Ugreen store na joom-u cat7 shiping besplatan 20m 4700.
Dovoljno je da ona potpise, da da svoju licnu kartu i to je to. Briga mts da li si ti prijavio stanara ili ne.
Kakav bre fixni?! Ja koristio box3, a fiksni nisam ni imao. Mislim aparat. Par dana pre isteka, potpisan novi box3, tj. isti, ali na drugog vlasnika "stanara" i on je dobio novi fiksni, koji opet niko ne koristi. To sve odradjeno sad pocetkom januara.Box paket ugovor može da potpiše samo osoba na koju se vodi fixni![]()
"Stručnjače", pre nego pokusas da uvredis nekog, potrudi se da procitas i shvatis sta sam napisao.Kakvi stručnjaci svakodnevno iskaču na ovom forumu ... Imao si Box 3 a "nisi" imao uslugu fixne telefonije.
Naravno da ne mislim na aparat nego na "liniju" / broj / uslugu. Na postojeći broj ne može podstanar da uzme Box paket, jedino da vlasnik prvo prebaci isti na ime te osobe koja sklapa Box ugovor.
Drugo, ko je uopste pominjao postojeci broj
Pa ja sam i napisao sta bi bilo najpovoljnije po njega, a i po stanarku eventualno.Korisnik koji je postavio pitanje tj tražio savet. Da li sa umesto "obnove" ugovora ide na varijantu "ajd sad na postanara ugovor".
Već je korisnik / ima ugovor sa UO koja ističe = već postoji "linija" u stanu.
Nije samo precizirano kakav ima stav na temu da li jeste ili nije opcija da ili menja broj telefona (= gasi stari pa da stanar uvodi novi) ili da li je voljan da postojeći broj "prevodi" na tuđe ime.
A ta poslovna praksa MTS-a da svaka budala na bilo kojoj adresi može da podnese zahtev za uvođenje fixnog je u prošlosti bila fin izvor glavobolje i finansijskih problema ljudima koji iznajmljuju svoje stanove.
evo sad sam nasao ovaj kabl sto mi je mts monter ostavio, na njemu pise "NETIKS CAT 5E UTP PATCH CABLE ISO/IEC 11801 & TIA/EIA 568B"Kakve mrezne kablove monteri postavljaju, da li da kupujem sam ili da se oslonim na njih?
Kad vec menjam koaksijalce u buziru da kupim onda dobre kablove, cat 5e / 1Gbit/s, to bi bilo ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari