Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Zavisi mozda i na koga naletis. A i mozes slagati da je bika ED:)

^ Samo sam rekao da sam izvrsio uplatu, ne navodeci kako. Onda me stavili na cekanje, proverili, rekli da je u redu i da pisu nalog za aktivaciju FD. Javljam sta bude. ;)

Ja sam zaboravio da to da precutim "kako", ali sledeci put te "citiram" kad zatreba ;)
A kako su poceli trebace :(

Džaba ćeš da ga "citiraš", on je lucky bastard:)
Isto sam ja uradio, prećutao da je bila POT dopuna i stativa. Oba puta kada sam zvao, naglasili su da mora da bude "realna" uplata, tako "stručnjaci" to zovu valjda.

I da dodam, posle 23 sata, još nije proradilo.

Poslednja izmena:
Ume da potraje, ali strpi se, pogotovu ako si na KT500 - nece ti biti razlika i da proradi tek 1. :)

Posto je rok 24h za aktivaciju, mozes da trazis urgenciju. Taman ti mozda puste danas, jer tokom vikenda ta sluzba ne radi.

Može li za nas koji smo se kasnine uključili .... Mala legenda .... FD ED CC ABC CNN šta znači šta? Šta sad me jaju? El su te promene dovoljne za raskid UO ?

Dopune. Nisu razlog za raskid :(

Ne, ne, ljubazna cica mi je ovaj put saopštila da rok nije 24, nego 48 sati. Raste kvota.

A sad posto je vikend (drzavnim firmam),u najboljem slucaju taj rok 48 sati ce poceti da tece posle uskrsa :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Svejedno, ima razloga zasto ide prvo na postpaid sada (ranije nije moralo), ali tebi nebitno.
Да ли ми користимо КТ код истог оператера? ;) Малопре сам свратио у пословницу, рекао да хоћу да пребацим КТ на припејд, дао ЛК, рекао који је број, овај је нешто куцкао и одштампао ми Захтев за прелазак са Контроле трошкова на припејд. Дошао кући, картица је на припејду и одмах јој пријатељски додао неку кинту да се нађе. Што ли сте ви ишли на постпејд па на припејд??

Да ли ми користимо КТ код истог оператера? ;) Малопре сам свратио у пословницу, рекао да хоћу да пребацим КТ на припејд, дао ЛК, рекао који је број, овај је нешто куцкао и одштампао ми Захтев за прелазак са Контроле трошкова на припејд. Дошао кући, картица је на припејду и одмах јој пријатељски додао неку кинту да се нађе. Што ли сте ви ишли на постпејд па на припејд??

Mozda su danas promenili :D

Sent from mTalk

Ima dobar razlog da ide prvo na postpaid pa na prepaid, nisam rekao da mora ;) Ne bi me cudilo da su se presli jer mora postpaid->prepaid->KT, pa misle i obratno mora, tj. u krug :D

BTW, ja nisam imao iskustvo prebacivanje KT->prepaid, tako da ne znam da li mora ;) (da mi je trebalo bas ovo, pitao bih da probaju, a ne da misle da li treba tako 'il 'vako :))

E, da, dobio sam danas poruku da su mi omoguceni "prijatelji" :D 5 dana nakon sto su proradili, ali prvi put da sam dobio takvu poruku uopste ;)

Ja dobio od CC "poruku" da je vikend, pa da sačekam još malo. Ona juče nije znala da ide vikend, pa rekla da će da proradi danas. Užas...

Bitno je da do 26. proradi.

Јутрос сам испробавао неке припејд картице и са две иде пријатељска допуна, за трећу сам добио инфо да услуга није могућа. Видим да све три имају исти рок важења (крај јула) али је ова последња добијена, могуће да има неки краћи рок. Нема везе, ни допуна од 200 неће да буде бачена, искористиће се већ некако. ;)

Meni je na jednoj prepaid proradili samo od sebe posle POD->PRD. Skroz novoj!

Добра идеја, ионако ми постпејд још увек иде са аванса, остало је још само мало али довољно.

Уплатио, добио поруку да је уплаћено и да картица истиче кроз 365 дана. Сад још да крене и ФД.

Evo tek danas proradila fd.
Nego, imao sam na ovaj kt broj dve uplate po 200 din, jednu sa postpaid broja, drugu kao ED, sećaju se neki učesnici priče oko ovoga. Prilikom aktivacije KT ugovora, prijavio mi je stanje 22 dinara, ne znam odakle. Sad posle te dve uplate stoji 432 dinara stanje, pa se pitam odakle tih 10?
I ono bitnije, da li se sigurno ovih 400 din prenosi u sledeći mesec, dakle ED i POD dopuna?

Tih 22 din ti je sa prepaid kartice verovatno :) (verovatno si uzeo prepaid, prebacio na KT - 25 din ima prepaid kartica, ali jedna poruka i eto 22 ;))
Onih 10 je greska za sada - ne naplacuju pozive call centru za KT trenutno, bug neki izgleda. (sem ako nisu poceli da ne naplacuju prijave problema, kao VIP, sto je za respect)

I meni danas proradila FD posle postpejd dopune (bez ED). :)

После колико дана? Ја сам пре три допунио са постпејд картице али још ништа.

^ U četvrtak ujutru dopunio, u utorak popodne FD proradio. Niko me nije obavestio, probao kad je Bobiska rekao da mu proradilo. To je 4 radna dana, s tim da sam već u četvrtak zvao fonom i tražio da napisu nalog.

То је већ мало друга прича, онда ћу да свратим у пословницу и тражим да пријаве. Последњи пут сам пријавио за 4 броја, за један одмах уплатио на трафици па је прорадио, за остале добио СМС или можда чак и мејл да су одбили пријаву из пословнице. Онда сам и њих допунио на трафици и после 3-5 дана је прорадило.
Ипак ћу да им дам фору до краја недеље па онда пријављујем, баш ме занима да ли ће овако да прође а и није ми битан пријатељ, могу то да оставим и за крај године.

Zaboravih da prijavim ovde da su mi poslednji put rekli da je rok 8 radnih dana.

Да заокружим причу, ипак сам у суботу свратио и пријавио, овог пута није било оних које "познајем" а тип се баш и није разумео у детаље али је проверио код некога телефоном и ипак написао пријаву. До синоћ није радило, јутрос прорадило. Значи уплата са постпејда и пријава у пословницу су најсигурнија варијанта.

Vrh Dno