2 modem za HG8245W5-6T iako je Q2 ispravan?
u mom regionu (BG TKC/NBG) ovog ogranicenja vise nema od kako je poglavicas izborio bitku:Da li je neko nasao resenje za ovo UDP blokiranje nakon vece brzine download-a? Juce sam uveo optiku a zbog posla sam stalno na vpn-u i stalno transferujem velike kolicine docker containera za posao kroz wireguard tunel, nemoguce je raditi na ovaj nacin, izbacuje me i iz svih online poziva kada se ovo dogodi.
mogu da skidam 400-500mbps ceo dan preko wireguard tunela i ne blokira gaNa BRAS (PLN) Niš TKC su promenili limit na 1500Mbps za UDP. Za sada samo taj. Testiraju dalje, za dan dva će biti verovatno network-wide.
da li mi znaci nesto da se zalim na ovo?sto ? meni Q2 ima malo bolje brzine wifi-a na 5GHz nego W5-6T
u mom regionu (BG TKC/NBG) ovog ogranicenja vise nema od kako je poglavicas izborio bitku:
mogu da skidam 400-500mbps ceo dan preko wireguard tunela i ne blokira ga
a ako je taj limit u tvom regionu i dalje aktivan jedino da se zalis korisnickoj sluzbi...
Koje je mesto u pitanju?da li mi znaci nesto da se zalim na ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari