Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

da 1000dinara je maksimum da se prenese ali mozes kredit da ne propadne da saljes na drugi broj ko avans za postpaid ugovor na tom broju kad sakupis dovoljno para pa da uzmes i telefon i da ti skida sa avansa
pozdrav

Poslednja izmena:
Kao da te je pitao koliko je sati, a ti odgovaraš "danas je lep dan" ili samo imaš potrebu da trubiš okolo.

Ne mozes preneti 1000, vec mozes IMATI najvise 1000 na pocetku meseca (2000 bonus, 300mb net). Mozes preneti najvise 500/1000/150. Da se izrazimo precizno :)

Medjutim, ako predjes na KT1000 recimo, moci ces sav saobracaj da preneses sa KT500, bez obzira koliko ga imas (posto ces imati najvise koliko se i dobija na KT1000, a toliko se moze preneti). Isto vazi i za prelaz na KT2000 sa bilo koje tarife.
Ako predjes na nizu, prenosis samo onoliko koliko mesecno nudi niza tarifa najvise.

Za razliku od postpaid tarifa, gde se sve gubi.

Gicko, stvarno...

Ne mozes preneti 1000, vec mozes IMATI najvise 1000 na pocetku meseca (2000 bonus, 300mb net). Mozes preneti najvise 500/1000/150. Da se izrazimo precizno.
Cekaj, znaci na pocetku marta mogu da imam, hipoteticki, da ne trosim nista od februara, 1000 dinara za sve mreze, 2000 dinara bonusa za mts i 300 mb interneta.

U julu resavali reklamiciju dobrih 20 dana,zma, da se ovde ranije zalili.Ali izgleda da mora da prodje jedno 20 dana i 2-3 odlaska u poslovnicu,dok se rese da to ukljuce konacno.

Kod mene <10ak dana tokom oktobra, sto je ocekivano za MTS otprilike.

Da li je neko imao ovaj slucaj, zanima me kako se racuna popust:
- Uzme se veca KT tarifa (KT1000 ili KT2000) BEZ UO
- Istog meseca se potpise ugovor sa 50% popusta na KT500 (znaci predje se na manji paket tokom istog meseca)
Da li stize 50% za obe tarife, ili za prvu ide puna cena?
(nebitno mi je ostalo, treba mi veca tarifa odmah, ali necu da potpisem na visu, jer mozda ne daju da se prebacim na nizu ako treba)

Bobane, jel' proradila FD?:)

Juce proradilo na novom ugovoru,posle 14 dana od pisanja prigovora u poslovnici.Sve ukupno 20 dana od potpisivanja ugovora,i nisu ni javili da proradilo,nego ja svako jutro probam.

A to je poznato da ne javljaju, iako uvek kazu "bice vam javljeno" :) Za sve, ne samo ovo :)

Ја сам добијао СМС да је услуга омогућена али ми се чини само ако сам улагао приговор.

До сада није било уз било који телефон. Ако телефон нема 3G, онда нема везе који је пакет, нема тог додатка.

Kako beše procedura, postpaid UO ističe 1.4., hoću da pređem na KT, kad je pametno da odem? U smislu, ako odem ovih dana, od kad se šta računa? Ili je najbolje da to odradim baš tog dana?

Ako odes pre kraja UO (a na postpaid paketu si), bice racunato da si raskinuo UO, jer ne mozes drugacije preci sa postpaida na KT. 2.4. je najbolje da odes i predjes na KT, s' tim da ce te prebaciti na prepaid i moze se desiti da ces tek 3.4. moci da predjes na KT (mozes cim bude aktivna prepaid kartica, ali meni se jednom desilo da nije ni istog dana bila aktivna!)
Kartica moze i odmah proraditi, moze kroz pola sata - moze i tek sutra :( Uglavnom mi je proradila odmah, ali dok ne proradi ne moze menjanje na KT :(

Znači dva odlaska ne ginu, samo se nadam da je sve to izvodivo i u njihovim isturenim odeljenjima po shoping centrima, tipa Handy i sl.

Cekaj zar ne vazi ono 3 meseca pre isteka UO,da moze nova UO da se napravi?
Dva odlaska obavezno ti ne ginu,ja sam prolse godine doduse stari paket,mesec ipo ranije UO,sklopio KT

Priznajem, to mi nije palo na pamet, trebalo bi da moze :) Ako si bio na KT, sigurno moze i 3 meseca ranije nizi paket, ali ako si bio na postpaidu nisam siguran da li moze bez da se racuna kao raskid uO.

Ne mora dva odlaska, ali budi spreman da ce trebati.
Ovo 3 meeseca pred kraj Handy moze da odradi. Prelazak na prepaid ne znam da li moze.

Poslednja izmena:
Bio na Mix Net M,pogledao lik u kompjuter,da vidi dal sam uzimao telefon pod UO,kaze moze na KT 1000 sa 50% popusta.Vise je bilo muka sto prelazim na mnaji paket i objasnjavao mi da meni ipak treba veci paket,jel je gledao moju potosnju.Dosao posle par dana prvo me prebacili na pripej i opet dosao sutra da potpisem prelazak na KT.Dolaze dva racuna propocionalno sta si koliko koristio u mesecu,ja gledao samo prvi, i reko super manje sam platio,ono mucak tu je i drugi racun.
Ako se u Handy to zavrsava ima li neka povoljnost?Ili samo oni imaju povoljnost za sebe.

Samo manja guzva.

Vezano za Friendly dopunu (FD) koja mi je isključena, javili su mi da moram jednom u dva meseca da uplatim elektronsku dopunu da bi FD radio - nova promena.

Precizirali su na dva mesta da to ne moze biti dopuna sa postpejd broja, kao ni putem fiksnog telefona, vec samo na kiosku. U ovo sumnjam, iako kazu da je i to promenjeno. Min. dopuna je 200din.

Ako imam KT 500 i trenutni meseci kredit 500din, koliki cu meseci kredit imati 1. aprila (ako ovaj ne trosim)? 1000din? Vazi isto pravilo, dva maksimalna sledovanja (kao za bonus i MB)? Rekoše mi da se mesečni kredit NE prenosi u naredni mesec.

Konačno, imam li pravo zbog ove izmene da raskinem ugovor bez penala?

Poslednja izmena:
Cekaj to je NOVO,i vazi od sledeceg prvog?Posto sad na svim KT karticama mi vazi po staraom.Sve preneseno kao do sada.I sve FD mi rade,a bogami na 5 brojeva svakih 2 meseca da uplacujem po 1000 din bice mnogo...

Nigde ne pise u vestima, ali izgleda da je stvarno ukinuto prenosese kredita za KT od ovog meseca (izmenjan je tekst na KT stranici i kredit se nigde ne pominje za prenos). Tj. "najavljeno" ovog meseca, ali ce vaziti od sledeceg.
Ali i ovog meseca se jedno mesecno sledovanje moze preneti. I za razliku od drugih tarifa, ne gubi se ako se menja visina KT tarife (samo sto ako se smanji tarifa, manje se moze preneti)

Ovo za ED mislim da lupaju u call centru, imate negde opis mog razgovora sa CC bas oko toga, i Stenu bi nasmejao :)
Ali ne bi me cudilo da su i to izmenili, da se KT sada tretira kao obican prepaid, samo sto kartica duze traje. Pa kredit nestaje ako se ne dopuni 2 meseca.

Onaj sto ima KT 2000 nagrabusio je... Znaci em ne moze da prenese onih 1000 em mu brisu... Idu u pravcu da bude kao kod vipa sigurica paket

Nazad
Vrh Dno