Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Тачније, може од 50 до 200 по допуни, може до три пута дневно и може до 1.000 динара месечно. Сада не пише и оно да може до 200 дневно, или су заборавили да напишу или су променили, проверићу ујутру.

Тачније, може од 50 до 200 по допуни, може до три пута дневно и може до 1.000 динара месечно. Сада не пише и оно да може до 200 дневно, или су заборавили да напишу или су променили, проверићу ујутру.

Znam da je limit 50 do 200 :).Bitno mi je samo da moze bar 3x mesecno.

Provereno da ne moze vise od 200 din u toku dana: "Friendly dopuna nije realizovana jer ste prekoracili maksimalan dnevni iznos za ovu uslugu. Dozvoljeni iznos za dopunu je 200 din u toku dana."

Vratio sam se od 1. feb. na manji KT paket , ali sam dobio full sledovanje veći za KT paket koji sam imao u januaru. Na Moj MTS portalu ispravno piše naziv manjeg paketa. Just saying. :smoke:

Kada si trazio promenu? Inace, meni kazu u CC da mora u poslovnicu.

Ако си јуче променио, делује да ћеш да добијеш рачуне и за једну и за другу КТ. ;) Само још да ти додају следовање за нови КТ за фебруар.
Znam da je limit 50 do 200 :).Bitno mi je samo da moze bar 3x mesecno.
Може и 20х месечно по 50, битно је до 200 дневно, до 3х дневно и до 1.000 месечно.

Bas to, ako je za vikend promenio, jos uvek nije promenjena tarifa, u stvari nece ni biti februara, nego tek marta.

Promenu sam tražio 25. jan i tad je napisan nalog preko CC. Nalog je uvažen, sad sam na KT500, a bio sam na KT1000. To što sam dobio sledovanje za KT1000 je verovatno nagrada za stare korisnike. :-devil-:

Alfa, bar si ti pažljiv čitalac, napisao sam da provereno za promenu KT tarife ne mora u poslovnicu, iako na CC ponavljaju kao papagaji da mora. Tako sam i ja prvi put otišao u poslovnicu, čekao 2h red, da bi mi službenica rekla da u aplikaciji ne postoji promena tarife za KT već mora da se piše nalog pa da se ručno odradi, tako da je sve moglo preko telefona. I ubuduće sam uspešno preko CC. Ne naplaćuje se promena tarife i dalje. Nedavno sam promenio KT tarifu nalogom poslednjeg dana u mesecu par sati pred kraj rada poslovnice, i sutradan me je sačekala izabrana tarifa.

Cale, kako mogu da se dobiju računi za dva KT paketa u istom mesecu? ,)

Na portalu piše da imam željenu tarifu i to je sve što je bitno, zar ne, drugari? :smoke:

Probao preko cc i kaze ne moze da napise nalog :)
Nisi na kraju ugovora?

Nisam na kraju ugovora. Pozovi opet 788, opcija 3, i trazi da ti napisu. Vise puta su mi uspesno preko CC promenili KT tarifu u skorije vreme.

Cale, kako mogu da se dobiju računi za dva KT paketa u istom mesecu? ,)
Ма нека моја произвољна конструкција, пошто КТ наплате у пуном износу и када раскинеш/промениш на постпејд почетком месеца, а ти си добио стари износ уз нови пакет, ја као смислио да ћеш да платиш и старо и ново. ;)

Uspela sam da se prebacim sa KT na Miks XL paket. Morao je biti jedan dan "praznog hoda" kako bi me prebacili. Zbog okruglog iznosa pretplate od 2000 morala sam taj jedan dan da budem na Miks XL plus paketu.
Imala sam oko 1300 dinara kredita, receno je da ce to biti kao avans. :)
Hvala momci za objasnjenja. :)

Zasto si morala jedan dan biti na Miks XL? Vise nisi pod UO pretpostavljam, inace ne bi mogla istog meseca preci na drugi postpaid paket, jer je prelazak tek u sledecem.

1300 mesecnog ili dopunjenog kredita?

Isla sam tri meseca pre isteka ugovora da potpisem, ali sistem nesto nije dozvoljavao pa je bila ta opcija. Samo jedan dan na tom paketu i sutradan kada je sistem odobrio skpalanje novog ugovora potpisala sam na zeljenu tarifu. Stoji mi zaduzenje 0 dinara tako da je sve ok. :D
Poenta je bila da je moj ugovor "stari" potpisan jos 9.4.2014. godine ali sam novi mogla potpisati tek 30.1.2016. sto sam ja i htela, pa sam otisla 28og prebacila sve sto je trebalo i od prvog mi tece novi paket. Sta god da su smuljali nebitno mi je sad jer mi se vodi tarifa koju sam htela. :D

Ovo 50% popusta moze da dobije ko hoce ili je to neka privilegija, ja sam na prepaid i ako odlucim da uzmem kt500 placam 12 meseci po 250 ili 500? :) I jel moze da se otplati ceo ugovor odjednom ili ono svaki mesec.

Mozes oba. Platis 3000 za godinu dana, bice avans na svakom mesecnom racunu sledecih 12 meseci.

Nemas potrebe da otplatis ceo ugovor odjednom,jel nema nikakv popust.Sem ako si resio da ih kreditiras gratis i da tvoje pare obrcu gratis :)

I onda dodje racun, ti zaboravis da nije placen 13. i nadodju kamate :D

Dopunjenog, ono sto ide kao avans.
50% popusta imaju svi oni koji sklapaju ugovor, ta akcija im traje odavno bas...
Cini mi se da kod mt:sa nema tog unapred placanja, mozda gresim.
Meni nisu dali pre 2 godine da platim telefon odmah nego je moralo kroz racun i rate...

Evo da kazem da sam presao danas na KT 500 (50 % popusta) sa pripejda i da mi je tarifa omogucena momentalno, sa svim iznosima na broju. Pitanje bi bilo, hipoteticki, ne potrosim nista u KT 500 ovaj mesec, sledeci cu da dobijem 1.3. (?) dodatnih 500 dinara i 1000 dinara u mts mrezi kao i 150 mb neta. Stanje na racunu ce biti 1000 dinara za sve mreze, 2000 dinara za mts i 300 mb interneta. To je maksimum prenosenja u naredni mesec?

Vrh Dno