Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Slicna prica je i kod mene, al sta im napisati da zelim istu cenu koju sam potpisao ili zelim raskid? I recimo kazu da ne moze ista cena, da vratim opremu. Sta onda? Onda ako zelim raskid treba da idem onim navedenim primerom da trazim razbijanje box paketa, i MIK ili kako vec? Poenta pitanja je sta se podrazumeva pod raskidom (koji navodim u "pretnji"), ili je raskid kad oni napisu "ne moze ista cena, vratite opremu" vratim opremu i ostajem i bez fiksnog, mobilnog, NETa i tv-a? Nije jasno ta formulacija raskida.

Pred potpisivanje proslog ugovora sam im u tel razgovoru rekao da necu da potpisem pod tim uslovima sto nude i da hocu MIK, ona me onda pitala gde cu preci, kad sam rekao gde, kao iz topa mi odgovorila vratite opremu dobicete MIK
Uh, suviše je rano to jest nedelja ujutru i možda je stvar do mene, ali čini mi se da nisi baš vešt u pregovaranju.
Uputi onda prigovor pisanim putem, ne izjašnjavaj se šta želiš dok se oni ne izjasne da li i šta nude. Možda ti ponude istu cenu kao do sad. Razumeo sam da je to ono što želiš, tačno?

0800100100 to je MTS broj. Ako su te zvali na fiksni imaju u sistemu zabeleženo šta su ti nudili. Ja sam taj broj zvao i obavezno sa tog fiksnog.
Javio se agent preko poruke.Pustio nalog, samo cu biti na adslu jer se pustanje optike ocekuje polovinom godine.

Uputi onda prigovor pisanim putem, ne izjašnjavaj se šta želiš dok se oni ne izjasne da li i šta nude. Možda ti ponude istu cenu kao do sad. Razumeo sam da je to ono što želiš, tačno?
Sve bi bilo ok da pre par meseci nisam prosao sve to i bukvalno me odj*ali. Znaci ne prihvatam promenu uslova,zelim da ostanem na istom, ako ne imam pravo na raskid bez penala, i oni kazu ok moze raskid. Jednostavno ne bih da prodjem ponovo isto, sad zelim da imam odgovor (reakciju) i na to tj. ako ne ponude nastavak po istoj ceni vec raskid, da znam koji mi je sledeci najpametniji potez, da ako eto prihvatim raskid ne uletim opet u neku njihovu "mrezu" tipa da mi posle tog raskida ipak nemam odresene ruke skroz

Misliš 12m besplatano (trenutna akcija na sajtu) ili postoji i neka druga ponuda ?
Baš taj :)

Evo sad smo se vratili iz poslovnice, pripremio sam zahtev po šablonu koji je kolega @miki92 ostavio na prethodnoj strani (s tim što sam naglasio u zahtevu da se planira prenos broja kod drugog operatera i da obaveste čim to bude moguće). Apsolutno ni reč nisu rekli, samo pogledali zahtev, supruga potpisala, kopirali ga i prosledili kome treba, u roku od 8 dana će se neko javiti.

Poslao sam im zahtev jos 2.12 nisu se javili, odem danas da se izljubimo i ono djubre, malo prepotentno, mi 'ladno kaze ne moze tako, mora zahtev i neko ce me pozvati.

Reko zahtev sam podneo mejlom jos pre 6 dana i niko me nije zvao!

Kaze nije mu to bitno, ne vidi on to u sistemu?!?!

Po zakonu nema podnosenja nikakvog zahteva i odlaganja raskida koji sam zatrazio.

Kaze takva je procedura ne moze drugacije, znaci procedura je iznad zakona! Rok za odgovor je 30 dana, druze neobavesteni rok je 8 dana, ali se to opet u ovom slucaju ne pika!!! Ma ne vredi...

U redu, sledeci put kad se budemo videli gasim sve ugovore, kaze, kako hocu nema on nista sa tim!!! :mad: Prso sam!!!

Ovaj nivo bezobrazluka prevazilazi i Yettel i sve do sada!!!

Sutra idem u glavnu poslovnicu, necu izaci dok ne zavrsimo sve!

Dosta ce ljudi otkazat uslugu
Dosta ljudi ce zadrzati isti racun do kraja ugovorne
kad budu primetili broj manjak korisnika zvace .

@NidzoRS Koji procenat korisnika uopšte zna da slede promene? mts nije poslao nikakvo obaveštenje osim same objave na sajtu, ni uz račun niti posebno...

Mene upravo zvali telefonom i ponudili da ostane stara cena do isteka ugovorne obaveze, nakon što sam im pisao i uložio prigovor. Posle mi je i stigla sms poruka, koja potvrđuje isto. Prošlo je 5 dana, od kada sam im slao mail. Box3 je u pitanju (fiksni,tv,internet).

Poštovanje, jel radi i dalje 12 mes free na optici. Ugovor mi istice 18 dec, box 4 plavi lite. Sad vidim nema tog paketa.

