Mislim da nisi u pravu, ko je podneo zalbu na poskupljenje i odobrena mu je stara cena do kraja UO na zalost prelazi na novi paket.Prealze na nove pakete svi koji nisu podneli prigovor. Ko je podneo prigovor, ostaju mu stari paketi do kraja ugovorne obaveze sa postojećom cenom.
Ali nekima i na srecu kao meni na zlatnom boxu, koliko vidim vec su me prebacili do 31.12 sam imao 18GB neta u zoni 0 sad bi po novom trebalo da imam 20 GB ali nekim slucajem imam 21GB🤣Mislim da nisi u pravu, ko je podneo zalbu na poskupljenje i odobrena mu je stara cena do kraja UO na zalost prelazi na novi paket.
A mi koji smo podneli zahtev za raskid putem mejla? Sta se tu desava posto mi jos nista nisu odgovorili.Prealze na nove pakete svi koji nisu podneli prigovor. Ko je podneo prigovor, ostaju mu stari paketi do kraja ugovorne obaveze sa postojećom cenom.
Koliko mi je poznato boldovano nije tačno.Prelaze na nove pakete svi koji nisu podneli prigovor. Ko je podneo prigovor, ostaju mu stari paketi do kraja ugovorne obaveze sa postojećom cenom.
Dobićeš poziv gde će ti nuditi da ostane ista cene. Za sebe sam podneo zahtev u poslovnici a, za dedu mejlom i za oba prigovora su zvali sa nekog fiksnog broja iz Zrenjanina za mene a dedu iz Pančeva. Tako da bi trebalo da te pozovu u nekom trenutku. U poslovnici sam podneo zahtev 27.12 zvali 31.12 a, mejl poslat 28.12 zavli 2.1.A mi koji smo podneli zahtev za raskid putem mejla? Sta se tu desava posto mi jos nista nisu odgovorili.
Nema pravila. Ja sam za caleta npr poslao progovor emailom, a odg da ostaje stara cena je stigao sms om.Dobićeš poziv gde će ti nuditi da ostane ista cene. Za sebe sam podneo zahtev u poslovnici a, za dedu mejlom i za oba prigovora su zvali sa nekog fiksnog broja iz Zrenjanina za mene a dedu iz Pančeva. Tako da bi trebalo da te pozovu u nekom trenutku. U poslovnici sam podneo zahtev 27.12 zvali 31.12 a, mejl poslat 28.12 zavli 2.1.
Kako se odjavljuje? Pozivom? Šta je potrebno od podataka?Obavezno to naplate i zato podsetnik u telefonu da se odjavi usluga, ko je aktivirao paket 😃
Možeš istu ovu varijantu da uzmeš i preko Supernove, na koaksijali se dobija 100/10. U teoriji brže i pouzdanije od mts vdsl-a.Društvo, da li neko ima mišljenje o akciji koju, kako vidim, MTS sprovodi već neko vreme: za korisnike koji su do sad imali kod njih samo telefon, da daju dve godine internet i TV besplatno? To bi bila brzina 50 Mbita.
I koja je to onda tehnologija? Presporo mi to za današnju optiku, a prebrzo za bakarnu žicu. Ili se nešto možda promenilo?
Kontam, može da se uzme, pa da se te dve godine ne plaća SBB, ali ako ostavljam SBB, onda koji će mi tamo besplatni sporiji MTS.
Verovatno je glavno pitanje koliko očekujete da je dobar i pouzdan taj internet? Ali i generalno, sve što vam pada još na pamet da je relevantno. 😕
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari