Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja sam presao u sbb, ali nije mi bilo logicno da bi dosli da skidaju vlakna. Sta ako odlucim da se vratim u mts? Zato me je iznenadio komentar devojke iz call centra.

Poslednja izmena:
Jutros se složio sa poslatom UO putem maila, ali nema odgovora sa njihove strane. Treba li da prođe 24h od isteka prethodne UO?

Na poslednjih 30 strana se ponavljaju 4 ista pitanja: IDP, bakar, prelazak sa SBB-a, novi korisnici... Možda pinovati relevantne informacije na početnu stranu i ažurirati po potrebi jer se ovako samo podrivaju lenji ljudi koje mrzi da čitaju par strana unazad i samo postavljaju iznova ista pitanja...

Jutros se složio sa poslatom UO putem maila, ali nema odgovora sa njihove strane. Treba li da prođe 24h od isteka prethodne UO?
Ne mogu tačno da se setim ali ako su ti poslali ugovore kao PDF u prilogu i ti odgovorio sa saglasan onda je sve ok.
Jedino ako nisu poslali ugovore, mada mislim da je kao što sam napisao.
Za koji dan bi trebalo da bude sve prikazano u moj mts. Čim oni proknjiže ili kako se već kaže taj novi ugovor. Videćeš u aplikaciji.

Edit: Nema leba od toga, daleko im je ta prva strana :) Lepše je ovako kada se drnda svaki čas :)

Optičko vlakno i ZOK ostaju kod tebe u prostoru jer to moraš da imaš ako budeš hteo prelaz u Yettel ili Yunet

Vraća se ONT, adapter i LAN kablovi, STB, daljinski …
Da li se vraća i žuti (optički) kabel koji iz ZOK-a ide u ONT???

Aktivirali UO. Nije mi bila aktivna usluga Net Boost i htedoh da ubacim brojeve iz Kontrole troškova, ali cvrc. Tek nakon aktivacije Net Boost ubacih 3 broja iz Kontrole troškova. Oni su postpejd brojevi i na njima ne treba biti aktivna Net Boost usluga da bi se pridružili 4uBox4. Barem je prošlo tako. Možda budu naplatili kroz račun, mada ne vidim da se za Kontrolu troškova spominje Net Boost.

Poslednja izmena:
Aktivirali UO. Nije mi bila aktivna usluga Net Boost i htedoh da ubacim brojeve iz Kontrole troškova, ali cvrc. Tek nakon aktivacije Net Boost ubacih 3 broja iz Kontrole troškova. Oni su postpejd brojevi i na njima ne treba biti aktivna Net Boost usluga da bi se pridružili 4uBox4. Barem je prošlo tako. Možda budu naplatili kroz račun, mada ne vidim da se za Kontrolu troškova spominje Net Boost.
Kako se ne spominje net boost za kontrolu troskova?
Za kontrolu troskova ne treba net boost da bude aktiviran.
Sve pise, samo treba citati😎
Screenshot_2024-11-22-17-00-25-204_com.android.chrome.jpg

Da, samo sam ja to loše sročio :)
Ne spominje se da za KT bude aktivna Net Boost opcija.

A na portalu Moj mts malo drugačije:

4 u BOX 4​

U toku ugovorne obaveze moguće je aktivirati dodatak od 200GB koji možete podeliti sa maksimalno 4 mobilna broja. Dodatak važi do kraja meseca u kojem je aktiviran i automatski se obnavlja svaki mesec. Da biste mogli da koristite saobraćaj iz dodatka, neophodno je da dodate minimum 1, a maksimalno 4 mobilna broja sa kojim ćete da delite saobraćaj iz dodatka (moguće je dodati samo broj koji ima Omorika i Kontrola troškova tarife). Nakon isteka ugovorne obaveze usluga će biti deaktivirana. Korisnici koji su aktivirali uslugu pre 12.12.2023. godine na raspolaganju imaju 100GB interneta mesečno. Uslov za korišćenje ove usluge je aktivirana usluga Net Limit, kako za osnovni, tako i za pridružene brojeve.

Uklanjanjem svih pridruženih brojeva usluga će biti deaktivirana.

Da, samo sam ja to loše sročio :)
Ne spominje se da za KT bude aktivna Net Boost opcija.

