Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Valjda radi kad se uplati + 24h. Jesi probao uplatu sa postpejd broja?

Meni su primarni net i bonus MTS jer ih najviše i koristim, mesečni kredit i fd da ne propadne.

Nisam video da si testirao. Zvanicno kazu posle 24h, a iz mog iskustva nekoliko dana + pisanje naloga. Nazovi i pitaj sto sad ne radi, preporucujem da napises nalog. ;)

Nisam video da si testirao. Zvanicno kazu posle 24h, a iz mog iskustva nekoliko dana + pisanje naloga. Nazovi i pitaj sto sad ne radi, preporucujem da napises nalog. ;)
Za jedan proradili samo od sebe (ne domah posle ED/PP, vec 2-3 dana posle), drugi jos uvek ne ;)

^ Nije "samo od sebe", uplatio si dopunu. :) Znaci, moze i PP dopuna?

Koliko bese traje kartica kada istekne mesec dana a ne dopunjavam posle kredit?

^ Nije "samo od sebe", uplatio si dopunu. :) Znaci, moze i PP dopuna?
Probao sam i ED i PP - jedan nije proradio evo 6-7 dana, drugi je proradio 2-3 dana posle ED i PP.

Ivice, KT se vodi na postpaid po pitanju trajanja, nema istek, dok ga ne otkazes.

Ne, ja mislim da uopste nisu bitni ED i PPD :) Vec je proradilo samo od sebe, u smislu da je MTS sredio :) Jer sam na oba broja probao i ED i PP - jedan proradio kroz 2-3 dana, jedan evo jos nije.

Opet sam probao i:

" Ova usluga Vam nije omogucena. Za vise informacija pozovite 0800 100 100."

Podsećam da su napisali reklamaciju i zvali me da kažu da su uslovi promenjeni. Ne žuri mi se, mogu da čekam i skoro ceo naredni mesec. Probacu ponovo sl. sedmice.

Da li si prijavljivao ili je proradilo "samo od sebe", tj. nakon što si izvrsio obe tražene uplate? :D

Ја сам за неке припејд картице плаћао допуну и после 3-4 дана би прорадило. Мислим да мора бар једном, не рачунајући ове помињане промене од пре неки дан.

Cale, da li i ti mislis da je postpejd dopuna dovoljna, iako oni insistiraju da bude elektronska? Posle dopune ne treba reklamacija?

Ja sam i reklamaciju slao za te brojeve.
Za ovaj broj koji jos nije proradio sam dobio onaj SMS sto sam ti poslao na mail :) "Prvostepenom proverom je vas prigovor resen neosnovano" :D (primetite da "gramatika" nema smisla :))

Cale, da li i ti mislis da je postpejd dopuna dovoljna, iako oni insistiraju da bude elektronska? Posle dopune ne treba reklamacija?
Први пут је рекламација била за 3 припејд броја, један сам допунио одмах после тога и после пар дана је прорадио. Друге сам допунио пошто ми је стигла порука да је рекламација неоснована, платио допуну па су и они прорадили. Следећи пут када се поновило сам одмах уплатио и после пар дана је радило. Немам појма, ја сам уплатио на трафици јер ми је свеједно да ли одмах плаћам или стигне рачун ... а и сигурније ми је. Сада би ми било лакше јер су ми постпејд бројеви на авансу али можда због таквих случајева и инсистирају на кеш плаћању.

Dobio sam pisani odgovor:

" Obaveštavamo Vas da se od 02.03. primenjuje nova procedura vezano za Friendly dopunu gde nećete moći da koristite uslugu ukoliko u poslednja dva meseca niste imali ni jednu standardnu dopunu."

To uopste nije problem sto se mene tice, ali meni jos nije proradilo :)

Ocigledno je da su nesto menjali, ali ni sami ne znaju zasigurno sta je u pitanju :D

Pozovi da opet napisu nalog posle uplate, jer njihov rok je 24h za reaktivaciju FD.

Koliko moze najvise da se kupi intetnet na kt , i koliko kosta ?

Према ценовнику 10 GB за 1.999, тешко да се исплати.

Ako npr uzmem kt 500. I jel onih dodatnih 1000 mogu da kupim net ?

Na KT 100mb kosta 80 dinara ne isplati se to,ako nesto danas juce nisu menjali.A od 1000 bonus kredita se trosi za internet,kad se potrosi osnovni kredit.

Poslednja izmena:
Да, још горе, ја сам гледао постпејд а не КТ. Додатни кредит не може да се користи за куповину, једино да 1.000 динара потрошиш за 20МВ по цени која важи кад оде следовање.

Ovi mel-ltoli stvarno nisu normalni... na sajtu piše da se dodaci za KT aktiviraju kao za prepaid, na *100#, međutim tu mi kaže da je to za prepaid i da moram dodatke da odaberem na *797#. Aj dobro, probam to, ali tu mi nudi dodatke za internet koji važe za postpaid pakete. Nisam probao da kupim, ali njušim da bi mi tu rekli da je to dodatak samo za postpaid korisnike.
U mts centar aplikaciji još gore. Od dodataka daje samo roaming za CG i ništa više. WTF?

^ Nisam nikad uzimao TD za KT ali to jeste na *100#. Kladim se da ti ni u kol-centru ne bi pomogli (nemaju pojma za KT, realno malo ljudi koristi), a ako bi poslao mail dobio bi odgovor na nešto što nisi pitao. :D

Tek sam danas prešao na kt, pa kao tinja nada da će to da legne na svoje mesto, ali to se više tešim nego što ima realnu osnovu.

U KT imas dodatke za sms i net ali su skupi (100mb 80 din i 240 sms 100 din i vazi 7 dana) njih nalazis u tarifnim dodacima pod 3 ostale promocije,mozda je mtel roming dobar ko ide na letovanje cg,malo je poskupeo.

Bobi, ako si danas prešao na KT, onda je to zato. 24h minimum, a za neke usluge i više da se uključe. Biće sve ok, na *100# ćeš kupovati (skupe) dodatke. :)

Nazad
Vrh Dno