markokostic75
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.04.2019
- Poena
- 135
Možda je neki veliki update aplikacije koji su najavili za februar mesec ?
za oko 1dB losije ali to nema veze jer ide punom brzinom cak do -30dBm receive power bez problema i to ne utice na ping
za transmit hoces manje vrednosti jer onda ONT slabije salje do centrale (ne mora da trosi struju jace jer su gubitci do centrale manji)
za receive hoces vece vrednosti jer onda ima manje gubitaka od centrale do tebe
naravno -16.4dBm je malo nizi broj od -15.5dBm
to stoji dok ga ne montiram u rekLepo, samo molim te skini tu zaštitnu foliju.![]()
To s fiksnim je retardirano, ali očigledno neće da se dozovu pameti. Nema niko tamo da kaže alo ljudi 2022. nikome skoro ne treba fisksni, imaju mobilne, i uvodimo optiku, a ne ADSL...A da li je pokušao neko da ih uceni i da dobije samo optički internet bez fiksnog telefona. Ja kad dodje sledeći put promoter rećiću mu hoću internet ali bez fiksnog telefona ako može može ako ne ništa.
Meni je išlo na nerve i kad je SBB uveo fiksni i krenuli da smaraju da uvedeš. Što pre izbace fiksne kao obavezne to bolje.
Kakve mrezne kablove monteri postavljaju, da li da kupujem sam ili da se oslonim na njih?
Kad vec menjam koaksijalce u buziru da kupim onda dobre kablove, cat 5e / 1Gbit/s, to bi bilo ok?
Izbegavaj ga, ja imam problema i sa tim i sa njihovim raznim cat6 inostalim derivatima…Kakav je onaj tanki tj pljosnati sa Aliexpress, od Ugreen, Cat6?
Odlican, zapravo ti kazem za Cat7 kojeg sam uzeo pre 3 godine 3m vrh je. Nema greske bas ugreen-ov, e sad kakav je Cat6 to ne znam ali 7ica radi za svih cca 1000 din koliko sam platio pre 3 godine.Kakav je onaj tanki tj pljosnati sa Aliexpress, od Ugreen, Cat6?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari