Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Da li je neko kupovao dodatne MB na KT? Da li se zaista ponistavaju posle 7 dana?

Preskupo da probam :)

80 dinara za 100MB i vaze 7 dana. Mozes da uplatis koliko hoces puta gde se racuna 7 dana od poslednje uplate. Kada uplacujes vise puta, megabajti se sabiraju.

Zanima me da li bi MB koji se dobijaju pocetkom meseca produzili trajanje nepotrosenih MB iz tarifnog dodatka.

Na koji nacin dopunjeni kredit na KT moze da postane avans na istom KT broju?

Мислим да је алфи скоро написао, мада нисам сигуран како беше, или редовно тј после уговора пребациш на припејд и после опет на КТ или беше да мора на постпејд а после на КТ мада не знам како ту стоји са попустом. Ја ипак не чувам ништа као допуњени кредит на КТ, више пута су мењали правила па могу опет ако се много прича о томе. ;)

Nova verzija CarGo servisa je uspesno mogla i sa prepaid/KT da uplati kredit. Mada sam imao prilicno manevracija, jer nije hteo na mom fonu, vec sam morao sam sebi da saljem confirmation SMS na drugi :)

Inace, meni se uopste ne svidja kako ovo skida kredit! Nema NIKAKVE provere od strane MTSa! Dobije se neki SMS sa americkog broja, sa kodom za CarGo, i ako taj SMS stigne, skine se kredit sa racuna... uopste mi se to ne svidja! Ovo ispada da je MTS ili nezasticen (ne znam kako je za druge mreze, ne isplati mi se da dodajem jos sada) ili da je CarGo appu dao previse pristupa i da oni mogu neke kodove da u pozadini posalju!

Zato je kupovina na RedVoznje.net putem MTS-a sjajno resena i potpuno sigurna. Oni ce uskoro sem medjunarodnih nuditi i kupovinu karata u domacem saobraćaju.

To mi se svidja, preskociti ove prevarante sto uvek ubace Generali osiguranje iz BASa.

Zato je kupovina na RedVoznje.net putem MTS-a sjajno resena i potpuno sigurna. Oni ce uskoro sem medjunarodnih nuditi i kupovinu karata u domacem saobraćaju.
Woohoo
Uzimam kt2000[emoji3]

ali owime ne za sve medjunarodne linije samo pojedine ...tako da dok sve linije ne budu pokrivene nista ..
a taman sam kad si napisao da moze da se kupi karta hteo za Bec ali ne moze .. za CG za neke linije radi .. pojavi se ona mts opcija ...
a bice dobro da proradi i za domace linije i voz kad bi uveli e to bi bio pogodak -)))

Meni i dalje ne radi CarGo dopuna na KT, a azurirao sam aplikaciju i imam dovoljno kredita na svim racunima (mesecni, dopunjeni, bonus).

Jesi upisao taj KT broj u profilu? Meni je uspelo tek ako na drugom fonu instaliram CarGo a sa KT fona forwardujem confirmaton SMS.

@satell: Tako je, nisam hteo da ulazim u detalje. Kazu da ce prosiriti usluge ove godine. Uglavnom, placanje lepo radi, probao.

nema više as direct osiguranje preko mtsa?

Bilo je nekad davno Delta Generali origuranje, u vreme kada je postojao MTS Magazin i oni bodovi za kupovinu poklona.

Ja sam i dalje zabrinut kako radi CarGo placanje preko MTSa! Ali o tome u MTS temi dalje, posto je vezana za sve tarife/prepaid.

Zvanični Car:GO odgovor:

Što se tiče problema sa dopunom kredita korisnika koji imaju opciju "kontrola troškova", to nije naša nadležnost. Po tom pitanju molimo da se obratite mts mreži da Vam objasne zašto u nekim situacijama niste u mogućnosti da dopunite kredit.

Probaj ovo sto sam ja uradio sa dva fona. CarGo u jednom, kt broj u drugom, forward smsa ako stigne. Prvi put ni meni nije uspelo jer je sms 5 min kasnio.

^ Zvanično, mora u roku od 60 sek da se unese SMS verifikacija. E to što kasni... opet će da kažu da nije do njih! :)

Pa....kad dolazi iz Amerike nije ni cudo :)

Probaj ovo sto sam ja uradio sa dva fona. CarGo u jednom, kt broj u drugom, forward smsa ako stigne. Prvi put ni meni nije uspelo jer je sms 5 min kasnio.
Da, probacu to. Cim na nekimb KT brojevima sada prolazi ocigledno nije problem (samo) do MTS-a. Meni i dalje daje isti error. Najnoviji android, najnovija cargoapp. uploadfromtaptalk1454089278506.jpg

A tu gresku ja nisam dobijao nikada.. ranije nije radila u smislu da prosto nista nije odreagovalo, i na kraju javi gresku - sto sam sada shvatio da je problem sto SMS ne stigne na vreme.

jel vam radi friendly dopuna , meni u januaru radila .. sad ne radi .. izlgeda da ce morati reklamacija da padne ..

radi

Jel postoji neki limit za frendly dopunu?(koliko puta mozes da koristis tu uslugu u toku meseca)

5 puta max, max 200din po dopuni

Vrh Dno