Meni Apolon stoji da kupim za 699 din.Vidim da se dosta pisalo...situacija kod mene sledeca.
Box 3 600/300 sa max tv.
Isto mi pisalo "kupi" opcija na tim nekim paketima,ja odem tamo i pise 0 dinara i ja kliknem i paketi prorade. Samo traze korisnicki pin.
E sad sta ce da bude dalie ne znam ali eto meni trenutno radi sve kao i pre ali sam isao na opciju kupi za 0 dinara.
Ne vidim u čemu je problem.I šta sad:aktivirati sami ili oni da aktiviraju?🤣🤣🤣
To je i mene malo zbunilo. Pa sam lepo pozvao korisnički centar, od stavke do stavke pitao šta mi pripada u paketu i tražio da mi to oni aktiviraju. I jesu.Problem je u ovom u attachmentu - da li je recimo HBO+ meni aktivan zato što mi sleduje besplatno i po starom i po novom Box3L paketu ili je aktivan zato što traje promocija do 31.01. a onda će se odjednom pojaviti kao stavka koju će mi naplatiti kroz račun i ja onda treba da gubim i vreme i živce dok se ne razjasnim sa njima!?
Isto to važi i za Apolon za koji piše da je nakon aktivacije cena 449 din/mesec, gledaj unazad za 120 din/mesec, Video Klub etc.
Pustis ga da prica i nakon drugog ponavljanja te spoji direktno sa mesom, pa onda mozes da meljes za sarmu.Kako doći do operatera, konstantno se vrti virtualni asitent i automat. Kako do mesa?
Najbolje oko 8h ujutro. Ja dva dana za redom dobijam u roku od 5 minuta. Zvao sam oko 0820.Kako doći do operatera, konstantno se vrti virtualni asitent i automat. Kako do mesa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari