Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

To je to znaci :) Dobro sam podneo zahtev za pisanim obavestenjem, i sada zahtev za prelazak na drugu tarifu bez penala.

Trebalo bi da ako hoces da predjes na skuplju tarifu da zadrzis 50% bez problema.

Zar samo meni bode oči da već od 1.avgusta seku "mesečni" kredit , zar nije trebalo sada tek da razdvoje osnovni kredit na dopunjeni i mesečni, a kroz 2 meseca , tj u oktobru da ponište nepotrošeni kredit iz avgusta ?

Nema više gb, imam samo 1000mb od ovog meseca .

I jel dobio neko na kraju napismeno obaveštenje od mtsa o izmenama?

Ja i dalje cekam da stigne, ne znam zasto ga jos nema :( Iako su mi rekli da su pismeno poslali dopis da potvrde da ce biti pomenute promene.

Uzeo bih (opet) kontrolu troškova sa 50%. Sada kad su se slegle promene, jel su moguće friendly dopune i dalje ?

Friendly dopune su omogucene posle ovih izmena

Али је боље да их не помињемо често. ;)

Jer dosta zaposlenih redovno citaju ovaj forum

Pa najbolje sve da ukinu za kt, osim pretplate.

Interesuje me jel friendly dopuna ne moze sa KT na postpaid, samo na prepaid?

Želimo da Vas obavestimo da je od 1.06.2014. godine izmenjen samo prikaz računa, a ne i način tarifiranja. Način tarifiranje će biti izmenjen tek od 1.08.2014. godine. Prikaz računa je izmenjen ranije iz razloga tehničke prirode.

Ovo sam dobio u jednom od mailova,

to znači da bi tek od 1. avgusta trebalo da razdvajaju "mesečni" od "dopunjenog" kredita,

tj, ne bi smeli nikom da brišu mesečni pre 1. oktobra, a takođe, junski i julski osnovni kredit bi trebalo da bude pripojeni ovom dopunjenom, zar ne.

Nemaju nikakav formular, rekli mi samo da donesem napisan zahtev za raskid ugovorne obaveze.

Da li je još neko podneo ?

Ovo sam dobio u jednom od mailova,

to znači da bi tek od 1. avgusta trebalo da razdvajaju "mesečni" od "dopunjenog" kredita,

tj, ne bi smeli nikom da brišu mesečni pre 1. oktobra, a takođe, junski i julski osnovni kredit bi trebalo da bude pripojeni ovom dopunjenom, zar ne.

Koliko ja shvatam vec 1. avgusta stupaju na snagu izmene i vec tada moze da se uskracuje kredit. Medjutim kredit prenet u avgust ne bi smeo biti uskracen, ali bi smeo biti 1. septembra (tj. max. iznos mesecnog bi se preneo u septembar).

MM, imaju oni onaj osnovni formular za zalbe, na njemu popunis zahtev za raskid, i navedes osnov.

Nema konkretan formular za raskid ugovora, niti za bilo sta konkretno, vec samo osnovni za zalbe (free form). Ja obicno kuci odstampam zahtev, i samo odnesem u poslovnicu, na formi samo napisem "u prilogu" (jer mi je rukopis "divan" :D).

To je u BG-u, mada ne verujem da se igde razlikuje. Free-form je u svakom slucaju.

Par pitanja za novi KT:

Kada se aktivira Uzmi dodatak - sa kog kredita se skida - Mesecnog ili Dopunjenog?

Može li i dalje da se sa KT predje na postpejd? Da li se tada Dopunjeni kredit prenosi kao avans?

Ima li jos (bilo kakvih) telefona koji mogu uz KT1000 za dinar, sa 50% popusta?

Da li je net postao "neogranicen" (sa smanjenjem brzine) ili može da se probije kao ranije? Ne verujem da jeste jer se bonus troši i na MB.

Može li KT broj da se bira? (Pretpostavljam da - od 10-ak brojeva koje imaju u poslovnici, ne više od toga.)

Ako imam pripejd broj sa 10k din i predjem na KT, da li se pripejd kredit prenosi kao KT Dopunjeni?

Ranije je postojala začkoljica pri prelazu pripejd - KT, obračunavala se pretplata vise, ako ne grešim. Da li je i dalje tako?

Hvala! ;)

Poslednja izmena:
Колико могу да видим, више нема акције 50% КТ и телефон.

Нет се троши са кредита па са бонуса и после доплаћујеш ако хоћеш још.

Припејд кредит се у сваком случају преноси али неко мора да проба па да знамо на коју гомилу иде. Пошто волиш да комбинујеш и мењаш, можда баш ти можеш да јавиш шта се десило. ;)

^ Imam previše kredita za taj eksperiment! :)

Hvala na ostalim odgovorima.

Kada se predje sa prepaida na kt sav kredit sa prepaida ide na dopunjeno kredit. Provereno

Jednu karticu prebacujem na pripejd a za drugu bih uzeo kontrolu troskova sa 50% popusta. Kontam da je ok jer cu biti u romingu pa da mi sluzi za sms. Nesto mi je objasnjavala ova iz kol centra, ali kontam da cu ovde naci odgovor. Da li se kredit prenosi iz meseca u mesec, i na kraju kada budem prelazio na drugi ugovor da l mi ostaje taj kredit kao depozit il kako da nazovem to vec?

Vise ne, samo jedan mesec se prenosi kao na Mix paketima, i nema prenosa dalje na novi ugovor. Ali je i dalje odlicna tarifa za roming.

kao dobije se obican i bonus kredit, znaci nema nista od prenosenja ni jednog ni drugog? E ***...

Ne. Ko je imao onaj dopunjeni do juna, taj moze. Sve posle se gubi i to je to.

Ne. Ko je imao onaj dopunjeni do juna, taj moze. Sve posle se gubi i to je to.

Ja dopunim ćaletov, pa sa njegovog dopunim natrag sebi i tako sve prebacujem u dopunjeni. Zar to ne treba da se računa u avans prilikom prelaska na neki mix? Jeste da gubim 8,14 dinara na 200 dinara kredita :-(

Ако имаш КТ500 или КТ1000 онда није проблем, са КТ2000 може да се "сачува" пола. Ја пребацујем себи на припејд картицу, ко зна да ли неће једном да кажу ... аха, сада ће и допуњени да важи још месец дана и онда се брише.

Ja dopunim ćaletov, pa sa njegovog dopunim natrag sebi i tako sve prebacujem u dopunjeni. Zar to ne treba da se računa u avans prilikom prelaska na neki mix? Jeste da gubim 8,14 dinara na 200 dinara kredita :-(

Aj malo jace, kazi direktno sefu Telekoma?

Nazad
Vrh Dno