Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Bolje da je ostao Iris, jer mi Move mnogo baguje. Slika i zvuk nisu sinhronizovani, pa svaki put moram da restartujem STB. Zvao sam, žalio se, dolazili su da poprave, ali ništa i dalje isto. Sada čekam da vidim kako će rešiti problem.

Pozvali su me danas radi produženja UO i da mi ponude 50% na pretplatu 24m. Dobio sam ugovor na mail, ali me buni onih 3 meseca + 21 mesec po punoj ceni.
Da li možete da mi protumačite i potvrdite da li je cena 1799,50 tokom sva 24 meseca? Tražio sam da račun bude dostavljen na mail kako bih dobio dodatnih 100 dinara popusta, ali tu stavku ne nalazim u ugovoru.
1770113042037.png
Edit:
I što su dodali ovaj Backup preko LTE? To nisam tražio i nije mi jasno da li će i to biti naplaćeno.

Poslednja izmena:
Obično na jednoj od narednih strana navedu popust za preostale mesece.

Obično na jednoj od narednih strana navedu popust za preostale mesece.
Tako je bilo na prethodnom ugovoru od pre dve godine, ali na ovom novom je ovo poslednja stranica i jedina tabela u kojoj su napisane cene. Ovde mi je malo zbunjujuće ona stavka 'U toku drugih 21 meseci' (a levo cena 3599)

Mozda gresim ali ova 3 meseca promocije deluje kao dodatni popust. Nakon 3 meseca ide regularna cena tj. dogovorenih 50%. Jel uopste realno da posalju ovakvu ponudu?

@Tomic bez brige, sve je ok - sad tako predstavljaju sva 24 meseca sa 50%, ranije si imao odvojen prilog ugovora sa 21 mesec 50% + 3 meseca 50% na samom ugovoru.
Svaki mesec plaćaš 1700 din u naredne dve godine sa e-računom

Pozvali su me danas radi produženja UO i da mi ponude 50% na pretplatu 24m. Dobio sam ugovor na mail, ali me buni onih 3 meseca + 21 mesec po punoj ceni.
Da li možete da mi protumačite i potvrdite da li je cena 1799,50 tokom sva 24 meseca? Tražio sam da račun bude dostavljen na mail kako bih dobio dodatnih 100 dinara popusta, ali tu stavku ne nalazim u ugovoru.
Pogledajte prilog 526604
Edit:
I što su dodali ovaj Backup preko LTE? To nisam tražio i nije mi jasno da li će i to biti naplaćeno.
Jesi se cimao da ides u A1 ili su ti odmah ponudili 24x50%?

Pustili su mi fast profil ali slika mi nekako secka na tv da li je problem do mene ili do linije

Prilozi

• Screenshot_20260203_203303_Chrome Beta.jpg
    Screenshot_20260203_203303_Chrome Beta.jpg
    65.3 KB · Pregleda: 92
Jesi se cimao da ides u A1 ili su ti odmah ponudili 24x50%?
Otišao do poslovnice na dan kad je UO istekla, zatražio da produžim ugovor na dve godine pod istim uslovima, a radnica ponudila samo 3 meseca 50%. Naravno, ne prihvatam ponudu, a ona uzme podatke i pošalje dopis kako nisam zadovoljan ponudom, te reče da će me kontaktirati neko iz službe. Posle dva dana zvali i ovim rečima mi se obratili: Vi želite 24 meseca sa 50% popusta na pretplatu kao i pre dve godine? Odgovorih: Da, tako je. Dobićete ugovor na mail i samo odgovorite danas ili sutra da pristajate. Doduše, nije bilo mog starog paketa 600/300, već 400/400 i pristadoh nakon što sam ovde dobio potvrdu da je ponuda ok.

5 dana pre isteka ugovora pozvao sam 733 i rekao da mi ističe ugovor ali da imam ponudu iz A1 12 meseci po 1 dinar. Istog trenutka su mi ponudili 8 meseci po 1 dinar, naravno da sam odbio, tada su mi rekli da će me zvati neko sa više ovlašćenja. Sutra su me pozvali i ponudili 12 meseci 50%, odbijem i to, pa su me sutra nakon toga pozvali i dali 50% na 24 meseca. Box 4 beli na optici je u pitanju.

5 dana pre isteka ugovora pozvao sam 733 i rekao da mi ističe ugovor ali da imam ponudu iz A1 12 meseci po 1 dinar. Istog trenutka su mi ponudili 8 meseci po 1 dinar, naravno da sam odbio, tada su mi rekli da će me zvati neko sa više ovlašćenja. Sutra su me pozvali i ponudili 12 meseci 50%, odbijem i to, pa su me sutra nakon toga pozvali i dali 50% na 24 meseca. Box 4 beli na optici je u pitanju.
ali 8 meseci po dinar pa sutradan 12 meseci po 50% obozavam 😂, ta logika samo kod njih prolazi...

Da li neko zna kad počinju isključivanja BOX 3 paketa zbog neplaćenog računa za 12/2025.godine?

Nisam imao nameru da danas napisem ovaj post ali moram 🙂
Dan pre poziva agenta mts, preko moj mts naloga, kliknem na obnovu UO, znate svi vec kako to ide, i evo danas mi se javio agent da mi "ponudi" obnovu UO sa "uslovima" 3 meseca po 50% (bez komentara). Kazem, ne prihvatam takav uslov, on meni, sacekajte min na vezi da se cuje s kolegama, javi se opet i "nudi" 5 meseci po 50% (zvanicna ponuda za "stare" korisnike ili kako oni to zovu, standardna ponuda je 6 meseci po 50 %, pise na sajtu, a oni meni nude 5 meseci). Odbijem ponudu, kazem da mi iz A1 nude isti paket za 6 meseci po 1 din (trenutno) i cenu od 3500 din za 2 g UO, a mts me "ucenjuje" za istu stvar da mi daje za 6300. Kaze agent, ok, prosledice moj zahtev dalje, Nakon sat vremena, zove neko sa "cuvenog" 733 broja, devojka mi "nudi" 10 meseci po 50 %. A da, a pre toga mi prica one bajke, kako ste zadovoljni sa usluga i sl 🙂 Kazem joj, da sam se pre sat vremena cuo sa njihovim agentom i rekao da me samo ponuda od 24m po 50 % moze zadrzati kod njih, a ona meni onako poludrsko, ja nemam tu mogucnost (mislim, pa sto me zoves onda), pozovite na 15 dana pre isteka UO da vidimo da li mozete da dobijete to sto trazite. Rekoh, samo taj uslov moze da me zadrzi kod njih, sve drugo, cao prijatno.

Dan pre poziva agenta mts, preko moj mts naloga, kliknem na obnovu UO, znate svi vec kako to ide, i evo danas mi se javio agent da mi "ponudi" obnovu UO sa "uslovima" 3 meseca po 50% (bez komentara). Kazem, ne prihvatam takav uslov, on meni, sacekajte min na vezi da se cuje s kolegama, javi se opet i "nudi" 5 meseci po 50% (zvanicna ponuda za "stare" korisnike ili kako oni to zovu, standardna ponuda je 6 meseci po 50 %, pise na sajtu, a oni meni nude 5 meseci). Odbijem ponudu, kazem da mi iz A1 nude isti paket za 6 meseci po 1 din (trenutno) i cenu od 3500 din za 2 g UO, a mts me "ucenjuje" za istu stvar da mi daje za 6300. Kaze agent, ok, prosledice moj zahtev dalje, Nakon sat vremena, zove neko sa "cuvenog" 733 broja, devojka mi "nudi" 10 meseci po 50 %. A da, a pre toga mi prica one bajke, kako ste zadovoljni sa usluga i sl 🙂 Kazem joj, da sam se pre sat vremena cuo sa njihovim agentom i rekao da me samo ponuda od 24m po 50 % moze zadrzati kod njih, a ona meni onako poludrsko, ja nemam tu mogucnost (mislim, pa sto me zoves onda), pozovite na 15 dana pre isteka UO da vidimo da li mozete da dobijete to sto trazite. Rekoh, samo taj uslov moze da me zadrzi kod njih, sve drugo, cao prijatno.
Isto bilo i kod mene. Ostalo je na toj poslednjoj ponudi 10 za dinar. Presao sam u A1, Duo plus i progledao.
Da su mi dali 24 po 50%, opet bi bilo 1000 din skuplje mesecno nego A1

Znači očigledno ne prolazi svima to čuveno 24 x 50 kao što ni meni nije prošlo čak ni 18 x 50. Koji su im to principi stvarno teško je reći pa je možda i solidan deo nas upravo zbog toga prešao na A1. Znači nekome može konstantno i permanentno 24 x 50 iz UO u UO a nekome nijednom pomenuti benefit. Ko god može treba da ih napusti.

