PapaBear66
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.05.2021
- Poena
- 155
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel I5-13500 Be quiet! Pure Rock 2 FX
- Matična ploča
- Asrock Z690 PG Riptide /D5
- RAM
- Kinston Fury Beast 32GB(2x16) DDR5-6000
- GPU
- NVIDIA GeForce RTX 3060Ti 8GB
- Storage
- NVME X2 , HDD X2 = 7TB
- Zvuk
- BE QUIET! Pure Rock2 FX
- PSU
- CORSAIR 620W Gold Modular
- Kućište
- Cooler Master Masterbox MB511 RGB
- Monitor
- GIGABYTE Gaming monitor 27 IPS M27Q-EK
- Miš & tastatura
- Logitech G603, Logitech MX Keys
- Laptop
- Asus Vivobook Pro 15 Oled K3500Pc-L1010 Blue
- Mobilni telefon
- Samsung S23 Ultra 8/256
- Pametni uređaji
- Ticwatch 3 Pro GPS, ....
- Steam
- Da
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Zato sto politizujes bez potrebe, ovde delimo ideje i nacine/ savete kako iskonbinovati najbolje.Naravno,kada je komisija dozvolila da se prodaju mali nezavisni provajderi ,pa sada imas monopol,i mislis, da su to te povecane cene kakve treba da budu.
Obrisali su moju prethodnu poruku,verovatno da istina nekome smeta,i posle se pitamo zasto imamo monopole,kada je njihova podrska monopolima na svakom koraku.
Ko god da se bori za zastitu prava potrosaca ,biva ometan i sputavan.
To o cemu pises ima svuda ne samo kod nas i ovo nije mesto za to.
Naravno zato sam i uzeo, po drugoj ceni ne bih.… sa 50% i optika je odlično… po punoj ceni i na bakru, samo jedan mesec da platiš, na sve bi gledao drugačije…![]()
Ako je cena sa popustom ista ili niza od manje brzine paketa neznam sto ne bih uzeo i ako mi ne treba.(naravno slobodan izbor).Zavisi sta kome treba, za prosecnog korisnika 200/200 je i vise nego sto je potrebno. Nekome ne treba TV usluga, a u bocu mora sad daje ima. Nazalost ne mogu svi da dobiju popust koji spominjes.
Ko nema uslova za to jer je na bakru nije krivica korisnika na optici i popust su dobili svi kolko sam pratio a i na bakru, samo ne 50%.
Poslednja izmena: