Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Da li je provereno da sa KT kada se prelazi na postpejd nema prenosa dopunjenog kredita u postpejd avans? :(

Stigao mi odgovor od MTSa a preko RATELa na kućnu adresu.....

Tupe, mrzi me d askeniram....

Ali u poslednjem pasusu kao može raskid UGOVORA u skladu sa zakonom.

Pa sam im poslao mejl danas, sa pozivom na taj odgovor, da radkinem OBAVEZU na dva broja, i sad opet čekam ... ili još nešto, a da ovo sve ostavim kako jeste... pa da vidim dal će da upali :) :D

Teramo se dalje sada...

Da li je provereno da sa KT kada se prelazi na postpejd nema prenosa dopunjenog kredita u postpejd avans? :(

Ko to kaže?
Propada samo ovaj mesečni kredit, možda može i on da se ubaci ako je poslednji mesec.

^ Nije mi bitan mesečni kredit, već Dopunjeni. Zvao sam 789 i rekli mi da se Dopunjeni KT kredit prenosi kao avans pri prelasku na postpejd.

Na forumu suprotne info kolaju..

Ne, pogledaj malo bolje sta sam rekao na prosloj strani ;)

Ali u poslednjem pasusu kao može raskid UGOVORA u skladu sa zakonom.

Pa sam im poslao mejl danas, sa pozivom na taj odgovor, da radkinem OBAVEZU na dva broja
Мислиш да ово ... у складу са законом ... не значи ... раскид уговора уз плаћање преосталих уговорних обавеза? ;)

"koristimo ovu priliku da vas podsetimo da Telekom posluje u skladu sa oderdbama bla bla bla bal.....

S tim u vezi, obaveštavamo vas da je korisnicima omogućeno da izvrše raskid ugovora bez obaveza prema Telekomu Srbija, u roku od od mesec dana od objavljivanja obaveštenja, odnosno promene uslova pod kojima su zaključili ugovor"

Ма побркао сам акције и промоције, мислио сам да је у питању Бокс а ово је КТ ... немаш неке уговорне обавезе али мислим да је реално могуће да ћеш раскидом уговора да останеш без уштеђевине ако си је имао. ;)

Јутрос ми је ресетовано стање и сада су први пут нешто конкретно скинули. Прошли пут сам имао испод 2к па је само додато, сада сам имао 2к9 а додатних 2к је повећало рачун на 4.000 па ми је реално скинуто ~900 кинте. Дошло време за акцију па опет питам, за шта реално може да се употреби 1.000 месечно? Слабо ми је потребно паркирање, немам потребе да зовем са тог броја ако имам кредите на другим које користим, не трошим ино позиве ... могу да допуњујем пар вип бројева и могу да шаљем поруке на 1003, оба начина су хумана мада немам неке користи од тога.

Imas 30 dana da trazis raskid, ali moze potrajati kada ce on biti uradjen! MM je trazio, tako da sve ovo treba da on njima naplati ;)

Јутрос ми је ресетовано стање и сада су први пут нешто конкретно скинули. Прошли пут сам имао испод 2к па је само додато, сада сам имао 2к9 а додатних 2к је повећало рачун на 4.000 па ми је реално скинуто ~900 кинте. Дошло време за акцију па опет питам
Aha..... dok ti nije zasmetalo ti si smarao na svakoj strani kako tebi ne smeta?:) (bukvalno :D)
Sad namerno necu da ti pomognem :D

могу да допуњујем пар вип бројева и могу да шаљем поруке на 1003, оба начина су хумана мада немам неке користи од тога.

Sta su VIP brojevi?;)
Posto je ovo pisano cirilicom, a nijedan browser mi ne renderuje dobro cirilicna slova na Benchu, mozda sam pogresno procitao :)
Mozes da kupis osiguranje unapred, vazi godinu dana, odlicna cena, za ceo svet :)

Нисам рекао да ми не смета него ме не погађа толико да тражим раскид. Реално, плаћам 1.000, толико пребацим пријатељу и на нули сам. Остаје ми 4.000 динара месечно за позиве у мт:с мрежи (па ме тако не погађа ни промена минутаже у Бокс пакету) и 500МВ интернета што ми дође фрај а није за бацање. А и онај мали Хавајац је одличан за телефонирање, одавно нисам имао телефон коме батерија (уз не претерано коришћење) траје у просеку 7-8 дана.

