Da li je neko kupovao dodatne MB na KT? Da li se zaista ponistavaju posle 7 dana?
Ако се уплати па то оде у допуњени кредит, то није аванс све док се не склопи нови постпејд или КТ уговор. До тада је само кредит.Pojasni ovo?
WoohooZato je kupovina na RedVoznje.net putem MTS-a sjajno resena i potpuno sigurna. Oni ce uskoro sem medjunarodnih nuditi i kupovinu karata u domacem saobraćaju.
Što se tiče problema sa dopunom kredita korisnika koji imaju opciju "kontrola troškova", to nije naša nadležnost. Po tom pitanju molimo da se obratite mts mreži da Vam objasne zašto u nekim situacijama niste u mogućnosti da dopunite kredit.
Da, probacu to. Cim na nekimb KT brojevima sada prolazi ocigledno nije problem (samo) do MTS-a. Meni i dalje daje isti error. Najnoviji android, najnovija cargoapp.Probaj ovo sto sam ja uradio sa dva fona. CarGo u jednom, kt broj u drugom, forward smsa ako stigne. Prvi put ni meni nije uspelo jer je sms 5 min kasnio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari