Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Obnovio sam UO za BOX 4 optika, da li mi 50% na 24m, sto sam i trazio. Uz uslov da predjem sa plavi na beli paket.
E sad me interesuje u vezi video kluba...koliko sam razumeo HBO+ HD ide uz beli paket (za video klub, ne i redovna ponuda kanala).
Medjutim meni nije aktiviran, pise da mogu da ga aktiviram za 849 din mesecno. Da li ce mi naplatiti ako sam aktiviram ili boje da njih kontaktram.
Mogu da ga aktiviram samo iz Iris-a, na portalu (moj MTS) nemam opciju za aktivaciju.
Isto vazi i za Apolon, trebalo bi i on da je u skopu paketa, isto nije aktiviran, ali za njega postoji opcija i iz Iris-a i portala.
Cini mi se da sam ovde procitao da je neko imao istu situaciju i da je sam aktivirao HBO i da mu nisu dodatno naplatili.

Da ja sam sam aktivirao hbo sam, deezer ti ide uz taj paket. hbo iz irisa, deezer iz aplikacije moj mts.

Ako sam dobro razumeo onaj extender Huawei echo life omogućava da preko wifi povežem iris box
Da li mogu da kupim taj ekstender na primer preko oglasa i zamenim kabal ili mora njihov zvanični gde su oni podesili neke parametre ?
Ruter je Ont Huawei optika

Možeš da kupiš i radiće uz reset... tj povezivanje na tvoju mrežu.

Jedino ako ga neko nije nešto softverski onesposobio...

Ljudi moze pomoc. Imao sam ranije Supernova internet bez ugovora (koaksijalni) i onda mi ponude da predjem na ugovor sa optikom i da mi daju besplatno televiziju, znaci da mi ostane ista cena kao i ranije (2600din). Znajuci da cu verovatno da se selim u periodu trajanja ugovora pitam ih da li cu moci da prenesem taj ugovor po istoj ceni u mts ako u novom stanu ne bude supernova kazu mi da, da naravno bez brige. I sad kad treba da se selim (a ostalo mi je jos oko godinu dana ugovora) odem u mts poslovnicu i oni mi kazu mozemo samo da vas prebacimo na Box 3 i da placate 4700din punu cenu, ne moze nikako da se izbaci ta televizija ili da se dobije manja cena. Meni je to skroz neprihvatljivo, pogotovu sto sam tu televiziju uzeo na njihov nagovor i ne treba mi uopste. Imate li neki savet sta da radim dalje?

Ništa, u normalnim zemljama reč vredi dok ovde ništa i nikom ne treba verovati na reč a još manje na nagovaranje i ukoliko nemaš napismeno bojim se da teško možeš bilo šta da uradiš.

Obnovio sam UO za BOX 4 optika, da li mi 50% na 24m, sto sam i trazio. Uz uslov da predjem sa plavi na beli paket.
E sad me interesuje u vezi video kluba...koliko sam razumeo HBO+ HD ide uz beli paket (za video klub, ne i redovna ponuda kanala).
Medjutim meni nije aktiviran, pise da mogu da ga aktiviram za 849 din mesecno. Da li ce mi naplatiti ako sam aktiviram ili boje da njih kontaktram.
Mogu da ga aktiviram samo iz Iris-a, na portalu (moj MTS) nemam opciju za aktivaciju.
Isto vazi i za Apolon, trebalo bi i on da je u skopu paketa, isto nije aktiviran, ali za njega postoji opcija i iz Iris-a i portala.
Cini mi se da sam ovde procitao da je neko imao istu situaciju i da je sam aktivirao HBO i da mu nisu dodatno naplatili.

HBO paket se povlači iz ponude​

Obaveštavamo MOVE, iris tv i m:SAT tv korisnike da se HBO paket povlači iz ponude dodatnih TV paketa od 1. aprila 2025.
Korisnicima koji već imaju aktiviran HBO paket ili ga aktiviraju do 31. marta, ovaj dodatni TV paket biće na raspolaganju i nakon 1. aprila. Mesečna naknada za korišćenje HBO paketa ostaje nepromenjena, odnosno i dalje iznosi 549 dinara.
Za ljubitelje uzbudljivih sadržaja HBO produkcije, u ponudi dodatnih TV paketa i dalje je HBO + paket. Ovaj paket uključuje:
  • 5 vrhunskih filmskih kanala: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 i
  • dva video kluba: HBO OD i Max aplikaciju.