Znači očigledno ne prolazi svima to čuveno 24 x 50 kao što ni meni nije prošlo čak ni 18 x 50. Koji su im to principi stvarno teško je reći pa je možda i solidan deo nas upravo zbog toga prešao na A1. Znači nekome može konstantno i permanentno 24 x 50 iz UO u UO a nekome nijednom pomenuti benefit. Ko god može treba da ih napusti.
Moguce da zavisi od same lokacije kuce/stana i ostalih dostupnih provajdera. Mada ja mislim da najveci uticaj ima ko pozove, jer deluje mi kao da imaju 2 tima za zadrzavanje korisnika. Jedan je ovaj sto napinje na sitno i nekad dodje nekad ne do 24x50, a drugi odmah da 24x50 bez ikakvog maltretiranja.

Moguce da zavisi od same lokacije kuce/stana i ostalih dostupnih provajdera. Mada ja mislim da najveci uticaj ima ko pozove, jer deluje mi kao da imaju 2 tima za zadrzavanje korisnika. Jedan je ovaj sto napinje na sitno i nekad dodje nekad ne do 24x50, a drugi odmah da 24x50 bez ikakvog maltretiranja.
Vidis ovako, sudeci po ranijim pisanjima ljudi na ovom forumu, procedira je ista koju sam ja imao, da su neke zvali TRI puta i onda ponudili ono sto se trazi. A varijnta im je, da te samo nerviraju i da na kraju pristanes na te bezvezne uslove koji oni nude, e pa ja sam mnogo tvrdji od njih, jer sam tako i pre 2 g otisao iz SBB jer su postali previse bahati i bezobrazni prema korisnicima. Ukoliko za 10 dana (kad ih opet budem kontaktirao, ukoliko se u medjuvremenu neko od njih ne javi), jednostavno cu otici u A1 jer definitivno za istu uslugu ce me kostati 2800 din manje (ne racunam neke eventualne benefite od A1 ako ih dobijem).

@dejankg sačekaj i zvaće te sa 50% popusta. Identično su meni nudili, najbukvalnije i takođe sam ih svaki put prekidao da se ne bi smarali i rekao da zovu kad budu nudili 50% popusta na celu ugovornu obavezu pošto A1 nudi nekoliko meseci po 1 dinara i preostalo 50% popusta. Drugi dan od siteka ugovorne obaveze su se javili sa tom ponudom i mailom sve završili lepo 😃
Ako igrom slučaja ne zovu, poguraj ih 😁 tako što ćeš da odeš u A1 i podneseš zahtev za prelazak.

Toliko vas nervira i nervira Mts, ali ga ne ispustate iz zagrljaja. 😃
17 godina se družimo, ne još dugo.
Kako stoje stvari od juna kada mi prestane Box 4 ugovor prelazim na A1 kućni net, fiksni gasim a mobilni broj ću prebaciti (videću još gde).
20/4 adsl na bakru je nažalost do sada bila jedina opcija kod mene u mestu. Više nije jedina tako da ćao zdravo.
Ne znam kako ću samo prežaliti fiksni telefon 🙂

Toliko vas nervira i nervira Mts, ali ga ne ispustate iz zagrljaja. 😃
A sta ces, to je ona logika, daj sta ima za manje love samo da se ne cimam sa novim operaterom i daj opet "guraj" nov opticki kabl, montiraj ovo - ono .... 🙂
Ovako, bolje da malo se zivciram, ukoliko uspe da mi daju to sto trazim, ako ne, sta ces, sledi promena.

