Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Jel to TS media uzela u katalog filmove koje je radila Kinoteka uz podrsku Vip/A1?

Jel to TS media uzela u katalog filmove koje je radila Kinoteka uz podrsku Vip/A1?
Ne nije ta restauracija. U pitanju je restauracija telekoma. Projekat pod nazivom "Film zivi". Planirana je restauracija 1000 nasih filmskih klasika.

Prosli mesec mi korigovali racun za izmisljeni Apolon, i sad ga ponovo izmislili. Pa da ih nema, trebalo bi ih izmisliti :ROFLMAO:
Upravo mi je stigao račun za septembar, paket Box 3, vidim da je uvećan za 541 din na račun stavke Video Klub.
Pogledam na MTS portalu, aktivirana mi usluga Apolon bez mog znanja.
Pre izvesnog vremena me zvao agent MTS-a da mi javi da ostvarujem pravo na "promotivnih mesec dana besplatnog Apolona", naravno zahvalio sam mu se na ponudi, Apolon nikad nisam ni aktivirao ni koristio.
Već imam besplatno HBO i Showtime preko Yettela, plaćam Netflx i Youtube Premium, ja biram šta ću da koristim.
Sad sam im poslao prigovor i tražio da odmah i trajno deaktiviraju Apolon, kako ne bih morao da tražim prevremeni raskid ugovorne obaveze zbog kršenja odredbi ugovora i samovoljnog povećanja iznosa računa.
Upozorenje svima koji razmatraju prelazak na MTS da znaju sa čime će morati da se bave i dobro razmisle da li im to treba...

Mene su zvali prosle nedelje za taj isti "promotivni period" od mesec dana besplatnog Apolon servisa unutar BOX 3 paketa.
Receno mi je da ako zelim da deaktiviram odmah ili po isteku promo perioda moram pozvati call centar ili otici licno u poslovnicu. Doticna gospodja nije bila sigurna da li se moze deaktivirati putem moj mts aplikacije ili mejla...

Ovo je postala teska ludost sta rade korisnicima, da samovoljno aktiviraju dodatke na box paket koje niste ni inicirali niti uopste pristali na to...

Poslao sam mejl istog dana, pa cekam odgovor.

Još neki su se žalili na to, pa se očigledno dešavaju neke čudne stvari. Svakako bi trebalo da se ti razgovori snimaju, pa valjda neće biti frke oko storniranja naplate. Što se tiče otkazivanja, definitivno retko šta može da se otkaže putem aplikacije, ali mejl je isto okej, kao i kontakt formular (svede se na isto), s tim što se onda čeka i do nekoliko dana na obradu zahteva. Najbrži je zapravo čet, jer se ne čeka dugo da se jave, po mom iskustvu najviše nekoliko minuta. Tu agenti mogu da deaktiviraju pakete i na licu mesta, kao da ste u virtuelnoj poslovnici, ali opet je u konkretnom slučaju mejl možda bolja opcija, jer uz deaktivaciju paketa faktički pišete i prigovor, u kojem tražite storniranje naplate neželjenog paketa. Možda je, doduše, moguće i prosleđivanje prigovora preko četa, ali to dosad nisam probao.

Мени на супернови нису никад ништа додатно наплатили ваљда зато што никад нисам користио никакве бесплатне месеце.

Šta se dešava kada ne obnovite ugovor da li onda gase internet posle mesec ili dva?
Evo treba da ga obnovim a ruter nema net , ne mogu da se povežem na nokiju ni 2.4ghz ni 5...
Box2 u pitanju internet i fixni.

Fixni radi , na ruteru svetle sve lampice (VoIP,internet,power,link,auth ,2.4g,5g)
Ne znam ni koji ponudu da tražim šta je realno što mogu da dobijem 🤷‍♂️

Pozdrav zna li neko da li i dalje ima promocija dve godine box 3 samo po ceni fiksnog telefona?

U aplikaciji možete da deaktivare sve te stavke što ne koristite, tipa Apolon, Deezer i sl

Jel mogu da deaktiviram net boost? Pre je bilo kao da neki paketi zahtevaju da bude aktiviran. Vidim da naplaćuju 149din mesečno.

Štošta ne može da se deaktivira preko aplikacije (a može da se aktivira), uključujući Net BOOST. Obavezan je samo ukoliko je broj ubačen u uslugu 4 u BOX 4, a i to je novina od januara.

