Da li je provereno da sa KT kada se prelazi na postpejd nema prenosa dopunjenog kredita u postpejd avans?![]()
Мислиш да ово ... у складу са законом ... не значи ... раскид уговора уз плаћање преосталих уговорних обавеза?Ali u poslednjem pasusu kao može raskid UGOVORA u skladu sa zakonom.
Pa sam im poslao mejl danas, sa pozivom na taj odgovor, da radkinem OBAVEZU na dva broja
Aha..... dok ti nije zasmetalo ti si smarao na svakoj strani kako tebi ne smeta?Јутрос ми је ресетовано стање и сада су први пут нешто конкретно скинули. Прошли пут сам имао испод 2к па је само додато, сада сам имао 2к9 а додатних 2к је повећало рачун на 4.000 па ми је реално скинуто ~900 кинте. Дошло време за акцију па опет питам
могу да допуњујем пар вип бројева и могу да шаљем поруке на 1003, оба начина су хумана мада немам неке користи од тога.
Pa ti trosis MTS kredit da bi uvecao VIP kredit, koji pak ne moze ni za sta osim poziva da se koristi?Да, јави се и увећај кредит или тако некако.
Zezas da ne vidis razliku????
Шта ми значи то да ли ме игноришеш кад си написао да нећеш да ми помажеш?![]()
Боље уплати неком паркинг, рецимо видиш неко девојче како се упаркирава па притрчиш и понудиш да ти платиш ... неки су се тако смували.Ja sam uplatio za innocall pozive, pa ako ništa, zvaću tačno vreme u Australiji:d
Не пратиш фабулу радње, трошио бих кредит који би пропао на Вип кредит који може да се користи за све позиве у националној мрежи ... а ваљда и за поруке. То је ипак боље него да пропадне. Једино што ја више немам ту акцију али некоме ће већ да помогне.Pa ti trosis MTS kredit da bi uvecao VIP kredit, koji pak ne moze ni za sta osim poziva da se koristi?![]()
Да знаш да има разлике, ћирилица се јасније види.Zezas da ne vidis razliku????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari