Probaj da uzmeš neki drugi ruter, kod mene je dao neočekivano dobar rezultat u AP modu.U pravu si. Kod mene je 150/10 a u stvarnosti 90/9

Tako je bilo na prethodnom ugovoru od pre dve godine, ali na ovom novom je ovo poslednja stranica i jedina tabela u kojoj su napisane cene. Ovde mi je malo zbunjujuće ona stavka 'U toku drugih 21 meseci' (a levo cena 3599)Obično na jednoj od narednih strana navedu popust za preostale mesece.
Jesi se cimao da ides u A1 ili su ti odmah ponudili 24x50%?Pozvali su me danas radi produženja UO i da mi ponude 50% na pretplatu 24m. Dobio sam ugovor na mail, ali me buni onih 3 meseca + 21 mesec po punoj ceni.
Da li možete da mi protumačite i potvrdite da li je cena 1799,50 tokom sva 24 meseca? Tražio sam da račun bude dostavljen na mail kako bih dobio dodatnih 100 dinara popusta, ali tu stavku ne nalazim u ugovoru.
Pogledajte prilog 526604
Edit:
I što su dodali ovaj Backup preko LTE? To nisam tražio i nije mi jasno da li će i to biti naplaćeno.
Otišao do poslovnice na dan kad je UO istekla, zatražio da produžim ugovor na dve godine pod istim uslovima, a radnica ponudila samo 3 meseca 50%. Naravno, ne prihvatam ponudu, a ona uzme podatke i pošalje dopis kako nisam zadovoljan ponudom, te reče da će me kontaktirati neko iz službe. Posle dva dana zvali i ovim rečima mi se obratili: Vi želite 24 meseca sa 50% popusta na pretplatu kao i pre dve godine? Odgovorih: Da, tako je. Dobićete ugovor na mail i samo odgovorite danas ili sutra da pristajate. Doduše, nije bilo mog starog paketa 600/300, već 400/400 i pristadoh nakon što sam ovde dobio potvrdu da je ponuda ok.Jesi se cimao da ides u A1 ili su ti odmah ponudili 24x50%?
ali 8 meseci po dinar pa sutradan 12 meseci po 50% obozavam 😂, ta logika samo kod njih prolazi...5 dana pre isteka ugovora pozvao sam 733 i rekao da mi ističe ugovor ali da imam ponudu iz A1 12 meseci po 1 dinar. Istog trenutka su mi ponudili 8 meseci po 1 dinar, naravno da sam odbio, tada su mi rekli da će me zvati neko sa više ovlašćenja. Sutra su me pozvali i ponudili 12 meseci 50%, odbijem i to, pa su me sutra nakon toga pozvali i dali 50% na 24 meseca. Box 4 beli na optici je u pitanju.
Isto bilo i kod mene. Ostalo je na toj poslednjoj ponudi 10 za dinar. Presao sam u A1, Duo plus i progledao.Nisam imao nameru da danas napisem ovaj post ali moram 🙂
Dan pre poziva agenta mts, preko moj mts naloga, kliknem na obnovu UO, znate svi vec kako to ide, i evo danas mi se javio agent da mi "ponudi" obnovu UO sa "uslovima" 3 meseca po 50% (bez komentara). Kazem, ne prihvatam takav uslov, on meni, sacekajte min na vezi da se cuje s kolegama, javi se opet i "nudi" 5 meseci po 50% (zvanicna ponuda za "stare" korisnike ili kako oni to zovu, standardna ponuda je 6 meseci po 50 %, pise na sajtu, a oni meni nude 5 meseci). Odbijem ponudu, kazem da mi iz A1 nude isti paket za 6 meseci po 1 din (trenutno) i cenu od 3500 din za 2 g UO, a mts me "ucenjuje" za istu stvar da mi daje za 6300. Kaze agent, ok, prosledice moj zahtev dalje, Nakon sat vremena, zove neko sa "cuvenog" 733 broja, devojka mi "nudi" 10 meseci po 50 %. A da, a pre toga mi prica one bajke, kako ste zadovoljni sa usluga i sl 🙂 Kazem joj, da sam se pre sat vremena cuo sa njihovim agentom i rekao da me samo ponuda od 24m po 50 % moze zadrzati kod njih, a ona meni onako poludrsko, ja nemam tu mogucnost (mislim, pa sto me zoves onda), pozovite na 15 dana pre isteka UO da vidimo da li mozete da dobijete to sto trazite. Rekoh, samo taj uslov moze da me zadrzi kod njih, sve drugo, cao prijatno.
Moguce da zavisi od same lokacije kuce/stana i ostalih dostupnih provajdera. Mada ja mislim da najveci uticaj ima ko pozove, jer deluje mi kao da imaju 2 tima za zadrzavanje korisnika. Jedan je ovaj sto napinje na sitno i nekad dodje nekad ne do 24x50, a drugi odmah da 24x50 bez ikakvog maltretiranja.Znači očigledno ne prolazi svima to čuveno 24 x 50 kao što ni meni nije prošlo čak ni 18 x 50. Koji su im to principi stvarno teško je reći pa je možda i solidan deo nas upravo zbog toga prešao na A1. Znači nekome može konstantno i permanentno 24 x 50 iz UO u UO a nekome nijednom pomenuti benefit. Ko god može treba da ih napusti.
Vidis ovako, sudeci po ranijim pisanjima ljudi na ovom forumu, procedira je ista koju sam ja imao, da su neke zvali TRI puta i onda ponudili ono sto se trazi. A varijnta im je, da te samo nerviraju i da na kraju pristanes na te bezvezne uslove koji oni nude, e pa ja sam mnogo tvrdji od njih, jer sam tako i pre 2 g otisao iz SBB jer su postali previse bahati i bezobrazni prema korisnicima. Ukoliko za 10 dana (kad ih opet budem kontaktirao, ukoliko se u medjuvremenu neko od njih ne javi), jednostavno cu otici u A1 jer definitivno za istu uslugu ce me kostati 2800 din manje (ne racunam neke eventualne benefite od A1 ako ih dobijem).Moguce da zavisi od same lokacije kuce/stana i ostalih dostupnih provajdera. Mada ja mislim da najveci uticaj ima ko pozove, jer deluje mi kao da imaju 2 tima za zadrzavanje korisnika. Jedan je ovaj sto napinje na sitno i nekad dodje nekad ne do 24x50, a drugi odmah da 24x50 bez ikakvog maltretiranja.
17 godina se družimo, ne još dugo.Toliko vas nervira i nervira Mts, ali ga ne ispustate iz zagrljaja. 😃
A sta ces, to je ona logika, daj sta ima za manje love samo da se ne cimam sa novim operaterom i daj opet "guraj" nov opticki kabl, montiraj ovo - ono .... 🙂Toliko vas nervira i nervira Mts, ali ga ne ispustate iz zagrljaja. 😃
Isto sam i ja dobio zovite "15 dana pre isteka". Do tad ću već uveliko imati dogovor sa alternativnim provajderima, tako da MTS-u sigurno neću više odgovarati da mi prave konfuziju. Očigledno nemaju u MTS dobar plan zadržavanja korisnika.Nisam imao nameru da danas napisem ovaj post ali moram 🙂
Dan pre poziva agenta mts, preko moj mts naloga, kliknem na obnovu UO, znate svi vec kako to ide, i evo danas mi se javio agent da mi "ponudi" obnovu UO sa "uslovima" 3 meseca po 50% (bez komentara). Kazem, ne prihvatam takav uslov, on meni, sacekajte min na vezi da se cuje s kolegama, javi se opet i "nudi" 5 meseci po 50% (zvanicna ponuda za "stare" korisnike ili kako oni to zovu, standardna ponuda je 6 meseci po 50 %, pise na sajtu, a oni meni nude 5 meseci). Odbijem ponudu, kazem da mi iz A1 nude isti paket za 6 meseci po 1 din (trenutno) i cenu od 3500 din za 2 g UO, a mts me "ucenjuje" za istu stvar da mi daje za 6300. Kaze agent, ok, prosledice moj zahtev dalje, Nakon sat vremena, zove neko sa "cuvenog" 733 broja, devojka mi "nudi" 10 meseci po 50 %. A da, a pre toga mi prica one bajke, kako ste zadovoljni sa usluga i sl 🙂 Kazem joj, da sam se pre sat vremena cuo sa njihovim agentom i rekao da me samo ponuda od 24m po 50 % moze zadrzati kod njih, a ona meni onako poludrsko, ja nemam tu mogucnost (mislim, pa sto me zoves onda), pozovite na 15 dana pre isteka UO da vidimo da li mozete da dobijete to sto trazite. Rekoh, samo taj uslov moze da me zadrzi kod njih, sve drugo, cao prijatno.
Ma ja nisam hteo ni da insistiram, jer sam dobio korektnu ponudu od agenta A1. Verovatno bi mi i dali 24 meseca, da ja vec nisam resio da predjem u A1. Plus dobio brzi wifi, smart box, za razliku od glupog iris stb-a, a i Xplore je bolji od Iris-a. Move ne znam kakav je.Znači očigledno ne prolazi svima to čuveno 24 x 50 kao što ni meni nije prošlo čak ni 18 x 50. Koji su im to principi stvarno teško je reći pa je možda i solidan deo nas upravo zbog toga prešao na A1. Znači nekome može konstantno i permanentno 24 x 50 iz UO u UO a nekome nijednom pomenuti benefit. Ko god može treba da ih napusti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari