Kada se to uradi koji su kredencijali za logovanje na aplikaciji?i mogucnost iris GO da aktiviras na moj.mts.rs
A možda ne uradim baš ništa... da vidim šta će nuditi ako sam bez UO
Epilog priče sa besplatnom televizijom na poklon je da je ista teta zvala kroz 3 dana ponovo i tada će: proverila sam, vi imate još 5 meseci promociju box2 za dinar, bolje da to ne kvarimo, već da sačekamo da to prođe pa da se čujemo posle januara.Još je ja dvaput pitam da li se produžava ugovor i da li potpisujem novi aneks, a ona će bukvalno: Bože, nee, neee, ništa, ovo je potpuno besplatno, sve ostaje isto što se tiče računa i UO.
Hvala na odgovorima, znači, ne puštam ih u kuću pošto mi tv ne treba, a ni tih 100mbps mi neće mngo značiti.
A kako da rade, ako ne rade strujni adapteri?rade li opticki i kablovski internet posle nestanka struje i koliko dugo?
Kad već pomenu proveru dostupnosti optike na mts sajtu, moram da pitam koliko je to pouzdano? Postoji li mogućnost da na određenoj adresi nema sprovedene optike, ali da stoji ono zeleno obaveštenje da je ima? I uopšte šta znači dostupnost, da je u toj ulici prošao optički kabl pa je moguće priključiti se ili ako su kompletno završeni radovi u objektu tj. stambenoj zgradi?na optickoj infrastrukturi nema mesecno odrzavanje za fixni, sve je ukljuceno u cenu box paketa
ako je tvoja zgrada prikacena na MTS-ovu opticku infrastrukturu, mozes da biras MTS ili Yettel, jer oni dele
koliko ja znam, SBB i Orion telekom imaju svoju opticku infrastrukturu koju ne dele.
da li si proverio adresu da li je "dostupna" opticka ponuda na mts sajtu?, moras da pitas svakog provajdera kojeg razmatras da li oni imaju mogucnosti da sprovedu svoj opticki vod do tvoje zgrade (ako nije vec prikacena na njihovu mrezu). posle toga samo ide od podruma (ili gde god dolaze operaterovi opticki vodovi) do tvog stana sa vec instaliranim optickim kablom preko razvodnih kutija
Zapravo, znamo da može.teoretski samo net moze bez fixnog ali ponuda je tu uzas pa niko ne uzima, tako da ne znamo ni da li moze
ako stoji zeleno ili vec ima ili ima negde blizu pa ih ne kosta puno da te prikace i snaci ce se ako uzmes uslugu, pitaj ih detaljno u poslovnici/telefonom/mailomKad već pomenu proveru dostupnosti optike na mts sajtu, moram da pitam koliko je to pouzdano? Postoji li mogućnost da na određenoj adresi nema sprovedene optike, ali da stoji ono zeleno obaveštenje da je ima? I uopšte šta znači dostupnost, da je u toj ulici prošao optički kabl pa je moguće priključiti se ili ako su kompletno završeni radovi u objektu tj. stambenoj zgradi?
A i da dodam ovde da ako neko razmatra Yettel optiku, i dalje je bolje proveriti dostupnost optike kod mts-a. Evo recimo meni Yettelova stranica od prvog dana Hiperneta pokazuje da nemam mogućnost uvođenja optike, a mts kaže da postoji tehnička mogućnost, što je i istina.Kad već pomenu proveru dostupnosti optike na mts sajtu, moram da pitam koliko je to pouzdano? Postoji li mogućnost da na određenoj adresi nema sprovedene optike, ali da stoji ono zeleno obaveštenje da je ima? I uopšte šta znači dostupnost, da je u toj ulici prošao optički kabl pa je moguće priključiti se ili ako su kompletno završeni radovi u objektu tj. stambenoj zgradi?
Sutra mi stize tenda AC10UV2.0 AC1200
imam telekomov HG8245Q2 i treba mi pomoc.. Treba da tendu povezem preko wifi-ja sa ovim telekomovim ruterom i od tende utp kabal ide u racunar.. Rekose mi da je to repeater mode, pa me zanima kako to da podesim !!.. Ako moze mala pomoc
hvala.. odradio sam drugi nacin i savrseno radi.. Bas ono sto sam hteo1 način: ja najviše volim preko kabla
2 način. loguješ se u Tendu preko mobilnog i podesiš repeater mod. Na tendi ti piše adresa i šifra. Možeš da podesiš gomilu stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari