Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Obnovio sam UO za BOX 4 optika, da li mi 50% na 24m, sto sam i trazio. Uz uslov da predjem sa plavi na beli paket.
E sad me interesuje u vezi video kluba...koliko sam razumeo HBO+ HD ide uz beli paket (za video klub, ne i redovna ponuda kanala).
Medjutim meni nije aktiviran, pise da mogu da ga aktiviram za 849 din mesecno. Da li ce mi naplatiti ako sam aktiviram ili boje da njih kontaktram.
Mogu da ga aktiviram samo iz Iris-a, na portalu (moj MTS) nemam opciju za aktivaciju.
Isto vazi i za Apolon, trebalo bi i on da je u skopu paketa, isto nije aktiviran, ali za njega postoji opcija i iz Iris-a i portala.
Cini mi se da sam ovde procitao da je neko imao istu situaciju i da je sam aktivirao HBO i da mu nisu dodatno naplatili.

Da ja sam sam aktivirao hbo sam, deezer ti ide uz taj paket. hbo iz irisa, deezer iz aplikacije moj mts.

Ako sam dobro razumeo onaj extender Huawei echo life omogućava da preko wifi povežem iris box
Da li mogu da kupim taj ekstender na primer preko oglasa i zamenim kabal ili mora njihov zvanični gde su oni podesili neke parametre ?
Ruter je Ont Huawei optika

Možeš da kupiš i radiće uz reset... tj povezivanje na tvoju mrežu.

Jedino ako ga neko nije nešto softverski onesposobio...

Ljudi moze pomoc. Imao sam ranije Supernova internet bez ugovora (koaksijalni) i onda mi ponude da predjem na ugovor sa optikom i da mi daju besplatno televiziju, znaci da mi ostane ista cena kao i ranije (2600din). Znajuci da cu verovatno da se selim u periodu trajanja ugovora pitam ih da li cu moci da prenesem taj ugovor po istoj ceni u mts ako u novom stanu ne bude supernova kazu mi da, da naravno bez brige. I sad kad treba da se selim (a ostalo mi je jos oko godinu dana ugovora) odem u mts poslovnicu i oni mi kazu mozemo samo da vas prebacimo na Box 3 i da placate 4700din punu cenu, ne moze nikako da se izbaci ta televizija ili da se dobije manja cena. Meni je to skroz neprihvatljivo, pogotovu sto sam tu televiziju uzeo na njihov nagovor i ne treba mi uopste. Imate li neki savet sta da radim dalje?

Ništa, u normalnim zemljama reč vredi dok ovde ništa i nikom ne treba verovati na reč a još manje na nagovaranje i ukoliko nemaš napismeno bojim se da teško možeš bilo šta da uradiš.

Nazad
Vrh Dno