A na portalu Moj mts malo drugačije:
Ovo sto vidis je sa sajta tj portala mts, to sto si ti stavio to je vazilo ranije sad ne postoji net limit vec net boost.
To je stara informacija a ono sto sam ja postavio je nono i po tome se gleda.
N
Za KT mora biti aktivan net boost na broju nosiocu box 4 u 4.
aravno to i pise, nego on kaze da njemu radi 4u4 na kontroli troskova bez net boostera i tu se cudi a ja sam mu samo dao info posto kaze da o tome na sajtu mislim na KT nista ne pise.
A naravno da svi moraju da imaju aktiviran net boost sve tarife samo se na nekim ne naplacuje dodatno tih 149 vec je uracunato u sklopu tarife kao kod mene na Soko max tarifi, moram da je imam aktiviranu ali mi ne naplacuju dodatno istu.

Tako je od nedavno, pre nije moralo, sada mora, oni brojevi koji su ranije dodati su ostali, ako hives da dodas novi moras aktivirati.

Pa sta meni pises ja znam jer imam takvu situaciju gde sam zenin broj jos pre par godina ubacio i sad kad sam radio obnovu nista nije platila jer je vec bila ali novi broj kada bih ga ubacio morao bi da kupi net boost, ja naravno ne moram da placam net boost.

Ako ubacujes KT mora da se placa boost, mora nosilac boxa da aktivira net boost, posto KT sama po sebi nema net boost... Ne obracam se tebi konkretno, nego uopsteno na temu,da se ovde neki ne bi pitali po X puta ono sto je vec X puta napisano.

Pa ja sam i napisao da mi je aktiviran i da mora biti aktiviran net boost ali da isti ne mora biti naplacen ako je u sklopu tarife vec free.
A da naravno napisao sam da naravno uvek mora biti ukljucen net boost na svim tarifama misleci na nosioce 4u4.

Šta znači "DRM greška" ? pokušavam da gledam Iris preko browsera na kompu.

Jel hbo besplatan?

Prilozi

• mts box.jpg
    mts box.jpg
    63.3 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
U međuvremenu sam provalio da ne radi na Chrome zbog Win 7, ali radi na FF.
Ostaje pitanje HBO, da li je besplatan?

Jeste do 31.01.
Moraš prvo da ga aktiviraš, HBO+ se zove paket gde je i MAX aplikacija uključena.

Rece mi mts agent u call centru da ako uzimam 20/4 samo 3 STB-a mogu HD a na 50/8 2 STB-a, da li je to sto kazu u call centru maksimum ili ako se ispostavi da linija može da izgura 3 STB-a može da se izvede tako? Ili može na primer dva HD STB-a i dva SD ili moraju svi da budu ista rezolucija

Naravno. Zoveš koji dan pre i tražiš. Nije bilo dugme za deaktiviraj skoro kada sam gledao.
Može da bude i reklamacija na prvi sledeći račun. Ostave ga za naplatu 🙂

Planiram prelazak na Box 4 paket pa ako može neki agent da se javi u pp.

Istekao mi je box4 ugovor 28.10.2024.
Do kada mogu da koristim usluge bez obnavljanja ugovora, jer sam trenutno u inostrantvu?
Planiram kada se vratim, da raskinem ugovor.
Ujedno po kojoj ceni cu placati od isteka ugovora? (Box 4 plavi lite)
Placao sam oko 5.300din

Nemaju pravo automatski da mi obnove ugovor, npr nakon mesec dana ako se ne javim oko obnove ugovora?

Oni ti ne obnavljaju ugovor vec plaćaš punu cenu paketa sve dok ne potpišes nov ugovor ili dok ne raskines taj koji je istekao sa benefitima.

• Like
Reagovanja: s5p
Neće ti biti automatski obnovljen ugovor ali ćeš biti migriran kako stvari stoje na boks plavi (ovo lite više nije u ponudi) i cena ide na cirka 7 hiljadarki računajući ovo skorašnje poskupljenje.

• Like
Reagovanja: s5p
Nemaju pravo automatski da mi obnove ugovor, npr nakon mesec dana ako se ne javim oko obnove ugovora?
Ne obnavljaju ugovor. A i što bi jer si ti već potpisao ugovor na neodređeno sa minimimalnim trajanjem. Znači nije definisano maksimalni trajanje, teoretski može i beskonacno. Samo što će ti naplatiti cenu koja je po trenutnom cenovniku za one van UO

Nazad
Vrh Dno