Jel mogu da deaktiviram net boost? Pre je bilo kao da neki paketi zahtevaju da bude aktiviran. Vidim da naplaćuju 149din mesečno.
Idi na mojmts i kontaktiraj Milu, ona te prebaci na agenta i traži da ti deaktiviraju net boost, s'tim što ćeš morati da platiš za Oktobar.

Da li je neko obnavljao ugovor nakon isteka "Box 3 po ceni fiksnog" i koji je najbolji popust koji može da se dobije za obnovu?
Ugovor mi ističe za mesec dana, juče su me zvali, nude mi 50% tokom 24 meseca za Box 3 M, to bi bilo 2.500 mesečno.

Da li je neko obnavljao ugovor nakon isteka "Box 3 po ceni fiksnog" i koji je najbolji popust koji može da se dobije za obnovu?
Ugovor mi ističe za mesec dana, juče su me zvali, nude mi 50% tokom 24 meseca za Box 3 M, to bi bilo 2.500 mesečno.
i meni to nude u vikendici,to je sasvim ok i korektno,to mozes prihvatiti,ja cu prihvatiti

Istice mi ugovor za BOX paket na bakru, zvali me malopre da ponude 1 mesec 50%, posto sam odbio rekli su da ce zvati ponovo, sta li otprilike moze da se izvuce posto nije optika?
Razmisljao sam da raskinem ugovor pa da uzme zena na svoje ime ali koliko vidim i ponuda za nove korisnike je losa, 3 meseca 50% popusta pa se ne isplati cimanje.

Šta se dešava kada ne obnovite ugovor da li onda gase internet posle mesec ili dva?
Evo treba da ga obnovim a ruter nema net , ne mogu da se povežem na nokiju ni 2.4ghz ni 5...
Box2 u pitanju internet i fixni.

Fixni radi , na ruteru svetle sve lampice (VoIP,internet,power,link,auth ,2.4g,5g)
Ne znam ni koji ponudu da tražim šta je realno što mogu da dobijem 🤷‍♂️
Пробај преко кабла можда је грешком искључен вајфај.

Bezobrazno loša ponuda i nemoj to da prihvataš. Moći će to od 8-12 meseci samo ako budeš uporan.
Rekoh ja ovoj sto me zvala da je ova ponuda za dugogodisnjeg korisnika smesna..ona kao da da, znaci da napisem da hocete veci benefit? Nesto se ne nadam dobroj ponudi s ozbirom da su krenuli od 1 meseca. Moracu malo da pogledam sta ostali nude, zaboravio sam da mi istice ugovor pa nisam ni gledao sta jos ima u ponudi.

Ако будеш упоран на шалтеру можеш и 60% да добијеш.🙂
Управо се враћам из пословнице, отишао да раскинем УО али ме дочекала поменута промоција, наводно пре пар дана су то пустили…

Ако будеш упоран на шалтеру можеш и 60% да добијеш.🙂
Управо се враћам из пословнице, отишао да раскинем УО али ме дочекала поменута промоција, наводно пре пар дана су то пустили…
Pa tako nešto bi mi i odgovaralo, zato i pitam da li je neko postigao bolje uslove. Nemam optiku već vdsl, a njihov IPTV ni ne koristim, ponekad koristim Iris. U fazonu sam 2.000 mesečno im je puna kapa kako mi i dalje samo obezbeđuju internet preko bakra.

Pa tako nešto bi mi i odgovaralo, zato i pitam da li je neko postigao bolje uslove. Nemam optiku već vdsl, a njihov IPTV ni ne koristim, ponekad koristim Iris. U fazonu sam 2.000 mesečno im je puna kapa kako mi i dalje samo obezbeđuju internet preko bakra.

Иста је ситуација и код мене (бакар). Имао сам намеру да са њима завршим сарадњу и узмем само ВДСЛ код Беотела (+ Мтс фикси наравно) али ово је испало боља понуда. Можда је кључна реч “МИК” код који сам тражио тако да имај то у виду кад будеш ишао.

Ok čudno ali izgleda je Nokiji riknula 5Ghz antena / modul , na 2.4ghz sve radi ok 🤷‍♂️

Nazad
Vrh Dno