Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Uh, suviše je rano to jest nedelja ujutru i možda je stvar do mene, ali čini mi se da nisi baš vešt u pregovaranju.Slicna prica je i kod mene, al sta im napisati da zelim istu cenu koju sam potpisao ili zelim raskid? I recimo kazu da ne moze ista cena, da vratim opremu. Sta onda? Onda ako zelim raskid treba da idem onim navedenim primerom da trazim razbijanje box paketa, i MIK ili kako vec? Poenta pitanja je sta se podrazumeva pod raskidom (koji navodim u "pretnji"), ili je raskid kad oni napisu "ne moze ista cena, vratite opremu" vratim opremu i ostajem i bez fiksnog, mobilnog, NETa i tv-a? Nije jasno ta formulacija raskida.
Pred potpisivanje proslog ugovora sam im u tel razgovoru rekao da necu da potpisem pod tim uslovima sto nude i da hocu MIK, ona me onda pitala gde cu preci, kad sam rekao gde, kao iz topa mi odgovorila vratite opremu dobicete MIK
Uputi onda prigovor pisanim putem, ne izjašnjavaj se šta želiš dok se oni ne izjasne da li i šta nude. Možda ti ponude istu cenu kao do sad. Razumeo sam da je to ono što želiš, tačno?