@Danilo74 18.dec ili kasnije svrati u bilo koji MTS i traži zahtev izdavanja idp broja i ostavi mob kontakt.
Ne pominji raskid. Kroz dan-dva zovu nazad i nude 50% pune dve godine, što dođe isto što i 12 meseci po 1 din.

Kao što većina ovde zna , od 09. januara 2025 , svi korisnici box prelaze na nove pakete.
U oktobru sam obnovio ugovor i sa BOX plavi, prešao na BOX beli, najviše zbog HBO , i sad od 09, januara u paketu ću imati filmski, muzički i dokumentarni , a šokirao sam se kad mi je operaterka malopre rekla da HBO ne dolazi ni u jednoj kombinaciji uz BOX beli.
Šta reći , a ne biti banovan .

Raskini ugovor i cao zdravo. Ne znam kakve su ti opcije, ali ja sam presao na Orion, kod mts-a mi ugovor istice za 10 dana. Ono sto sam placao u mts-u sada placam u Orionu bar 20% manje, po starim cenama, a imam dosta vise, bolji net (bio mts bakar, sada takozvana light optika) i tv kanali svi na max otkljucani, ukljucujuci i HBO.

Pozvali su me nakon pismene žalbe i pričali o svemu, samo nisu spomenuli cenu. Da ih nisam prekinuo i pitao direktno, ne bi ni rekli. Kada sam već izgubio strpljenje i rekao da neću da platim poskupljenje, pitali su: 'Znači, niste saglasni sa poskupljenjem?' PA TO SAM VEĆ NAPISAO! Kaže da će me kontaktirati neko drugi. Potpuno nenormalna firma.

Sta moze da se izboksuje od MTS-a za prelazak sa SBB mreze?
Sada su kod mene u ulici pustili optiku, pa se nadam da bi to radilo kako treba. Svakako bih uzeo BOX 3 ili 4, zavisi kakve uslove nude.
Znam da su ranije davali 17, 20, nekima i cak 24 meseca za 1 din, samo ako se prelazi iz SBB-a, a obzirom i da SBB dize cene od NG, pretpostavljam da mogu vise dobiti ako predjem kod njihovog ljutog neprijatelja.

Ima li neko kontakt agenta za podrucje Kragujevca? Razmisljam o prelasku sa yettela na MTS optiku

Sta moze da se izboksuje od MTS-a za prelazak sa SBB mreze?
Sada su kod mene u ulici pustili optiku, pa se nadam da bi to radilo kako treba. Svakako bih uzeo BOX 3 ili 4, zavisi kakve uslove nude.
Znam da su ranije davali 17, 20, nekima i cak 24 meseca za 1 din, samo ako se prelazi iz SBB-a, a obzirom i da SBB dize cene od NG, pretpostavljam da mogu vise dobiti ako predjem kod njihovog ljutog neprijatelja.
14 meseci po dinar uz zadnji racun i malo moljaknja moze i celih 16 meseci dinar.

@Danilo74 18.dec ili kasnije svrati u bilo koji MTS i traži zahtev izdavanja idp broja i ostavi mob kontakt.
Ne pominji raskid. Kroz dan-dva zovu nazad i nude 50% pune dve godine, što dođe isto što i 12 meseci po 1 dio
Ok. Hvala. Znaci lite paketa vise nema. Sad mi preostaje jedino plavi, s tim sto cu umesto 2.900 (koliko sada placam) placati 3.450, za isti paket, msm da nema neke razlike u ova dva paketa jel tako?

@Danilo74 razlika je što bi sada u plavom imao simetričnu brzinu 400/400 i što bu za mob liniju imao 100GB mesečno za Srbiju, 13GB mesečno za Zonu 0 i 4 GB rominga mesečno

Inace u razgovoru sa ljudima kojima istice ugovor uskoro nude im po 10 meseci 50% od cene za Box.

@Danilo74 razlika je što bi sada u plavom imao simetričnu brzinu 400/400 i što bu za mob liniju imao 100GB mesečno za Srbiju, 13GB mesečno za Zonu 0 i 4 GB rominga mesečno
Hvala ti. Nista spec dakle. Bitno je da je mesecno 550 din vise sto je poskupljenje od skoro 20,%.
Jedino da se vratim na sbb, mada i tu ako daju 12 mes za din. Plus mobilni mts dodjem na isto...Nzm yetel jedino kakva je varijanta...

Mene upravo zvali telefonom i ponudili da ostane stara cena do isteka ugovorne obaveze, nakon što sam im pisao i uložio prigovor. Posle mi je i stigla sms poruka, koja potvrđuje isto. Prošlo je 5 dana, od kada sam im slao mail. Box3 je u pitanju (fiksni,tv,internet).
Mene zvali i pokušali da ubede da mi je super da me prebace na box 3 L koji košta 5699 din. Sa sadašnjih 5199. Rekoh, ne odgovara, ili stara cena ili raskid. Kaže, proslediće dalje pa će me zvati.

Još mi kaže, možete da potpišete za novi paket već sad (1.3. ističe UO). 🤣

Nazad
Vrh Dno