PancevoKoje je mesto u pitanju?
PancevoKoje je mesto u pitanju?
mislim da su mi resili kad sam zvao call centar, insistirao sam da mi je potrebno zbog posla (sto i jeste) i 2-3 puta su me zvali dodatno da pitaju sta je tacno problem, pa sam im objasnio da kroz UDP tunel download internet prestaje da radi nakon nekoliko minuta na 5 minuta, dok ICMP prema IP adresi radi, DNS(udp),TCP/UDP ne radi.Da li je neko nasao resenje za ovo UDP blokiranje nakon vece brzine download-a? Juce sam uveo optiku a zbog posla sam stalno na vpn-u i stalno transferujem velike kolicine docker containera za posao kroz wireguard tunel, nemoguce je raditi na ovaj nacin, izbacuje me i iz svih online poziva kada se ovo dogodi.
Ne montira MTS, nego podizvodjac.Evo samo sa napisem sjajno iskustvo sa Mts-om, kao po obicaju. Zakazali su montiranje optike za danas u periodu od 4 do 6. Dodjem iz Zrenjanina u Novi Sad, cekam ih, zovem i na kraju se uopste nisu pojavili. Smecarska firma su bili i ostali..
Svaka cast podizvodjacu u tom slucaju...Ne montira MTS, nego podizvodjac.
Upravo tako, nisam potpisovao ugovor sa podizvodjacem i ne biram podizvodjaca vec operatera. Od par starijih tehnicara sam cuo da ima jako puno nestucnih radnika i na prvu mi je delovalo kao obicno pljuvanje medju kolegama, ali to je izgleda ziva istina.Kakve veze ima da li je podizvođač, mts je opet kriv. Kriv je ako ima lošeg podizvođača, ja sa mts-om sklapam ugovor i oni su dužni da sve obezbede
Tako je.Jel oni bese ko je pod ugovorom na "starom" paketu, internet brzine ne ubrzavaju dok ne istekne?
Ha,ha,ha....ma svidja...nego sam hteo da vas ispostujem kad ste mi lepo objasnili i uputili,gde i sta (pa zato bi - copy paste -)...hvala jos jednom, download je je sad ok, ali upload je veoma slab..pozzz...Ne sviđa ti se odgovor koji si sinoć dobio na isto pitanje?