Unofficial
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.12.2024
- Poena
- 45
"ispadaju paketi."
sta se tacno misli ovim opisom?
"ispadaju paketi."
Packet losssta se tacno misli ovim opisom?
Rok je 15 dana, tako da očekuj uskoro. Ako ne bude, cimaj ih preko četa: javiš se botu Mili, a onda tražiš agenta, koji se vrlo brzo javi.Meni još nije stigao odgovor na prigovor za račun. Podnet 5.marta, vezano za naplatu HBO+, koju nisam koristio.
Sto bi znacilo da onda ne vredi da trazim idp ako sam korisnik box4 sa adsl-om?
MIK najčešće može odmah da se dobije, tako da nije garant uspeha po pitanju popusta, a i tu je potrebno da na lokaciji postoji alternativni provajder koji može da preuzme infrastrukturu. Druga opcija je da se traži popust od službe za brigu korisnika, što po pravilu odobre, ali pitanje je koliki bi tačno bio. Svakako u molbi može da se navede da postoji bolja alternativa.Idp je samo za optiku. Ako se ne varam za bakar je mik ali to je već druga priča. Možda se neko javi da kaže šta u tom slučaju, ja nemam iskustva.
Definitivno cu im onda poslati mail da vidim sta mogu da ponude i eventualno pomenuti ponudu Oriona, pa sta bude.Rok je 15 dana, tako da očekuj uskoro. Ako ne bude, cimaj ih preko četa: javiš se botu Mili, a onda tražiš agenta, koji se vrlo brzo javi.
MIK najčešće može odmah da se dobije, tako da nije garant uspeha po pitanju popusta, a i tu je potrebno da na lokaciji postoji alternativni provajder koji može da preuzme infrastrukturu. Druga opcija je da se traži popust od službe za brigu korisnika, što po pravilu odobre, ali pitanje je koliki bi tačno bio. Svakako u molbi može da se navede da postoji bolja alternativa.
nisam primetioPacket loss
Evo meni nestao pre neka 2h i nema jos. Treperi LOS lampica. Nemam pojma sta se desava.meni juce pucao net par puta, i navece dok sam igrao ubijao lag.. reko ajde da restartujem komp i ruter od mts i nije mi se konektovao
evo sad je 17h, i dalje nemam ni tv ni neta,.. ne znam sta se desava
Verovatno hoće ali ja sam prihvatio 18. Nešto me mrzelo da se cimam više oko toga.Pozdrav
Meni istice ugovorna obaveza
Juce sam ih zvao ponudili mi 12 meseci 50%
Danas me zvali sa onog broja i ponudili 18 meseci 50%
Ne znam da li da trazim idp broj za Yettel kao prosli put je li jos vazi 24 meseca 50% ?
puna dva dana bez neta i dalje niko ne resava nista, nit da iko zove da objasni situaciju nista..kod mene pre podne nije bilo neta. treperila internet lampica. zvao, automat kaže ima smetnji u radu interneta na području vojvodine, otkloniće što pre. otklonili posle nekih sat, dva.
Jesi isključio iz struje pa uključio?puna dva dana bez neta i dalje niko ne resava nista, nit da iko zove da objasni situaciju nista..
sto se tice korisnicke sluzbe ocaj su, sbb je tata za sve njih
secam se ranije, imas problem, momci taj dan dodju i rese problem.. ovo sa drzavnom mezimicom je patnja teska
jesam, jedino nisam uradio reset rutera.. ne znam ima li vajdeJesi isključio iz struje pa uključio?
Platis onaj deo racuna za koji mislis da je ispravan. Deo za koji mislis da je neispravan (655 dinara na primer) ne placas. Dok se prigovor ne resi ne mogu da iskljuce saobracaj.Sta radite kada trazite korigovanje racuna, ne platite uvecan racun, a stigne vam sms u kojem navode da ako ne platite u narednih 8 dana krecu sankcijeSta je najbolje resenje, jer kojim tempom rade korigovani nece jos dugo
Update ove situacije: Prigovor za račun za januar je podnet 5. februara, 11. februara su odgovorili da je prihvaćen i da će naknadno proslediti korigovani račun. Prigovor za račun za mart je poslat 5. Marta, i 20. Marta me pozvala gospođa iz mtsa i rekla da su oba prigovora prihvaćena i da je njihova greška u sistemu, ali da ne mogu da isprave te račune nego da ih platim tako umanjene, a račun za Mart bi trebalo da stigne u normalnom iznosu 3050 i nastaviće se normalno do kraja ugovorne obaveze. U međuvremenu, 3 puta su slali onu poruku da će za 8 dana doći do isključenja zbog neizmirenih obaveza, ali nisu gasili usluge tako da opušteno ignorišite te poruke.Meni još nisu poslali korigovan box 4 račun za Januar koji su poslali na 2170 umesto 3050. Ali su zato danas poslali račun za Februar na 1600 dinara umesto 3050, apsolutno nejasno kojom logikom. Javili se posle pola sata, napisali prigovor ali nemaju pojma zašto dobijamo umanjene račune i šta se dešava, samo ponovili da nismo u obavezi da plaćamo račune dok ne izdaju korigovane, pa tek onda kreće rok za plaćanje.
Uspeo sam na kraju, ali je procedura bila malo drugačija. Morao sam da vratim optički kabl posle reseta a pre bilo kog podešavanja, jer ruter nije pravio nikakvu wifi mrežu dok mu nisam uključio optički kabl (a nemam komp sa lan portom). Kada sam ga uključio, napravio je mrežu i mogao sam da se logujem sa starim pass-om.@daxyco Javi ovde da li si uspeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari