neko ima super novu optiku neko mts ne moze bas svako da predje@Danilo74
Yettel Sve M ti ispadne 2700 din sa 50% na 24 meseca:
internet ( natovan, mts-ov nije ): 300/150
tv ( osiromašena mts ponuda kanala )
mob ( kao mts soko lajt samo 3 GB roming umesto 4 )
Da imam optiku box 4 plavi lite. A u zgradi jos yettel i sbb (na kome sam bio ranije).@NidzoRS on je naveo da ima mts optiku, znači može da podnese idp zahtev za yettel ili yunet
Znaci ne mora fiksni, koji mi realno i ne treba😀. Na sajtu stoji 2.999 god dana i to da se predje u njihovu banku?
Nije loša ponuda tbh.
Lupa gluposti.Na sajtu stoji da se uz Box beli dobija HBO+ i Apolon dok u plavom Boxu nema.Kao što većina ovde zna , od 09. januara 2025 , svi korisnici box prelaze na nove pakete.
U oktobru sam obnovio ugovor i sa BOX plavi, prešao na BOX beli, najviše zbog HBO , i sad od 09, januara u paketu ću imati filmski, muzički i dokumentarni , a šokirao sam se kad mi je operaterka malopre rekla da HBO ne dolazi ni u jednoj kombinaciji uz BOX beli.
Šta reći , a ne biti banovan .
da li se pri prevremenom raskidu UO penali plaćaju kao razlika između ugovorene i pune cene za već POTROŠENE mesece ili se plaća ugovorena cena za PREOSTALE mesece.
samo se strpi zvace oni bez brige pune ruke posla dosta njih oce da ih otkaci sad mole.IDP topic
Istekao mi je ugovor 06.12., otišao do poslovnice u subotu 07.12., lik me samo pitao zašto želim IDP, kakva je kontra-ponuda yettela i da on može dati max 16 meseci po 50%.
Juče tajac, niko ne zove, izgleda da ću jedini zaista preći na Yettel, jer su se oni uspavali. Ima li, beše, još neki način da se ubrza poziv za 24/50%.
Mislim da se to odnosi samo na njihove promocije koje traju do 31.12. i da su iz promocija izuzeti ti koji su navedeni na slici. Tako sam bar ja shvatioMalo sam pretraživao po mts.rs web strani, tražeći koje su cene bez ugovorne obaveze i naletim na ovo:
Obaveštenje se nalazi u "detaljne informacije" za Box pakete u delu "4 u Box4".
Po ovome ispada da oni nisu ni nameravali da primenju aktuelnu komercijalnu ponudu na sve korisnike.
Moguće, mada su promocije navedenu u prethodnom stavu, u "Box 4 promocije". Ali kod njih ništa nije nemoguće pošto oni svako obaveštenje napišu trosmisleno i treba vam expert da bi rastumačili šta je pisac hteo da kaže.Mislim da se to odnosi samo na njihove promocije koje traju do 31.12. i da su iz promocija izuzeti ti koji su navedeni na slici. Tako sam bar ja shvatio
Jel si lično imao tu situaciju ili znaš za neki takav sluča?Biras sta ti je povoljnije
Jel si lično imao tu situaciju ili znaš za neki takav sluča?
Ili samo pišeš ono što bih ja voleo😉
Efektiva je napisao(la):Cena za prevremeni raskid ugovora na određeno vreme je naknada štete koja se, po važećem Zakonu o elektronskim komunikacijama, određuje po dva alternativno postavljena modela, i to po principu koji je za potrošača povoljniji: (1) model plaćanja razlike između pune komercijalne cene i dobijenih popusta/benefita i (2) model plaćanja punih iznosa mesečnih pretplata koje bi potrošač platio da je sa operatorom ustao u ugovornom odnosu do njegovog isteka.
Milica iz MTS-a mi je danas odgovorila:Ja sam im se javio sa pitanjem šta će biti sa Box 2 Net+Fiksni 600/300 posle 9. januara 2025, jer taj paket više neće postojati, već samo 400/400. Moja pretpostavka je da će me prebaciti na taj 400/400 po istoj ceni. Da li neko od vas zna na koji paket će emigrirati ovaj Box 2?
Tog datuma su izvršili prelaz na te nove BOX pakete. Prema tim tarifama je obavezna aktivacija Net Boost-a za korišćenje 4u4 gigabajta.Moguće, mada su promocije navedenu u prethodnom stavu, u "Box 4 promocije". Ali kod njih ništa nije nemoguće pošto oni svako obaveštenje napišu trosmisleno i treba vam expert da bi rastumačili šta je pisac hteo da kaže.
Placas razliku od onoga sto placas trenutno do cene bez ugovora. Na primer koristio si 3 meseca SokoLite po ceni 962 dinara. Cena bez UO je 5149 - 962 = 4188 x 3 meseca = 12564 dinara treba da platis da raskines UO pre vremena. Ali ce biti povoljnije ako je ostalo samo 3 meseca je se Sokolite u drugoj godini placa vise.Jel zna neko pouzdano da li se pri prevremenom raskidu UO penali plaćaju kao razlika između ugovorene i pune cene za već POTROŠENE mesece ili se plaća ugovorena cena za PREOSTALE mesece.
Meni je logičnije ovo prvo ali u poslovnicama izgleda plaše ljude ovim drugim.
Šta je tačno i da li je neko imao lično iskustvo?
Zvali juce i potvrdili da ostaje stara cena do kraja UO, nakon razgovora stigla SMS poruka da sve ostaje isto do kraja UO.Molim vas neka neko javi ako dobije ponovni poziv sa konacnom odlukom da li mu ostaje stara cena do kraja UO, svaka informacija znaci. Mene su vec zvali prvi put i rekli da ce me ponovo pozvati neko jer se nisam slozio sa uslovima (pisao sam vec u temi), ali nigde nemam pisan trag o tome, osim sto je operaterka rekla da ce to biti ''uskoro''. Ni u prigovorima nema otvorene smetnje. Svakako, ako ne budu pozvali ovih dana, saljem jos jedan prigovor
BOX 2 (Fiksna+NET) ce da postoji i na dalje samo po vecoj ceniJa sam im se javio sa pitanjem šta će biti sa Box 2 Net+Fiksni 600/300 posle 9. januara 2025, jer taj paket više neće postojati, već samo 400/400. Moja pretpostavka je da će me prebaciti na taj 400/400 po istoj ceni. Da li neko od vas zna na koji paket će emigrirati ovaj Box 2?
Ako nemas neki ozbiljniji popust 12m/1rsd ili 24m/-50% bolja ti je varijanta yunetJa sam im se javio sa pitanjem šta će biti sa Box 2 Net+Fiksni 600/300 posle 9. januara 2025, jer taj paket više neće postojati, već samo 400/400. Moja pretpostavka je da će me prebaciti na taj 400/400 po istoj ceni. Da li neko od vas zna na koji paket će emigrirati ovaj Box 2?
Postojaće BOX 2 (Net+Fiskni) ali nema navoda za istu brzinu kao što je sad 600/300BOX 2 (Fiksna+NET) ce da postoji i na dalje samo po vecoj ceni
Imam 50% na 24 meseca (1650 din za 600/300)Ako nemas neki ozbiljniji popust 12m/1rsd ili 24m/-50% bolja ti je varijanta yunet
Da, proverio sam. Box 2 sa tom brzinom se ne nalazi u toj tabeli migracije.Tvoj paket stvarno nije obuhvaćen migracijom i poskupljenjem?
Na tvom pisanom ugovoru piše tačno koji je Box 2 a ovde možeš proveriti da li se migrira i na koji ugovor (dokument mesečna naknada od 9-1-2025).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari