Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nisam pokušao sa Telekom nalogom, hardverski preko dugmeta sa strane. Kod mene je onaj wifi6 ruter (valjda HG8145X6-6Te), ima sa strane rupu za reset (mora čačkalica), 10+ sekundi se drži. Međutim, kada je bio izvađen optički kabl, neka lampica je blinkala crveno (sporo), ne znam koja je, jer mi je ruter spakovan u razvodnu tablu pa ga nisam vadio nego samo mrdnuo da mogu da uradim reset. Kada sam vratio optički kabl, prestala je posle nekog vremena da blinka ta crvena lampica i bili su stari kredencijali.

EDIT: zaboravih da dodam, nisu se promenili PPPoE parametri, mikrotik je odmah ostvario konekciju.

Poslednja izmena:
Zdravo, koja realno brzina treba ako imas 3 televizora, plus koristis racunare? Razmisljam kod caleta prelazak sa koaksijalne kablovkse na IPTV.

Imam Nokia-u G-2425G i planirao sam da kupim Xiaomi AX1500 kako bih proširio WIFI na dvorište. Mislio sam da Xiaomi stavim u AP mode, da li to znači da isti neće raditi u AP modu? Da ne kupujem za džabe.
Kupi ovo https://www.cudy.com/products/re3000-1-0 Radi u smart konektu sa Nokiom koja je isto tako konfigurisana, Isti SSID, ista šifra, objedinjeni kanali, Nema prelaska na drugu mrežu. Meni je postavljen na 10m od rutera, kroz 2 zida. Na 5GHz spojen sa Nokiom. Signal prijema srednji 3 crte.

Више канала избацили а нигде обавештења.

Operater mi nudi samo 12 meseci 50% popusta na Box, a to mi ne deluje kako najbolja ponuda.

Ranije je kao postojao neki broj pricas sa nekim iz njihovog menadzmenta i oni su davali bolje ponude. Sad ne mogu da se setim koji je to broj, zna li neko?

@presedan 16.marta ti je data instrukcija kako da dobiješ pune dve godine 50% na optički box.
Na dan BOX isteka ( ili kasnije ) svratiš u bilo koji MTS i tražiš zahtev izdavanja idp broja i ostaviš mob kontakt.
Ne pominješ raskid i ne nosiš opremu.

Ispostavilo se da nema MTS-ove optike kod njega, tako da to nije opcija. Lično cenim da u tom slučaju 12 meseci uopšte nije loše, ali ne znam može li više.

I to je pomenuto, mada je ostalo nejasno ima li smisla (mora da postoji neko ko bi preuzeo infrastrukturu), plus svakako nije sigurno (mogu nekad i odmah da ga izdaju).

Podneo sam zahtev za IDP, no, jos uvek se niko ni je javio sa nekom ponudom.

Javice ti se , a ako ne predji preko akvizitera u Yetel , bar su jeftiniji , slika je ko i na Irisu , net optika .
Ali bud prvo strpljiv .

Cao svima. Moj komsija ima neku cudnu situaciju i ne znam sta je po sredi. Ima MTS Iris tv, lampice svetle, internet radi, pronalazimo kanale (mogu da menjam i u dnu mi stoji koji je kanal), mogu da udjem u meni i da biram sve (video klub, podesavanja,...) ali kada je na TV Uzivo - slika je stalno crna. Znaci, kanali se menjaju, jer vidim to u dnu ekrana, ali kao da nijedan kanal nema signal. Restarovali smo apart i rucno i preko daljisnkog i nista. Zna li neko sta moze biti?

Postoje neke informacije, pogovaranja da u junu, avgustu sledi još jedno povećanje cena tako da eto idealne prilike za raskid ugovora.Kako kaže naš narod gde ima dima ima i vatre.

Pa tako će i da dobiju nove korisnike sem ako ne nude svima 24x50% 😂, ja svakako planiram od njih da bežim čim mi istekne ugovor ako opet ne ponude ceo ugovor upola cene, možda se spoje mts i sn infrastrukture pa bude moguća fora sa IDPom i kod nas na SN, jer ja više od 3000-3500 da plaćam za tv+net samo mi ne pada na pamet, nego sam sad na promociji 1850 din ceo ugovor pa mi je i ok.