Moj slučaj, mada je Supernova u pitanju.
Sada plaćam 2.250 dinara Super Plan 3M a ugovor mi ističe 19.02.
Pre 20-ak dana ih kontaktirao mailom i posle par dana me pozvao neki klinac i ponudio 3 meseca 50% a posle 6400 din., za obnovu na šta ja nisam pristao a njega je očigledno bilo baš briga jer je bio i malo drzak i bezobrazan.
Poslao im opet mail posle par dana i zvala me neka teta da mi ponudi 8 meseci 50% a posle 6400. Ni na to nisam pristao a ona mi onda ponudila 10 meseci 50%. Rekao sam da mi ni to ne odgovara a ona reče da razmislim i da im za para dana javim da li pristajem ili da me objasni proceduru oko raskida.
Pre par dana im pustim mail opet i odgovore mi da je max što mogu da ponude (10 meseci 50%) i da mogu slobodno da odnesem opremu u poslovnicu ako mi ne odogovora. Opet ih očigledno baš briga.
Danas odem do poslovnice (Niš je u pitanju) i pitako kao koja je procedura za raskid, tj. neobnavljanje ugovora, devojka reče da mogu slobodno da donesem opremu da razdužim dan posle isteka ugovorne obaveze. Ona može da ponudi najviše 6 meseci 50%. Ja kažem da mi preko telefona nudili 10 meseci 50% a ona "trebali ste da prihvatite, to je bila baš dobraponuda".
Dok sam čekao u redu, bio neki penzioner u redu koji je pre 3 nedelje dobio za obnovu ugovora 24 meseci 50 % za isti paket kao moj. Istekao mu bio ugovor, oni mu prvi mesec naplatili novu punu cenu, on došao da se buni i ponudili mu baš u ovoj poslovnici novi ugovor sa 50% popusta svih 24 meseca. Čak mi i pokazao ugovor !
Ja ovoj devojci na šalteru kažem to a oni mi kaže da je to nemoguće i da slobodno donesem da razdužim opremu 20.02.
Na žalost, alternativa su mi smoraspali Jotel ili A1 5G duo paket koji ne znam kako radi.
Nisam pametan šta da radim. U mom slučaju, očigledno da ih boli on stvar..

Mene su par dana pred istek ugovora zvali i ponudili 1 mesec 50% i ostatak po punoj ceni, naravno nisam prihvatio. Planirao sam svakako da predjem u A1 jer su dosta povoljniji. Medjutim kada sam zvao A1 ispostavilo se da za moju zgradu jos uvek od mts-a nisu dobili dozvolu tako da je ta varijanta otpala. Mts-u sam na mail poslao poruku da zelim da vratim opremu i predjem kod drugog operatera, jer u zgradi imamo jos orion, sbb, yettel. Zvali su me posle dva dana sa ponudom 8 meseci 50%, ali i na to nisam pristao i trazio 24 mes. Zvali su sutradan ponovo sa ponudom koja mi je odgovarala 24 x 50% i produzili ugovor.

Isto sam i ja dobio zovite "15 dana pre isteka". Do tad ću već uveliko imati dogovor sa alternativnim provajderima, tako da MTS-u sigurno neću više odgovarati da mi prave konfuziju. Očigledno nemaju u MTS dobar plan zadržavanja korisnika.

Ma ja nisam hteo ni da insistiram, jer sam dobio korektnu ponudu od agenta A1. Verovatno bi mi i dali 24 meseca, da ja vec nisam resio da predjem u A1. Plus dobio brzi wifi, smart box, za razliku od glupog iris stb-a, a i Xplore je bolji od Iris-a. Move ne znam kakav je.

Zaključio sam ugovor u 2024. sa benefitom od 16 meseci 50% (BOX 4 crveni). Do sad je cena bila 2.700 i jutros mi stiže račun ne 5.400 nego 6.600. Sad opet moram da im pišem prigovor jer sam im pisao i u februaru 2025. kad su svima digli cene i onda su mi uvažili. Ali naravno od sledećeg računa a taj da se plati. Verovatno će tako i sad, da im platim 1.200 razliku pa će prepraviti sledeći mesec. Da li se nekom desilo da pošalju korigovan račun a ovaj da storniraju? Ne plaća mi se nečija greška 1.200 dinara. PS: Pogledajte dobro svaki račun koji dobijete...

Da li se nekom desilo da su u račun ubacili Apollon koji nikad nije ni aktiviran i obračunali ga na račun?

Nazad
Vrh Dno