Datum objave: 28. mart 2025.

HBO paket se povlači iz ponude​

Mislim da je ovo vezano za dodatni TV paket, ali HBO+ je i dalje u video klubu. Barem tako stoji na njihovom sajtu.

sshot-2025-09-25-[1].jpg

Vrlo nejasno objasnjeno koja je razlika izmadju HBO OD, HBO+.. dodatni paket, video klub. Sve su imesali.
Kada sam pitao u poslovnici raceno mi je da ima HBO+ u video klubu (pise i na sajtu), ali na drugom mestu daju ovo objasnjenje:
"Ako je aktiviran HBO/HBO + dodatni TV paket, na raspolaganju je i HBO On Demand (HBO OD) - katalog filmova koji se nalazi u okviru usluge Video klub. Svi sadržaji iz HBO OD kataloga mogu se gledati neograničen broj puta, sve dok je aktivan dodatni HBO/HBO + paket."
Jb lud zbnj..
Za sad nisam nista aktivirao, cekam ponedeljak pa da krenem.

Aktiviraj slobodno...

Ne znam sta te buni.

Ako koristiš MTS BOX 4 BELI paket, HBO sadržaji nisu uključeni u osnovnu cenu paketa. Međutim, možeš ih dodati uz dodatnu mesečnu naknadu od 849 RSD za HBO+ paket. Ovaj paket uključuje 5 filmskih kanala (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2) i pristup HBO Max aplikaciji i HBO OD video klubu.

Ako si korisnik MTS BOX 3 ili BOX 4 paketa, možeš besplatno dobiti jedan od KOMBO TV paketa (Filmski, Muzičko-zabavni, Dečiji ili Dokumentarni), u zavisnosti od odabranog paketa. Ovi besplatni paketi se mogu menjati jednom mesečno prema tvojim interesovanjima

Eto, sve to oko paketa nije ni meni jasno pošto imam Box 4 Beli i aktivan HBO+ HD paket i ne plaćam dodatno nikakvih 849 dinara mesečno ili bar ja tako mislim da u ovo što mesečno plaćam u iznosu od 3.750 dinara ulazi HBO+ HD bez naknade.

Ne, nažalost, za HBO+ paket će morati da se doplati dodatnih 849 RSD mesečno. Ako koristiš MTS BOX 4 Beli, HBO+ paket se ne dobija besplatno, jer samo Super PLAN 4 BELI na Supernovi uključuje HBO paket kanala...

I tu opet dolazimo do magičnog kruga i pitanja vezanog za pravo na raskid UO jer je u trenutku potpisivanja ugovora za cenu od 3.750 dinara HBO bio deo paketa...

Sada više nema ni Internet bonusa za zajedničku potrošnju... i to su ukinuli u BOX paketima... ako sada budeš obnavljao ugovor, nećeš ni to imati...

Nema tu nešto što bi te zbunjivalo, bar ne vidim razlog ako piše da pripada paketu. Besplatan je za beli boks i ne podleže ništa naplati.
Ovo je prilično staro objašnjenje šta sadrži paket. itd...
Ovo ti je zadnja izmena gde je izbačen sav dodatni HBO iz ponude osim navedenog HBO+:

Sve neosnovane naplate su podložne reklamaciji, bar nisam imao problema sa pozitivnim rešavanjem.

Buni me sto postoji HBO+ poseban TV paket i postoji HBO OD u okviru video kluba. Dve razlicite stvari.
HBO TV paket nemam u sklopu BOX 4 beli i to je ok, ali bi trebao da imam pristup HBO OD u okviru video kluba, kako pise u ponudi.
sshot-2025-09-28-[4].jpg

Ali kad pogledam objasnjenje za aktivaciju da bih gledao HBO u video klubu moram da imam aktivan HBO Tv paket...???
sshot-2025-09-28-[5].jpg

Ovako je u Iiris-u :
sshot-2025-09-28-[1].jpg
sshot-2025-09-28-[3].jpg

HBO + TV paket nemam, OK nije ni naveden u ponudi.
sshot-2025-09-28-[2].jpg

Sad vise ni sam sebe ne razumem...🤣

Nazad
Vrh Dno