Poslednja izmena:
@presedan 16.marta ti je data instrukcija kako da dobiješ pune dve godine 50% na optički box.
Na dan BOX isteka ( ili kasnije ) svratiš u bilo koji MTS i tražiš zahtev izdavanja idp broja i ostaviš mob kontakt.
Ne pominješ raskid i ne nosiš opremu.
Kao sto je pomenuo clan ispod, nemam optiku pa ne mogu ni da dobijem idp broj i to smanjenje. A sto je najgore i taj adsl kucni net im je ocajan, nego u box dodamo jos jedan post paid broj pa dobijemo one gigabajte za mobilni net koji zapravo najvise koristimo. Samo su sad preterali sa cenama, a nema mnogo alternativa.

Postoje neke informacije, pogovaranja da u junu, avgustu sledi još jedno povećanje cena tako da eto idealne prilike za raskid ugovora.Kako kaže naš narod gde ima dima ima i vatre.

Само Бенчмарк форуму верујем...
Опет ћемо да делимо информације о поскупљењима, жалбама, захтевима за останак по старим условима.
Forum never sleeps.

Cao svima. Moj komsija ima neku cudnu situaciju i ne znam sta je po sredi. Ima MTS Iris tv, lampice svetle, internet radi, pronalazimo kanale (mogu da menjam i u dnu mi stoji koji je kanal), mogu da udjem u meni i da biram sve (video klub, podesavanja,...) ali kada je na TV Uzivo - slika je stalno crna. Znaci, kanali se menjaju, jer vidim to u dnu ekrana, ali kao da nijedan kanal nema signal. Restarovali smo apart i rucno i preko daljisnkog i nista. Zna li neko sta moze biti?
Probaj drugi HDMi kabl ili prijavi kvar pa neka zamene uređaj.

Da li za korisnike koji imaju dodatnu fiksnu liniju BBTF jos uvek daju ZTE H267N ili je sad neki drugi?

Da li postoji varijanta da se u box paket umesto adsl-a doda njihov kucni mobilni internet? Tj. da bude iris tv +fiksni +mobilni +mobilni net mega? Nisam na sajtu video tu kombinaciju, a najvise mi je sporan taj njihov kucni adsl gde wifi brzina bude od 1.5 do 6 mbps. Mozda bi ovaj kucni mobilni net imao vecu brzinu i bio bolja opcija. Nisam pametan.

Da li postoji varijanta da se u box paket umesto adsl-a doda njihov kucni mobilni internet? Tj. da bude iris tv +fiksni +mobilni +mobilni net mega? Nisam na sajtu video tu kombinaciju, a najvise mi je sporan taj njihov kucni adsl gde wifi brzina bude od 1.5 do 6 mbps. Mozda bi ovaj kucni mobilni net imao vecu brzinu i bio bolja opcija. Nisam pametan.
Ne, ali svakako mozes da uzmes BOX 2 (Fiksna+Iris) i mobilni net i postpaid odvojeno
Da li koristis ADSL2+ ili VDSL2 i koliko STB-ova imas i koju brzinu imas ugovorenu?

Ne, ali svakako mozes da uzmes BOX 2 (Fiksna+Iris) i mobilni net i postpaid odvojeno
Da li koristis ADSL2+ ili VDSL2 i koliko STB-ova imas i koju brzinu imas ugovorenu?
Mozda bi to bila najbolja opcija. Imam dva stb-a i Adsl, trebalo bi da bude 20 ali valjda ne mogu da isporuce ni to jer im je losa infrastruktura pa su rekli da ne vredi birati vecu brzinu. Nas je jedino spasavala opcija 4 u box 4 gde smo dobijali dodatni mobilni internet. Koja je uopste razlika izmedju adsl i vdsl?

Mozda bi to bila najbolja opcija. Imam dva stb-a i Adsl, trebalo bi da bude 20 ali valjda ne mogu da isporuce ni to jer im je losa infrastruktura pa su rekli da ne vredi birati vecu brzinu. Nas je jedino spasavala opcija 4 u box 4 gde smo dobijali dodatni mobilni internet. Koja je uopste razlika izmedju adsl i vdsl?
Proveri u modemu da li koristis ADSL2+ ili VDSL2. Na ADSL2+ maksimalna teoretska brzina je 24/1, pa je onda nemoguće da imaš 20Mbps za internet + 2 STB uređaja jer se po STB uređaju dodeljuje 4Mbps ako je SD paket ili 8Mbps ako je HD, na ADSL2+ jedini paket je 10/1 ako koristiš IPTV, dok su na VDSL2 na raspolaganju paketi 20/4, 50/8, i 100/10

Nazad
Vrh Dno