Вип бројеви су бројеви у Вип мрежи а у питању је стара и најбоља акција коју су имали мобилни оператери до сада. Нажалост, своју акцију сам упропастио непажњом али знам двојицу који боље пазе.

Време ти је да мењаш browser или ОС, мени се апсолутно исто виде и латинична и ћирилична ... и било која друга слова.

Шта има да се осигуравам кад ионако нигде не идем а за овде ми је то бацање пара.

Bila je akcija da mozes dupiniti MTS karticom broj u VIP mrezi? Mislis na ovo da kad pozoves VIP Prepaid, njemu se poveca kredit ili nesto trece?

Osiguranje samo za van Srbije moze da se plati koliko znam (mozda ono auto osiguranje vazi u zemlji :))
To je sve... nema vise.

Cirilicni font nije isti kao latinicni, lose se vidi. A ne menja mi se zbog jednog jedinog foruma i tri-cetiri coveka :) Tako da ako te ignorisem nekad, ***, sam si kriv :D Nijedan browser ga ne prikazuje lepo, jedino na telefonu izgleda bolje, ali necu Bench da gledam stalno na telefonu :)

Да, јави се и увећај кредит или тако некако.

Мени ово не личи на превише различито:

Шта ми значи то да ли ме игноришеш кад си написао да нећеш да ми помажеш? ;)

Ja sam uplatio za innocall pozive, pa ako ništa, zvaću tačno vreme u Australiji:d

Да, јави се и увећај кредит или тако некако.
Pa ti trosis MTS kredit da bi uvecao VIP kredit, koji pak ne moze ni za sta osim poziva da se koristi?:)

Мени ово не личи на превише различито:

Zezas da ne vidis razliku????

Шта ми значи то да ли ме игноришеш кад си написао да нећеш да ми помажеш? ;)

:D

Ja sam uplatio za innocall pozive, pa ako ništa, zvaću tačno vreme u Australiji:d
Боље уплати неком паркинг, рецимо видиш неко девојче како се упаркирава па притрчиш и понудиш да ти платиш ... неки су се тако смували. ;) А и од 1003 ће неко да има корист а од тачног времена у Аустралији нико. Или да питаш у ком смеру отиче вода из веце шоље?
Pa ti trosis MTS kredit da bi uvecao VIP kredit, koji pak ne moze ni za sta osim poziva da se koristi?:)
Не пратиш фабулу радње, трошио бих кредит који би пропао на Вип кредит који може да се користи за све позиве у националној мрежи ... а ваљда и за поруке. То је ипак боље него да пропадне. Једино што ја више немам ту акцију али некоме ће већ да помогне.
Zezas da ne vidis razliku????
Да знаш да има разлике, ћирилица се јасније види. ;)

Ja čuvam još to Javi se uvećaj kredit, na svom za oglase, i na ženinom prepaidu... Nikad joj nisam dozvolio da predje na postpaid , naravno ... :) :) :) Dopunjavam sa drugih brojeva, i milina od paketa... :) :)

Hahaha, mnogo dobra fora sa oglasima, staviš galaxy s5 za 200€, pa da vidiš:D

Dobices brdo njih koji te psuju sto prodajes replike toliko skupo, ili kako te nije sramota da ne kazes da je replika, cim je tolicka cena ;)... stvarno odlicna fora ko ima zivaca :D

... i još mu mu mu mm mucam dok pp p p pp pričam ... pp p ppaa dok j aa objass s s snim.....

Predhodni postovi su me doveli u nedoumicu.Da li moze da se sa mts broja dopuni vip pripejd kartica? Prosto ne mogu da poverujem u tako nesto?

Pogresno si razumeo, i ako vec nemas specificnu promociju na VIPu, koja je vec 4-6 godina stara (odavno nije dostupna), ne vredi ti :)

Jedan prodaje za 30k din, a kredita ima 40+k.

Кад сте почели а ја ионако више немам акцију ... допуњавао сам док нисам стигао до 97к а онда сам одустао, ко зна шта може да се деси ако пређе сто кила, можда укину акцију, пукне софтвер ... и онда сам годину дана допуњавао другима ... све док једном нисам случајно себи променио акцију. Остало би је било мислим 6 месеци да потрошим тај кредит, што наравно никако нисам успео. Мислим да ми је отишло око 80к кредита.
Знам неке који су били пажљивији па ћу на крају месеца да им пребацим ово из КТ што би мт:с брисао, боље некоме него никоме.

Vrh Dno