Ne nije ta restauracija. U pitanju je restauracija telekoma. Projekat pod nazivom "Film zivi". Planirana je restauracija 1000 nasih filmskih klasika.Jel to TS media uzela u katalog filmove koje je radila Kinoteka uz podrsku Vip/A1?
Upravo mi je stigao račun za septembar, paket Box 3, vidim da je uvećan za 541 din na račun stavke Video Klub.Prosli mesec mi korigovali racun za izmisljeni Apolon, i sad ga ponovo izmislili. Pa da ih nema, trebalo bi ih izmisliti![]()
Idi na mojmts i kontaktiraj Milu, ona te prebaci na agenta i traži da ti deaktiviraju net boost, s'tim što ćeš morati da platiš za Oktobar.Jel mogu da deaktiviram net boost? Pre je bilo kao da neki paketi zahtevaju da bude aktiviran. Vidim da naplaćuju 149din mesečno.
i meni to nude u vikendici,to je sasvim ok i korektno,to mozes prihvatiti,ja cu prihvatitiDa li je neko obnavljao ugovor nakon isteka "Box 3 po ceni fiksnog" i koji je najbolji popust koji može da se dobije za obnovu?
Ugovor mi ističe za mesec dana, juče su me zvali, nude mi 50% tokom 24 meseca za Box 3 M, to bi bilo 2.500 mesečno.
Пробај преко кабла можда је грешком искључен вајфај.Šta se dešava kada ne obnovite ugovor da li onda gase internet posle mesec ili dva?
Evo treba da ga obnovim a ruter nema net , ne mogu da se povežem na nokiju ni 2.4ghz ni 5...
Box2 u pitanju internet i fixni.
Fixni radi , na ruteru svetle sve lampice (VoIP,internet,power,link,auth ,2.4g,5g)
Ne znam ni koji ponudu da tražim šta je realno što mogu da dobijem 🤷♂️
Rekoh ja ovoj sto me zvala da je ova ponuda za dugogodisnjeg korisnika smesna..ona kao da da, znaci da napisem da hocete veci benefit? Nesto se ne nadam dobroj ponudi s ozbirom da su krenuli od 1 meseca. Moracu malo da pogledam sta ostali nude, zaboravio sam da mi istice ugovor pa nisam ni gledao sta jos ima u ponudi.Bezobrazno loša ponuda i nemoj to da prihvataš. Moći će to od 8-12 meseci samo ako budeš uporan.
Da li je neko obnavljao ugovor nakon isteka "Box 3 po ceni fiksnog" i koji je najbolji popust koji može da se dobije za obnovu?
Ugovor mi ističe za mesec dana, juče su me zvali, nude mi 50% tokom 24 meseca za Box 3 M, to bi bilo 2.500 mesečno.
Pa tako nešto bi mi i odgovaralo, zato i pitam da li je neko postigao bolje uslove. Nemam optiku već vdsl, a njihov IPTV ni ne koristim, ponekad koristim Iris. U fazonu sam 2.000 mesečno im je puna kapa kako mi i dalje samo obezbeđuju internet preko bakra.Ако будеш упоран на шалтеру можеш и 60% да добијеш.🙂
Управо се враћам из пословнице, отишао да раскинем УО али ме дочекала поменута промоција, наводно пре пар дана су то пустили…
Pa tako nešto bi mi i odgovaralo, zato i pitam da li je neko postigao bolje uslove. Nemam optiku već vdsl, a njihov IPTV ni ne koristim, ponekad koristim Iris. U fazonu sam 2.000 mesečno im je puna kapa kako mi i dalje samo obezbeđuju internet preko bakra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari