Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

ako neces kredit da propadne prebacuj ga ko frendly dopuna limit 1000din mesecno i taj kredit na tom broju vazi ko avans mada kad sam 1 kt broj jer sam imao 2 prebacio na postpaid ipak su mi osnovni od tog meseca prebacili ko avans i nisu mi stigla tad 2 racuna kako pojma nemam tako da posto se tad placala zamena kartice sad ne znam kt postpaid te pare su otisle za to i promenu tarife i 3g pretplatu jer je uzet telefon a imam jos jednu sa 50% sa koje licno punim drugi prepaid broj da nakupim zbog uzimanja telefona avans na odredjeni iznos
Pozdrav

Cemu takva arogancija? Nisam glupa. ;)
Friendly dopunu saljem svakog meseca sa maksimalnim iznosom...
Bonus kredit se trosi u mts mrezi, a ne u svim mrezama.

Poslednja izmena:
Са КТ2000 можеш месечно да потрошиш 1.000 основног кредита и што више бонуса и то је то. Што не потрошиш, пропадне. Ја сам максимално користио за паркирање и таман је било да плаћам свима које знам ;) па није пропадало. Зато сада не узимам КТ2000 па немам те бриге. Боље 2хКТ1000 него КТ2000.
Немој да питаш како да користиш бонус за позиве према другим мрежама јер тако не може.

Nisam ni pitala kako moze da se koristi bonus, jer znam da ne moze. Nego je gore spomenut bonus kredit u drugom kontekstu pa sam se na to nadovezala.
Ma meni sad istice ugovor, KT vise nikada u zivotu. :)

Je l' se to nešto promenilo, jer kad sam pre 2 godine prešao sa kt na postpaid, osnovni kredit se prenosio beskonačno, znači to više ne važi? I ne kapiram ovo sa friendly dopunom... osnovni kredit se npr. prebacuje na neki prepaid broj i on može
posle da se upotrebi kao avans? Ako je tako, avans za koju kombinaciju, za koju karticu? I od kojeg kredita skida parking, osnovnog ili...?

EDIT: Sad vidim pretragom teme da su promene na gore nastale baš kad sam napustio kt. Onda pretpostavljam da bonus kredit je samo za mts razgovore i poruke, a sve ostalo ide sa osnovnog.
Dakle ostaje samo pitanje u vezi sa prijateljskom dopunom, za šta može da se iskoristi kao avans? Da li samo za karticu na koju je dopuna prebačena ili generalno za novčano opštenje sa mts-om?

Poslednja izmena:
Ajde pozovite i RTS :)

Паркинг се скида са основног па са допуњеног, ако га има а потрошио си основни. Бонус је увек био само за разговоре, СМС и интернет у мрежи а добро је што се троши паралелно са основним.

Да ли имаш неку припејд картицу са било каквим кредитом? Шта можеш да урадиш са њим, какво новчано општење са мтс-ом? А и много питаш. ;)

Pa kad sam radoznao.
Opstenje u smislu avansa za plaćanje postpaida ili kupovinu telefona, šta bi drugo moglo. Imam neku prepaid i upravo to pitam. Ako radim prijateljsko ovo ono na tu karticu, taj iznos kasnije može da bude samo za kredit na toj kartici, ili može kao avans za gore navedeno opštenje[emoji1]

Eh, u njima gomila halabuke, a nikad se od toga nista ne resi ;)

Nov sa sa Kontrolom troskova, pa samo da proverim da li sam dobro razumeo postove odavde:

- mesecni kredit se prenosi samo u sledeci meseci? tj na KT2000 moguce je imati najvise 4000din mesecnog kredita?
- prilikom prelaska na postpaid samo dopunjen kredit se prenosi kao avans?

Nekada davno, dok se mesečni kredit akumulirao, imalo se šta preneti kao avans, sad se ne može preneti ništa, ukoliko sam ne uplatiš, a ko bi to radio.

@slatkisi: odgovor na sva tvoja pitanja je - da. ;)

Pri tome se i kredit koji je dospeo u dopunjeni kredit preko friendy dopune koju sam sam sebi uplatio, takodje prenosi kao avans?

Da li je za promenu tarife sa KT2000 na KT1000 potrebno ici u poslovnicu?

Dopunjeni kredit prenosi se kao avans.
Promena tarife besplatno pozivom 788 broja, opcija 3. Poslovnica nepotrebna, pise se nalog.

Sa kog kredita skida prilikom kupovine BusPlus karte?

@owim, jesi probao da dopunis CarGo kredit sa KT ?

Za BusPlus verovatno mesečni, jer se on prvi trosi. Nisam probao.
Jos nisam sa KT platio Car:GO, ali sam siguran da moze.
Letos sam kupovao karte na RedVoznje. Net.

Hoces da probas da uplatis sa KT broja. Kod mene ne prolazi, a ne vidim razlog za to. Naravno, pisao zalbu ali odgovora nema vec dugo.

Ne moze CarGo sa KT ni kod mene, ali ne znam do koga je greska. Pomislio sam da je do Dual SIM podrske (tj. nepostojanja iste), ali kad i ti kazes da nece..

Papagaji na 789 su mi rekli da cargo kredit ide sa dopunjenog kredita, sto mi jr tada imalo smisla. Ali sam u medjuvremenu prebacio novac na taj dopunjeni kredit i opet ne moze.

^ Prebaci novac sa mesečnog/dopunjenog KT kredita na pripejd broj i sa njega uplati, radiće sigurno. (Tako sam zapravo platio karte na sajtu RedVoznje.net)
Naravno, ovo je malo smaranje, jer može max 200din/dan, al'... malo po malo, sakupi se.
Trenutno nemam kredita na KT pa ne mogu da probam Car:GO, ali kad već vama nije radilo, onda vrlo verovatno neće ni meni.

* * *

Još jednom o KT listingu i prikazu net sesija. Za 10 min dobio sam više sesija nego što je stalo na ovaj print screen. Verovatno zatvaraju sesije svaki čas da bi sprečili pripejd korisnike da potroše jedan bajt više nego što su platili kroz promociju. I MB naravno nisu MB.

Zsf4qIG.png

To rade i ako nemas aktiviran dodatak.

Glupo je sto ih listaju, ali bolje da mi je stanje azurno u sekund, nego da mogu da prekoracim tek tako i ode sav kredit za sekund :D

^ I nemam dodatak, vec MB koji sleduju uz paket. No svejedno, KT je kao pripejd, pretpostavljam da ovako seku sesije i na pripejdu. Mnogo.

Napisao sam molbu da sa postpejda predjem na KT veci paket tokom trajanja 50% UO.

Zanimljivo mi je da sa KT ne mozete da uplatite Car:GO. Sta kaze MTS, da to ne moze ili bi trebalo da moze pa su napisali nalog za proveru? A sa postpejda moze da se uplati?

Poslednja izmena:
Nisam proveravao sa drugih brojeva uopste, samo CarGo kaze da nesto ne valja.. jos uvek ga nisam koristio :D

A je l` moze prijateljska dopuna sa prepaid broja na KT broj i ako da, da li se to onda racuna kao dopunjeni kredit koji se beskonacno prenosi i samim tim racuna kao avans?

Да, али не иде одмах као аванс него у некој следећој тури.

Да ли са тих бројева који не могу да плаћају нешто иде допуна пријатељима? Ја сам имао случајеве да ни КТ ни припрјд нису могли да шаљу допуне све док им се бар једном не уплати реална допуна а онда после пар дана крене.

Nazad
Vrh Dno