Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Sve se mislim da im je Max UL 500 kao što je za BOX4 Zlatni. Treba ih sad bombardovati žalbama, reklamirate 1/1 za sve pakete sem zlatnog. Očitavanja govore drugačije.

Bela Nokia Box 3L
Wifi-kabal slično
IMG_20250116_192844.jpg

Pa da, uvek računaj da ćeš na WiFi imati manje brzine. Kod mene je na Huawei ruteru na 5G sa Samsung s24 Ultra slično :)
I na kablu su slične, tako sam i napisao. SS je sa Wifi na kablu bude malo bolje ~570/470. Ali UL nije ni blizu 600.

Nakon sat vremena čekanja na operatera konačno sam uspeo da popričam sa jednom gospođicom koja me je saslušala ali ona priča jednu priču koja je "aktivirajte sami, neće vam se naplatiti a ako vam se slučajno naplati pozovite nas i napisaćemo prigovor" a ja onu "aktivirajte mi vi"... I tako nekako dođosmo da ipak ona zatraži da mi aktiviraju sve osim HBO+ za koji kaže da je aktivan (koji stvarno i jeste aktivan ali piše do 31.01. s onda će početi da se naplaćuje)...
Šta vama kojima su aktivirali piše za HBO+ - da je besplatan ili da je na poklon do 31.01.2025. a nakon toga po ceni od 749 RSD/mesecu?

Wifi sa desetak aktivnih uređaja u kući
1000000408.jpg

@BurgosNew Prvo proveri da li je LAN kabl dobro povezan. Kontaktiraj tehnicku podrsku sa zahtevom da izvrse proveru parametara i ako je potrebno izvrse korekciju.

Pre toga, izvadi opticki kabl iz rutera, resetuj ont na fabricka podesavanja, ugasi ont nakon toga, vrati lan kabl u ont, upali ont. Mozda sam povuce parametre.

Evo,odgovorili mi i na mejl i aktivirali ponovo Apolon.Koliko vidim ima sadržaja i u HD dok kod HBO je i dalje sve SD.😮‍💨

Konačno su, posle nekoliko dana odgovorili na mejl, ali opet nepotpuno, samo
Evo,odgovorili mi i na mejl i aktivirali ponovo Apolon.Koliko vidim ima sadržaja i u HD dok kod HBO je i dalje sve SD.😮‍💨
Da li ti u aplikaciji Moj Mts stoji da je sve aktivirano, ali da je Hbo+ i Apollon 849 din. mesečno i Ap 400 i nešto din.? Meni da, pa ću pokušati opet to sutra da razjasnim zašto je tako.Što se tiče interneta, nikada nije ni približno brzini koja treba da bude. Evo trenutno je oko 60 Mbps download i oko 70 upload..Par puta zvala, dolazili su da gledaju, kao bitna je blizina rutera, ako je bolji uredjaj, telefon, kompjuter, manji broj povezanih, do debljine zidova, sve ima uticaj.. Bude taj dan brže nakon njihove provere ili poziva, pa opet po starom..Optika, a mislim da je bio brži pre Sbb-ov

To izgleda nećemo znati dok ne dođe račun pošto i meni trenutno stoji ovako

Prilozi

• Screenshot_20250116_212817_rs_mts_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250116_212817_rs_mts_MainActivity.jpg
    72.3 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_20250116_212820_rs_mts_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250116_212820_rs_mts_MainActivity.jpg
    77.8 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_20250116_212824_rs_mts_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250116_212824_rs_mts_MainActivity.jpg
    71.4 KB · Pregleda: 24
Читам ове постове и паде ми на ум нови слоган за МТС који би могли користити:
МТS-where fun never ends!!!

Мигрираше и мени један од Боксова 3. Активирани Основни, Филмски и Дечији пакети. Како да променим Филмски у Документарни, има ли још који начин сем пословнице и звања корисничког центра?

Читам ове постове и паде ми на ум нови слоган за МТС који би могли користити:
МТS-where fun never ends!!!

Мигрираше и мени један од Боксова 3. Активирани Основни, Филмски и Дечији пакети. Како да променим Филмски у Документарни, има ли још који начин сем пословнице и звања корисничког центра?
Email?

Нема опција промене у самој у апликацији или на МТС порталу или је ја не видим?

Poslednja izmena:
@BurgosNew Prvo proveri da li je LAN kabl dobro povezan. Kontaktiraj tehnicku podrsku sa zahtevom da izvrse proveru parametara i ako je potrebno izvrse korekciju.

Pre toga, izvadi opticki kabl iz rutera, resetuj ont na fabricka podesavanja, ugasi ont nakon toga, vrati lan kabl u ont, upali ont. Mozda sam povuce parametre.
Nije do LAN, lokalna mreža radi dobro. LOS lampica treperi crveno, kao pre popravke optičkog kabla kada ga je sneg sa kuće otkinuo od bandere. Pokušaću sa fabričkim podešavanjima ONT-a.

Nazad
Vrh Dno